אני זורם אנשים, תגיעו להחלטה, ובכללי. מי שמעוניין לראות סקסי כמוני בפעולה, מוזמן לבוא לעזריאלי.
יכול לבוא
לא אבוא
אני זורם אנשים, תגיעו להחלטה, ובכללי. מי שמעוניין לראות סקסי כמוני בפעולה, מוזמן לבוא לעזריאלי.
|
|
אז לדעתי פתח נושא חדש ותשאל שם מי בא ותחליף את התאריך כי זה לא מתאים ערב חג זה כמו שישי
דבר ראשון הרכבים הציבוריים(אוטובוסים מוניות שירות רכבות וכאלה) יפסיקו לעבוד מוקדם לפי מה שאני יודע
החג נכנס בסביבות 5 ככה שקח דוגמא אותי אני יצטרך לקחת רכבת ב3 שתגיע ב4 ואז ולקחת אוטובוס שיגיע לבית ב4 וחצי
אז למה ללכת לשעה? עדיף יום שיהיה חופשי שנוכל לחזור מתי שנרצה.
תמיד עובדים אני לא עובד יום אחד אז קחו גם אתם יום חופש לא יקרה כלום
ראיתי איפה שהו שעזריאלי לא פתוח בשבת אם זה נכון אז גם בחג בטח לא פתוח אז יום חמישי לא אפשרי חוץ מזה אני לא יודע
כמה מהפורום פה שומרים שבת אבל אם זה יהיה בחג או בשבת אני לא יוכל לבוא.
אתה גר בתל אביב?
אני גר בחיפה...
מי עוד גר בצפון? אולי נעשה מפגש כפול-אחד במרכז והשני בצפון..
הבעיה היא שאצלי בעבודה צריך לבקש חופשה מראש, ומאחר שיום שאני זה מחר, לצערי אם ככה לא אוכל להגיע.
נראה כבר מה יקרה.
לגבי הגעה, אני חושב שכדאי שיהיה אחד או שניים שיהיו מוכנים לרכז את המפגש ויעדכנו טלפונים בה"פ למי שמתכוון
להגיע למפגש. ככה יהיה אפשר ליצור קשר לגבי הגעה.
אפשר פשוט להגיד נפגשים ב-X בין 1-3, אבל יש כמה בעיות, 1, אם מישהו לא מכיר יהיה קשה לכוון. 2, אם המקום לא יהיה
אטרקטיבי, אי אפשר לשנות עד שכולם מגיעים. 3, אם מישהו יגיע ב 3:10 וכולם כבר הלכו, אז אין כל כך סיכוי למצוא את
כולם אחר כך.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
מי גר פה באזור הצפון וחיפה ??
לאאא. אל תעשה את המפגש בחג! אני יכל לבוא רק מחר.
נ.ב: אם יש חבר'ה מהפורום שברמה שלהם הם סוגרים נשיקות ומזמוזים מדי פעם, זה מספיק כדי שיודעו לי אם זורם לכם מחר לסארג'ר.
באלי לראות חבר'ה חדשים, מי שזורם לו מחר לצאת איתי שיגיד בפרטי.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 17-10-2011 בשעה 16:42.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
במרכז.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
איזה לא רציני המפגש הזה נראה לי סתם אנשים יבואו לא ימצאו אחד את השני ויחזרו לבית
אם עושים משהו צריך לעשות את זה מסודר אחי ככה זה סתם בלאגן תסדר את זה חבל סתם יבואו מסכנים ויחזרו לבית..
זה בסדר אם אני מסתכל פה ולומד בכללי ואני יבוא ?
בכלמיקרה אני לא כלכך עוזר פה ולא יודעים מי אני..
אני עדיין יכול לבוא ?
מה ניסגר???
אני רוצה לבוא..
מי בא ומתי?
חופשי , מה נסגר ?
תגידו זמן ומקום ונבוא.
מחר בעזריאלי ?