|
|
השם שלי לא מופיע...
524 פעמים
ולא נראה לי שאף אחד עם השם שלי
השם שלי זה רון וכל פעם אני רואה שמרון
עפרון
יתרון -_____________-
שלי מופיע 9 פעמים!!
שמות ל23: "ואתה קח לך בשמים ראש מר דרור חמש מאות וקנמן בשם מחציתו חמשים ומאתים וקנה בשם חמשים ומאתים"
ויקרא כה10: "וקדשתם את שנת החמשים שנה וקראתם דרור בארץ לכל ישביה יובל הוא תהיה לכם ושבתם איש אל אחזתו ואיש אל משפחתו תשבו" (פירוט)
ישעיהו סא1: "רוח אדני ה' עלי יען משח ה' אתי לבשר ענוים שלחני לחבש לנשברי לב לקרא לשבוים דרור ולאסורים פקח קוח"
ירמיהו לד8: "הדבר אשר היה אל ירמיהו מאת ה' אחרי כרת המלך צדקיהו ברית את כל העם אשר בירושלם לקרא להם דרור"
ירמיהו לד15: "ותשבו אתם היום ותעשו את הישר בעיני לקרא דרור איש לרעהו ותכרתו ברית לפני בבית אשר נקרא שמי עליו"
ירמיהו לד17: "לכן כה אמר ה' אתם לא שמעתם אלי לקרא דרור איש לאחיו ואיש לרעהו הנני קרא לכם דרור נאם ה' אל החרב אל הדבר ואל הרעב ונתתי אתכם לזועה לכל ממלכות הארץ"
יחזקאל מו17: "וכי יתן מתנה מנחלתו לאחד מעבדיו והיתה לו עד שנת הדרור ושבת לנשיא אך נחלתו בניו להם תהיה"
תהלים פד4: "גם צפור מצאה בית ודרור קן לה אשר שתה אפרחיה את מזבחותיך ה' צבאות מלכי ואלהי" (פירוט)
משלי כו2: "כצפור לנוד כדרור לעוף כן קללת חנם לא תבא" (פירוט)
בראשית כו34: "ויהי עשו בן ארבעים שנה ויקח אשה את יהודית בת בארי החתי ואת בשמת בת אילן החתי"
דניאל ד7: "וחזוי ראשי על משכבי חזה הוית ואלו אילן בגוא ארעא ורומה שגיא"
עוד פעם הדתיים האלה עם החרטא שלהם, השם שלי מספר תבלינים, משנה משהו?
אלוהים יאהב אותי יותר?
חרטא צאו מסרט
נערך לאחרונה על ידי VeilSide; 12-10-2011 בשעה 00:28.
ישעיהו כט2: "והציקותי לאריאל והיתה תאניה ואניה והיתה לי כאריאל"
ויש עוד איזה 4