|
|
אני לא איבדתי כלום בחיים. זה לא שבן דוד שלי נחטף ב2000 וחזר ב2004 בארון.
זה גם לא שדוד שלי הוא הפצוע הכי קשה במלחמת לבנון הראשונה.
זה לא שהבית שלי חטף קטיושה במלחמת לבנון השנייה.
מסקרן אותי מה הקשר בין חיילים לבין דברים פליליים, אם כבר אתה צריך להתעצבן על דקירה זה על שוטרים.
אז תפסיק אתה עם ההצגות המטומטמות שלך.
טרוריסטים יש, אבל גם אנשים טובים יש.
מעל 250 מיליון אנשים בעולם הם ערבים. האם כל אחד ואחד מהם צריך למות?
האם אתה תומך בהשמדת כל העם שלהם?
אם כן, למה אתה שונה מהנאצים?
ראיתי את סבתא שלי גוססת עם הנשמה ואחות ערבייה מצליחה להעלות לה חיוך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה, אלו התגובות שאני הכי אוהבת לשמוע!
דבר ראשון, בגלל שאני לא גזענית אני שמאלנית?
אני מתכוונת בע''ה להתגייס ליחידת איתן או לחיל הים, ומאיפה אתה יודע בכלל??
אח שלי היה רס''פ בסיירת אגוז שעם דעות כמו שלך ספק אם למטבח שם תגיע, והוא לא מכליל
מזה משנה אם הטרוריסטים ערבים ?!
אם הטרוריסטים ערבים זה אומר שאנני צריכה לשנוא את כל הערבים ?!!
אגב וflame
הדעות שלך זה הדבר הכי נבזי ששמעתי בחיים
יש ערבים ויש איסלם קיצוני וכמו שיש יהודים קיצונים וכמו שיש נוצרים קיצוניים לשלושתם מגיע למות לפי דעתי
כולם קוראים להרג ולרצח ולשואה
אני בעד שלום יותר מכול אחד אחר
אבל עם החמאס? תיהיה רצינית רגע את רוצה לעשות שלום עם ארגון \ ממשלה שקוראת לרצח שלך ושל בני עמך ?
במידה והם יפרקו את נשקם וישנו את דעותיים אני הראשון שיהיה שירוץ ויגיד צריך לעשות איתם שלום
אבל זה לא קורה לצערי
ערבים הם כמו כולם מגיע להם זכויות מלאות (למעט הקיצוניים שבהם )
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
תראה מה הם עושים לנו,מה אתה מצפה שנגיד עליהם ?
מי מדבר על הערבים שמחוץ לארץ ישראל? מה הקשר קטיושה בבית ממלחמת לבנון?
אני מדבר איתך על זה שאני בכוננות גיזרה חמה בגלל שהערבים האלה מציתים בזדון כדי שהאש תתפתח ותשרוף בתים עם האנשים שבה, הם מנסים לשרוף יהודים! איך את נשארת אדישה לזה? איך את נשארת אדישה שכשאני הייתי בן 14 חטפתי דקירה?
מה שאני אומר שכל הרופאים שלך לא עושים כלום נגד זה, הם יכולים לשבת בבית ולראות סרטים כשמשפחה שלמה באיתמר תרצח בדם קר והם לא יעשו כלום! את קוראת להם החבר'ה הטובים? את לא מבינה מה אני מנסה להגיד לך כי את נעולה על הרעיון הדבילי הזה שיש ערבים "טובים" בארץ, אז אין! אין אפילו אחד, אני יתן לך דוגמה אולי תביני
כשיהודי רוצח, יהודי אחר כועס על אותו יהודי, יהודי מעניש את אותו יהודי
כשאמריקאי רוצח, אמריקאי אחר כועס על אותו אמריקאי, אמריקאי מעניש את אותו אמריקאי
כשערבי רוצח, מי כועס עליו? למי באמת אכפת על הרצח הזה? מישו מהעם שלו אומר לו "די!"? מישו מהעם שלו קם כנגד בכעס על אותו מחבל?
לא הם יושבים בבתים שלהם, משחקים תופסת עם הכלבים שלהם או משו... את לא חיה עם ערבים, את לא יודעת מה זה ערבים, את רק שומעת עליהם, את ילדה בת 16 שכל החיים שלך עברו לך על כפית מכסף, אין לך מושג מה זה חיים פה, אז תשבי בצד בשקט ותקבלי את העובדה שכן יש אנשים שטיפה יותר מבינים בחרא הזה ממך, ושזה מעצבן שכל פקאצה מהצפון, כל יפה נפש קם וצועק. "די לגזענות הזו כאילו שיאוו כמה שנאה!"
לי אין שום בעיה עם ערבים הם סבבה לגמריי (חוץ מזה שהם מתקשרים אליי כול היום וחפשים איזה עומרי אחד ......)
אל תנסה להוציא אותי סתומה, יש 1.4 מיליארד מוסלמים, אני מדברת על 250 מיליון ערבים.
בוא נשמע, מה ההגדרה שלך לערבי? אחד ששונא ישראל? אידיוט
עזוב אתה יותר מדי מעפן כדי שאני אענה לך.
כשתפסיק לעשות פה פוזות על ילדים בפורום כזה אז דבר איתי ,
אני יודעת מזה ערבים , אבא שלי עובד עם ערבים והשכנים בבית הקודם שלי הם ערבים אז אל תבלבל במוח
אז יש כמה ערבים לא בסדר מה קרה ?!!
ומאיפה אתה יודע בכלל ? אתה מכיר אחד אחד מערביי ישראל ? חיית בתוך החברה שלהם ?
אתה חתיכת ילד מטומטם ,
אמרת את המשפט הנורא " מה הבעיה בלשנוא עם ? "
ורק תיזכר מה קרה בשנת 1939 .
יום טוב