קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]איפה הכי כדאי לקנות XBOX 360?
    על ידי פיליפ בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-10-2009, 21:33
  2. [דיון] איפה הכי כדאי לעשות gach?
    על ידי -Niv- בפורום Maple Story
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 22:34
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-05-2008, 07:26
  4. שאלה|איפה הכי כדאי לי לבל 18
    על ידי victor123 בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-06-2007, 20:40
  5. איפה הכי כדאי לקנות נרגילות?
    על ידי guyguyg בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-12-2006, 19:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

איפה הכי כדאי להשקיע 180$? - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ
    "שלא מחזירים לך תשובה, זה יותר כואב מאגרוף לפנים"

לפי דעתי, תשקיע סכום הרבה יותר קטן (למשל 30$), נגיד 10$ בהייפ אחד, ואולי נגיד עוד 20$ בבאקס (?) ותעשה עוד קצת כסף מתחומים אחרים (למשל כמו העלאות, או לנסות לבנות אתר או משהו בסגנון). ככה שתצור לך הכנסה יומית (אפילו אם זה כמה דולרים בודדים), אבל ככה תוכל להתנסות בכל דבר, לרכוש נסיון והכי חשוב, לראות למה אתה הכי מתחבר והכי מעדיף להמשיך.
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 13-10-2011 בשעה 12:38.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    13
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיים פעם אחת

אז מה הכי כדאי ? מה הכי מניב רווחים?
    ברור שאתר אינטרנט, אבל התוכן, כל שאר הדברים זה צריך ניסיון וידע...
    בניו באקס יש לי סיכוי להרוויח כמעט 60 דולר בחודש הראשון ובחודש השני להרוויח הרבה יותר.
    אז מה אתם חושבים?

Gran turisimo האוואטר של ProSpect
    לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ
    You stop when you're tired. Im stop when im done

ציטוט נכתב במקור על ידי ReFreSH צפיה בהודעה
    יקח לו מעל חודש להחזיר את משהו הוציא
    מעל חודש, גג 3 חודשים, ואז? יותר מחצי שנה של רווחים.

משתמש מכור האוואטר של בניון
    לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי BruMan צפיה בהודעה
    יש פה כאלה שממליצים על לבנות אתר, כאלה של ללייקים, כאלה על הייפים(לקחת 180 דולר להייפ זה כצת הרבה.)
    אני ממליץ לך על Neobux, אתה קונה גולדן,ואז נגיד 400 מופנים יוצא לך:
    400X0.01=4$
    במידה וכולם פעילים, וגם רוב הפעמים המופנים לוחצים 1.5-4 קליקים ביום אז תסיק מסקנה לבד.
    טוב תקשיב אני לא רוצה להעליב אותך או משהו אבל אני רוצה להבהיר כאן משהו שהוא לא רק לך הוא לכולם
    אני מבין שאתה ממליץ על neobux כי זה הדבר היחיד שאתה יודע בכסף ברשת,בלי להעליב שוב פשוט בזה אתה מומחה ובשאר פחות
    בכל מקרה להשקיע בneobux סכום כזה מבחינתי זה לקחת את הכסף ולשרוף אותו.
    השקעה בneobux עם סכום כזה היא טעות ולמה?כי קודם כל הכסף שתרוויח הוא נמוך לדעתי,ייקח לך המון זמן יחסית להרוויח את הכסף הזה חזרה ובשביל מה?בשביל להגיד הנה השקעתי והחזרתי את הכסף?
    המטרה שכשמשקיעים היא לעשות עם סכום x-להפוך אותו ל2x או 3x וזה למה פותח האשכול בעצם שואל אותנו!
    עכשיו אני כבר רשמתי למעלה את דעתי,רשימת דיוור או אתר יכולים להיות אחלה אופציה,כמו כן אתה יכול גם להתעסק בשיווק רשתי עם הפייסבוק-אני לא יודע אם שמעת על זה אבל אתה בעצם לוקח נגיד את וויסל וקונה לך קבוצות בפייסבוק ועוד דברים ושם מפרסם,אני רק מנסה להראות לך שיש הרבה מקומות להשקיע סכום כזה שיניב רווחים גדולים וכמו שאמרתי מבחינתי האופציה של neobux זה כאילו לשרוף את הכסף!
    שיטה קלה להרוויח כמה דולרים ביום
    לפרטים נוספים כנסו לאשכול שלי-
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...73#post7567373

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי בניון צפיה בהודעה
    טוב תקשיב אני לא רוצה להעליב אותך או משהו אבל אני רוצה להבהיר כאן משהו שהוא לא רק לך הוא לכולם
    אני מבין שאתה ממליץ על neobux כי זה הדבר היחיד שאתה יודע בכסף ברשת,בלי להעליב שוב פשוט בזה אתה מומחה ובשאר פחות
    השקעה בneobux עם סכום כזה היא טעות ולמה?כי קודם כל הכסף שתרוויח הוא נמוך לדעתי,ייקח לך המון זמן יחסית להרוויח את הכסף הזה חזרה ובשביל מה?בשביל להגיד הנה השקעתי והחזרתי את הכסף?
    המטרה שכשמשקיעים היא לעשות עם סכום x-להפוך אותו ל2x או 3x וזה למה פותח האשכול בעצם שואל אותנו!
    עכשיו אני כבר רשמתי למעלה את דעתי,רשימת דיוור או אתר יכולים להיות אחלה אופציה,כמו כן אתה יכול גם להתעסק בשיווק רשתי עם הפייסבוק-אני לא יודע אם שמעת על זה אבל אתה בעצם לוקח נגיד את וויסל וקונה לך קבוצות בפייסבוק ועוד דברים ושם מפרסם,אני רק מנסה להראות לך שיש הרבה מקומות להשקיע סכום כזה שיניב רווחים גדולים וכמו שאמרתי מבחינתי האופציה של neobux זה כאילו לשרוף את הכסף!
    למה מי אמר ? אם אתה קונה GOLDEN + 250 מופנים אתה מכסה ת GOLDEN ומרוויח אפילו
    וחודש הבא אתה מרוויח .. מרוויח נגיד X ושמת את כל ה X כסף לעוד מופנים ואז זה מתגלגל

משתמש משקיע האוואטר של MichaelItsMe3
    לייקים
    450
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    2

לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    למה מי אמר ? אם אתה קונה GOLDEN + 250 מופנים אתה מכסה ת GOLDEN ומרוויח אפילו
    וחודש הבא אתה מרוויח .. מרוויח נגיד X ושמת את כל ה X כסף לעוד מופנים ואז זה מתגלגל
    מי אמר?אני אמרתי ואני בטוח שיהיו כאלה שיסכימו איתי
    בוא מר גאון שלי בוא נבהיר פו משהו
    קודם כל חודש להחזיר את הכסף זה לא קצת זמן,בזמן שבאתר לאחר בנייתו אתה יכול בקלות לעשות 60-70 דולר ביום
    עכשיו אתר זה לא הדרך היחידה שהבאתי הבאתי עוד דרכים,עוד סיכון neobux יכול להפוך לסקאם,עכשיו יגיעו כל הילדים כאן ויגידו איזה סקאם הוא האתר הכי אמין שיש-אז מה זה שהוא אתר אמין במשך הרבה זמן נותן לו חסינות?כבר ראיתי המון אתרים אמינים שנפלו אם זה באקסים או הייפים,ואם זה יקרה מה אז הוא יעשה?לבכות לאמא זה אפשרות למה הוא לא יראה את הכסף הזה שוב.
    עכשיו להמשיך להשקיע סכומים כאלה ואם המופנים לא יהיו טובים זה יקח יותר זמן וזה יגיע למצב של חודש וחצי-חודשיים רק להחזיר את הכסף
    כשבדרכים אחרות אתה יכול לעשות 60-70 דולר בשקט.
    עכשיו בטח תגיד-אם זה סכומים כאלה איך זה שכולם לא משתמשים בזה?
    אני אסביר לך,קודם כל לאתר צריך השקעה ראשונית,וזה לא הדבר הכי קל כי צריך ידע ולהתחיל להתעסק בזה,ושיווק רשתי ורשימת דיוור זה גם דברים לא מוכרים שצריך ידע כאשר הneobux שלדעתי הוא מטופש הוא די מוכר ולכן משתמשים בו.
    עכשיו בגלל הידע הגבוה שלך בתחום הneobux אני מבין אותך שזה מה שאתה ממליץ כי זה הידע האישי שלך,אבל אני שיש לי קצת יותר נסיון ממך בלי להשוויץ
    אני הכרתי המון תחומים והמון אפשרויות להרוויח ומה שנקרא יש לי זווית ראיה אחרת משלך ואני רואה את neobux כאפשרות הרבה פחות טובה מהאחרות.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

קודם כל חודש להחזיר את הכסף זה לא קצת זמן,בזמן שבאתר לאחר בנייתו אתה יכול בקלות לעשות 60-70 דולר ביום
    עכשיו אתר זה לא הדרך היחידה שהבאתי הבאתי עוד דרכים,עוד סיכון neobux יכול להפוך לסקאם,עכשיו יגיעו כל הילדים כאן ויגידו איזה סקאם הוא האתר הכי אמין שיש-אז מה זה שהוא אתר אמין במשך הרבה זמן נותן לו חסינות?כבר ראיתי המון אתרים אמינים שנפלו אם זה באקסים או הייפים,ואם זה יקרה מה אז הוא יעשה?לבכות לאמא זה אפשרות למה הוא לא יראה את הכסף הזה שוב.
    עכשיו להמשיך להשקיע סכומים כאלה ואם המופנים לא יהיו טובים זה יקח יותר זמן וזה יגיע למצב של חודש וחצי-חודשיים רק להחזיר את הכסף
    אני אסביר לך,קודם כל לאתר צריך השקעה ראשונית,וזה לא הדבר הכי קל כי צריך ידע ולהתחיל להתעסק בזה,ושיווק רשתי ורשימת דיוור זה גם דברים לא מוכרים שצריך ידע כאשר הneobux שלדעתי הוא מטופש הוא די מוכר ולכן משתמשים בו.
    עכשיו בגלל הידע הגבוה שלך בתחום הneobux אני מבין אותך שזה מה שאתה ממליץ כי זה הידע האישי שלך,אבל אני שיש לי קצת יותר נסיון ממך בלי להשוויץ
    אני הכרתי המון תחומים והמון אפשרויות להרוויח ומה שנקרא יש לי זווית ראיה אחרת משלך ואני רואה את neobux כאפשרות הרבה פחות טובה מהאחרות.
    אחי כדי לפתוח אתר צריך על מה לדעת לפתוח ושיהיה אנשים שיכנסו
    אתה יודע כמה פורומים/אתרים נפתחו ונכשלו ?

לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

אחי כדי לפתוח אתר צריך על מה לדעת לפתוח ושיהיה אנשים שיכנסו
    אתה יודע כמה פורומים/אתרים נפתחו ונכשלו ?
    אתה קראת בכלל מה שרשמתי?רשמתי זה לא הדבר שהכי קל וצריך ידע,
    באמת שתגובות מעלה ממש מעצבנות אותי,יש את מערכת הוורדפרס שבה אפשר לבנות אתר חינמי ולשים בו goggle adsense וככה הרבה הרוויחו,אפשר לקחת מישהו שמבין בפורום ולבנות איתו ותתחלקו ברווחים,אפשר לקרוא באינטרנט על בניית אתרים-יש המון אפשרויות לבניית אתרים ואתה מסתכל על הקשיים?זה ממש מרתיח אותי אתה רק מסתכל איך לא ולמה לא במקום למה כן.
    בוא תספר לי כמה נכשלו?אני אמרתי פורום?פורום זה דבר אחר לגמרי מאתר,פורום צריך השקעה יותר גבוהה
    בקיצור תעשה לי טובה אל תגיב לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

אתה קראת בכלל מה שרשמתי?רשמתי זה לא הדבר שהכי קל וצריך ידע,
    באמת שתגובות מעלה ממש מעצבנות אותי,יש את מערכת הוורדפרס שבה אפשר לבנות אתר חינמי ולשים בו goggle adsense וככה הרבה הרוויחו,אפשר לקחת מישהו שמבין בפורום ולבנות איתו ותתחלקו ברווחים,אפשר לקרוא באינטרנט על בניית אתרים-יש המון אפשרויות לבניית אתרים ואתה מסתכל על הקשיים?זה ממש מרתיח אותי אתה רק מסתכל איך לא ולמה לא במקום למה כן.
    בוא תספר לי כמה נכשלו?אני אמרתי פורום?פורום זה דבר אחר לגמרי מאתר,פורום צריך השקעה יותר גבוהה
    בקיצור תעשה לי טובה אל תגיב לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר
    בשביל מה לעשות את זה? עד שתלמד יקח חודשים רבים
    בדיוק כמו שאמרת NEOBUX לא ?
    וגם לפתוח אתר חינמתי אם כותרת ענקית .. מי יכנס וילחץ על פרסומות ?

לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

בשביל מה לעשות את זה? עד שתלמד יקח חודשים רבים
    בדיוק כמו שאמרת NEOBUX לא ?
    וגם לפתוח אתר חינמתי אם כותרת ענקית .. מי יכנס וילחץ על פרסומות ?
    במקום להגיב תגובות טיפשיות ולא מועילות תסתכל בעצמך,כל הזמן אני מקבל לייקים על תגובות שלי ותאמין לי אני לא קונה אותם
    תבין משהו אנשים מזדהים איתי ולא סתם הם מבינים שneobux זו הדרך הפחות טובה
    עכשיו בוא אני יענה לשאלות שלך
    בשביל מה לעשות את זה?בשביל להרוויח כסף
    עד שתלמד יקח חודשים רבים-אלא אם כן אתה עם פיגור שכלי יקח לך חודשים רבים כי אןי המון מה להבין-אתה קונה דומיין ואחסון וכל השאר!
    בדיוק כמו שאמרת על neobux?לא אתה טועה כי אחרי החודש וחצי חודשיים האלה במידה ותחזיר את הכסף והאתר לא יהפוך לסקאם שאלה שני דברים שאנחנו לא יודעים!אז אחרי שתחזיר אתה הרי תרוויח כל פעם רק כמה דולרים כשבאתר עושים 60-70$ בלי אחרי החודש חודשיים האלה בלי להתאמץ ובלי לעשות כלום!
    לפתוח אתר חינמי אם כותרת ענקית...מי יכנס וילחץ על הפרסומות?-זה המשפט שהכי עצבן אותי כי אתה כל כך טועה
    אני מוכן להתערב איתך שהרבה מאוד אנשים מהפורום הזה בנו להם אתר חינמי(יש את המנהל mishel,michel,joni),ועוד..
    עכשיו הם לא אמרו כמוך-למה לא לבנות אתר ולמה לא,הם חשבו על נושא ובלי לחשוב יותר מדי פעלו והקימו אחד,השקיעו בו ושמו בו דברים והופה עשו כסף,תשאל את אותם אנשים היום אם היה חכם להקים אתר ותפרסם את התגובה שלך כאן

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

במקום להגיב תגובות טיפשיות ולא מועילות תסתכל בעצמך,כל הזמן אני מקבל לייקים על תגובות שלי ותאמין לי אני לא קונה אותם
    תבין משהו אנשים מזדהים איתי ולא סתם הם מבינים שneobux זו הדרך הפחות טובה
    עכשיו בוא אני יענה לשאלות שלך
    בשביל מה לעשות את זה?בשביל להרוויח כסף
    עד שתלמד יקח חודשים רבים-אלא אם כן אתה עם פיגור שכלי יקח לך חודשים רבים כי אןי המון מה להבין-אתה קונה דומיין ואחסון וכל השאר!
    בדיוק כמו שאמרת על neobux?לא אתה טועה כי אחרי החודש וחצי חודשיים האלה במידה ותחזיר את הכסף והאתר לא יהפוך לסקאם שאלה שני דברים שאנחנו לא יודעים!אז אחרי שתחזיר אתה הרי תרוויח כל פעם רק כמה דולרים כשבאתר עושים 60-70$ בלי אחרי החודש חודשיים האלה בלי להתאמץ ובלי לעשות כלום!
    לפתוח אתר חינמי אם כותרת ענקית...מי יכנס וילחץ על הפרסומות?-זה המשפט שהכי עצבן אותי כי אתה כל כך טועה
    אני מוכן להתערב איתך שהרבה מאוד אנשים מהפורום הזה בנו להם אתר חינמי(יש את המנהל mishel,michel,joni),ועוד..
    עכשיו הם לא אמרו כמוך-למה לא לבנות אתר ולמה לא,הם חשבו על נושא ובלי לחשוב יותר מדי פעלו והקימו אחד,השקיעו בו ושמו בו דברים והופה עשו כסף,תשאל את אותם אנשים היום אם היה חכם להקים אתר ותפרסם את התגובה שלך כאן
    טוב שמע תתעסק במה שאתה רוצה אבל בסה"כ הוא שאל במה להשקיע 180 דולר ולפי מה שהבנתי אמרת שלא עולה כסף לפתוח אתר
    וגם על מה תפתח אתר ? תביא לי דוגמא

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ
    "שלא מחזירים לך תשובה, זה יותר כואב מאגרוף לפנים"

אני רק רוצה להגיב לגבי אמינותו של NeoBux, אתה צודק. אנשים צריכים להפסיק לחשוב שהאתר הזה יישאר תמיד הכי אמין, שאין חשש לכלום. שאני רואה שאנשים אומרים, תשקיע סכומים גדולים בNeoBux, כי הוא הכי אמין ואין סיכוי שיקרה לכסף שלך משהו, זה מעצבן!! מי אמר לכם שעוד יומיים, הבעלים של NeoBux לא יחטוף איזה קריזה ופתאום לא ירצה יותר להחזיק את האתר? או שלאט לאט האתר לא יהיה רווחי והבעלים פשוט ייקח את הכסף ויברח?

מי שמשקיע ב NeoBux(או בכל אתר אחר לדעתי), תפעלו בצעדים חכמים, שתמיד אבל תמיד, תהיה לכם נקודת "אל-חזור" ושכל הכסף שלכם לא יילך לפח.
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 13-10-2011 בשעה 14:41.

לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

טוב שמע תתעסק במה שאתה רוצה אבל בסה"כ הוא שאל במה להשקיע 180 דולר ולפי מה שהבנתי אמרת שלא עולה כסף לפתוח אתר
    וגם על מה תפתח אתר ? תביא לי דוגמא
    יש שתי אפשרויות לאתר-אתר חינמי ואתר לא חינמי הכול תלוי בו,חוץ מזה אם היית קורא ולא היית נתפס לאתר היית רואה שכתבתי עוד אפשרויות ולא רק את הneobux -האח היקר שלך
    עכשיו לשאלה על מה תפתח אתר?-על מה לא שים לב שאתה מחפש את כל הדרכים למה לא לבנות כשבינתיים מישהו אחר שקורא את זה היה קולט וואלה תודה על ההצעה של לפתוח אתר והיה כבר מתחיל לחשוב על בניית אתר ונושאו!
    בקשר לנושא אחד?למה לי להגיד לך נושאים?נושאים לא באים ברגל תחשוב על נושאים יש המון אפשרויות ושוב תפסיק לחשוב למה לא ותתחיל לחשוב איך אני בונה אתר מכל הטיפים שבניון המשתמש הנחמד הזה עזר לי
    ציטוט נכתב במקור על ידי dammass צפיה בהודעה
    אני רק רוצה להגיב לגבי אמינותו של NeoBux, אתה צודק. אנשים צריכים להפסיק לחשוב שהאתר הזה יישאר תמיד הכי אמין, שאין חשש לכלום. שאני רואה שאנשים אומרים, תשקיע סכומים גדולים בNeoBux, כי הוא הכי אמין ואין סיכוי שיקרה לכסף שלך משהו, זה מעצבן!! מי אמר לכם שעוד יומיים, הבעלים של NeoBux לא יחטוף איזה קריזה ופתאום לא ירצה יותר להחזיק את האתר? או שלאט לאט האתר לא יהיה רווחי והבעלים פשוט ייקח את הכסף ויברח?

מי שמשקיע ב NeoBux(או בכל אתר אחר לדעתי), תפעלו בצעדים חכמים, שתמיד אבל תמיד, תהיה לכם נקודת "אל-חזור" ושכל הכסף שלכם לא יילך לפח.
    רק לגבי זה אתה רוצה להגיב?מה עם כל שאר מה שכתבתי?וטוב שחידדת את הנושא כי יש סיכוי שזה יקרה ואף הוא לא קטן כי ראיתי המון פעמים שדברים כאלה קרו,ואני שמח שסוף סוף מגיבים משהו נורמלי לגבי מה שאני רושם.חוץ מזה להפך ברגע שמנהל אתר רואה שמשקיעים אצלו סכומים גדולים זה רק מפתה אותו יותר אז תיזהרו,בקיצור bently תעשה מה שבא לך אני רשמתי פו כמה תגובות ארוכות שמי שיקרא אותם אני מקווה שיבין לבד מה לעשות
    נערך לאחרונה על ידי בניון; 13-10-2011 בשעה 14:46.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

יש שתי אפשרויות לאתר-אתר חינמי ואתר לא חינמי הכול תלוי בו,חוץ מזה אם היית קורא ולא היית נתפס לאתר היית רואה שכתבתי עוד אפשרויות ולא רק את הneobux -האח היקר שלך
    עכשיו לשאלה על מה תפתח אתר?-על מה לא שים לב שאתה מחפש את כל הדרכים למה לא לבנות כשבינתיים מישהו אחר שקורא את זה היה קולט וואלה תודה על ההצעה של לפתוח אתר והיה כבר מתחיל לחשוב על בניית אתר ונושאו!
    בקשר לנושא אחד?למה לי להגיד לך נושאים?נושאים לא באים ברגל תחשוב על נושאים יש המון אפשרויות ושוב תפסיק לחשוב למה לא ותתחיל לחשוב איך אני בונה אתר מכל הטיפים שבניון המשתמש הנחמד הזה עזר לי
    יש אתר לכל דבר כמעט .. חתפו כבר את כל הנושאים
    עכשיו על מה יש לפתוח ? אתר לצפיות ישירות ? יש מאות
    לפתוח אתר מסובך מדי וצריך לדעת על מה לפתוח ואיך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,769 | הודעות: 8,151,351 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect