יצא לי לא מעט בזמן האחרון שיש סטים שהייתי פותח אבל הבחורה מדברת בפלאפון.
איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת? מה אתם הייתם עושים ? (סטייל חיים הכט)
יצא לי לא מעט בזמן האחרון שיש סטים שהייתי פותח אבל הבחורה מדברת בפלאפון.
איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת? מה אתם הייתם עושים ? (סטייל חיים הכט)
|
|
או, כאלה שאלות אני אוהב לראות פה
אתה מתכוון איך לפנות אליה אם היא בפלאפון, או שאתם כבר בשיחה והיא נכנסת לשיחה בפלאפון?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בוא נתרכז במקרה הראשון שציינת-איך לפנות אם היא בשיחה בפלאפון.
תבקש בנימוס
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-02-2012 בשעה 11:40.
תודה אחי!
נערך לאחרונה על ידי Avi5414; 11-10-2011 בשעה 13:17.
"שיואוו איזה מזל שאת כאן, שמעי אני לא מוצא את הפלאפון שלי ואני צריך לעלות לאוטובוס/צריכים לאסוף אותי, כל רגע!"
את חייבת לתת לי להתקשר אליו שניה כדי להיות בטוח שלא הלך לי הגלאלקסי פאקינג 2 החדש שלי!"
אם זו בחורה עם כבוד, היא תנתק את השיחה ותגיד לחברה שלה שהיא תתקשר עוד שניה או משהו...
כאן אתה יכל לבחור שתי גישות, ישירה ועקיפה.
ישירה: "סוף סוף, אני לא מאמין שהייתי צריך להמציא את כל זה רק כדי לגרום לך להפסיק לדבר בפלאפון שניה" (ומשם זרום בנחמדות לאן שבא לך).
עקיפה: פשוט תתקשר באמת לפלאפון שלך ותמצא אותו בתיק או משהו, אחרי זה אתה יכל להגיד לה תודה, ושאתה רוצה להעניק לה מתנה על זה שהיא עזרה לך, כשהיא תשאל מה המתנה תגיד לה "יש לי אינטואיצייה ממש חזקה לגבייך!" ומשם תפציץ אותה בקריאה קרה משובחת. (אם אתה לא טוב ב"לקרוא" אנשים, תלמד קריאה קרה ותתאמן על זה, תאמין לי שאתה רוצה שיהיה לך את הכלי הזה בידיים).
אתה יודע... יש כאלו שאפילו לא יודעות מה זו אינטואיצייה, (פחח) במקרה כזה אתה יכל סתם להתחיל טיזינג ושאר חרטאברטוטא, העיקר שהיא כבר לא מדברת בפלאפון.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
''אההה סליחה? יש פה אנשים שמנסים להתחיל איתך כאילו....''
האמת זה מעניין... תמיד הייתה לי בעיה בדיוק עם כאלה, בדרך כלל כשלבן אדם אין תשומת לב משמעותית לדברים שאני אומר אני פשוט מפסיק לנסות או לא מנסה.
יצא לי לעשות עיניים ולסקרן בחורה ואז היא פנתה אלי אחרי שסיימה את השיחה.