היי
הזמנתי 2 ידידות שלי מהקצה השני של העיר לבוא אלי היום הביתה, בשביל ללמד אותי יונתן הקטן על גיטרה ואני אותן יומולדת שמח (בדיחה פרטית), עכשיו יש לי איתן בערך 3 וחצי שעות עד שהן הולכות לערב גיבוש של הכיתה שלהן או משו כזה, ולהיות עם גיטרה כמובן לא יכסה את הזמן הזה וגם קצת יחפור בסופו של דבר, והייתי רוצה שתציעו רעיונות לדברים שאפשר לעשות חוץ מזה. כמובן שאני אפתח את ה.. אה, "ביקור" בא נקרא לזה ככה בהתאם למצב, לשיחות שיהיו לנו וכו'. אחת מהן גם אמרה משהו על איזה פנקייק שהיא רוצה להכין..
אל תבינו אותי לא נכון- למרות שאני שמח שהן באות, אני לא מתרגש עד השמיים מהביקור (גם אם ניסחתי את זה כאן ככה בטעות), פשוט הייתי רוצה עוד, איך לומר, BACK UP PLANS, יענו "נושאים" לביקור: גיטרה, פנקייק, ועוד איזה משהו שאוכל לפתח אותו אם מיצינו את שניהם.
האם הייתי מספיק ברור במה שאני שואל ?
תודה על הרעיונות
נ.ב.: אה ואני בא לפגוש אותם בתחנה מרכזית ומשם אנחנו נוסעים אלי, אם זה חשוב לנושא

), עכשיו יש לי איתן בערך 3 וחצי שעות עד שהן הולכות לערב גיבוש של הכיתה שלהן או משו כזה, ולהיות עם גיטרה כמובן לא יכסה את הזמן הזה וגם קצת יחפור בסופו של דבר, והייתי רוצה שתציעו רעיונות לדברים שאפשר לעשות חוץ מזה. כמובן שאני אפתח את ה.. אה, "ביקור" בא נקרא לזה ככה בהתאם למצב, לשיחות שיהיו לנו וכו'. אחת מהן גם אמרה משהו על איזה פנקייק שהיא רוצה להכין..