מי אמר?אני אמרתי ואני בטוח שיהיו כאלה שיסכימו איתי
בוא מר גאון שלי בוא נבהיר פו משהו
קודם כל חודש להחזיר את הכסף זה לא קצת זמן,בזמן שבאתר לאחר בנייתו אתה יכול בקלות לעשות 60-70 דולר ביום
עכשיו אתר זה לא הדרך היחידה שהבאתי הבאתי עוד דרכים,עוד סיכון neobux יכול להפוך לסקאם,עכשיו יגיעו כל הילדים כאן ויגידו איזה סקאם הוא האתר הכי אמין שיש-אז מה זה שהוא אתר אמין במשך הרבה זמן נותן לו חסינות?כבר ראיתי המון אתרים אמינים שנפלו אם זה באקסים או הייפים,ואם זה יקרה מה אז הוא יעשה?לבכות לאמא זה אפשרות למה הוא לא יראה את הכסף הזה שוב.
עכשיו להמשיך להשקיע סכומים כאלה ואם המופנים לא יהיו טובים זה יקח יותר זמן וזה יגיע למצב של חודש וחצי-חודשיים רק להחזיר את הכסף
כשבדרכים אחרות אתה יכול לעשות 60-70 דולר בשקט.
עכשיו בטח תגיד-אם זה סכומים כאלה איך זה שכולם לא משתמשים בזה?
אני אסביר לך,קודם כל לאתר צריך השקעה ראשונית,וזה לא הדבר הכי קל כי צריך ידע ולהתחיל להתעסק בזה,ושיווק רשתי ורשימת דיוור זה גם דברים לא מוכרים שצריך ידע כאשר הneobux שלדעתי הוא מטופש הוא די מוכר ולכן משתמשים בו.
עכשיו בגלל הידע הגבוה שלך בתחום הneobux אני מבין אותך שזה מה שאתה ממליץ כי זה הידע האישי שלך,אבל אני שיש לי קצת יותר נסיון ממך בלי להשוויץ

אני הכרתי המון תחומים והמון אפשרויות להרוויח ומה שנקרא יש לי זווית ראיה אחרת משלך ואני רואה את neobux כאפשרות הרבה פחות טובה מהאחרות.