נכתב במקור על ידי דניאליית לא התכוונתי להעלות גם ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה (: הולכת אותי שולל נכתב במקור על ידי Hil_Meow אל תקשיבי לו! XD חח ברוכה הבאה
אני יחליף חתימה , לא ראיתי חוחו תודה בכ"מ :>
נערך לאחרונה על ידי Mrs.Daniel; 12-10-2011 בשעה 12:19.
נכתב במקור על ידי דניאליית היי אני דניאל | 16.5 | דרום . אהי חדשה בפורום , ואשמח להכיר DD: יאללללה וולקאם טו מי ♥ ברוכה הבאה דניאל
תווודה P;
נכתב במקור על ידי דניאליית היי אני דניאל | 16.5 | דרום . אהי חדשה בפורום , ואשמח להכיר DD: יאללללה וולקאם טו מי ♥ ברוכה הבאה!! מאיפה בדרום? גם אני משם
הדרום ענקית חח מאיפה אתה? (:
נערך לאחרונה על ידי Mrs.Daniel; 12-10-2011 בשעה 12:21.
ברוכה הבא
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי דניאליית הדרום ענקית חח מאיפה אתה? (: אני מאילת מאיפה את?
אהוו הרחק הרחק אי שם חחחחחחחחחחחחחח סתם , מאשקלון (: תודה
נכתב במקור על ידי דניאליית אהוו הרחק הרחק אי שם חחחחחחחחחחחחחח סתם , מאשקלון (: תודה אהה סבא שלי גר שם! כמה זמן לא היייתי שם.. אבל כאן זה ה-עיר!!!
נכתב במקור על ידי noamXD אהה סבא שלי גר שם! כמה זמן לא היייתי שם.. אבל כאן זה ה-עיר!!! איזה כיף לווו ח אז בוא לביקור מה אני יגיד לך ?
ברוכה הבאה
Erik Lamela 8
תודה
נכתב במקור על ידי דניאליית היי אני דניאל | 16.5 | דרום . אהי חדשה בפורום , ואשמח להכיר DD: יאללללה וולקאם טו מי ♥ ברוכה הבאה ! כל עזרה, בקשה,שאלה אני ופה וגם בפורום שאני מנהל בו את מוזמנת לשאול
נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 12-10-2011 בשעה 12:46.
נכתב במקור על ידי By The Way ברוכה הבאה ! כל עזרה, בקשה,שאלה אני ופה וגם בפורום שאני מנהל בו את מוזמנת לשאול תווווודה
חוקי הפורום