דבר ראשון שצריכים אם רוצים להעלות אתר לרשת הוא אחסון , ובכן יש הרבה איחסונים , כל אחד מציע משהו אחר , אבל איך לבחור מתוך הבלאגן הזה , את מה שאנחנו צריכים באמת ? אנחנו לא הולכים לשלם על איחסון שלא יתן לנו סיפוק , חשוב לציין שאני לא הולך לדבר על איחסון ספציפי (חוץ מאחד שאני לבד משתמש) , אבל אני הולך להסביר לכם בכמה מילים מה צריך לכלול איחסון טוב.
זמינות – תחשבו שלאנשים שהולכים לגלוש באתר שלכם התנתק הקשר עם האתר שלכם כל כמה שניות , הם התבאסו ולא יירצו לגלוש באתר שלכם , חשוב לקחת אחסון עם לפחות 99 אחוז זמינות.
מקום – תחשבו שאתם בונים אתר עם מערכת משתמשים , גם אם כל משתמש ייעלה תמונה של 5MB , עדיין אחסון של 150 MB לא ייספיק להרבה , קחו אחסון עם מקום בלתי מוגבל , שתוכלו להעלות , ולהעלות ועדיין ייספיק לכם מקום.
תעבורה – בכל פעם שבנאדם גולש באתר שלכם , אוטומטית הדפדפן שלו מוריד את הHTML קוד והתמונות של כל האתר למחשב של הגולש , ובכן מה זה תעבורה? זאת כמות המידע שהורדה מהאתר שלכם (מכלל הגולשים) , ואם תבחרו איחסון שנותן לכם תעבורה קטנה , השרת שלכם ייקרוס אחרי כמות מסויימת של גולשים , או לחלופין תחוייבו באקסטרה כסף על חריגה.
אני אישית ממליץ על אחלה אחסון שהוא בחינם שבהחלט כולל את כל התכונות שמודברות להלן , והוא מעולה למי שלא רוצה לשלם , אך רוצה להקים אתר , להרשמה לחצו כאן.

ציטוט ההודעה