קיימת ברשותי מדפסת HP J4680
למדפסת יש פונקציה של רשת אלחוטית כלומר שגם אחי מהמחשב השני יוכל לשלוח הדפסה
השאלה שלי היא כזאת איך אני מפעיל את הרשת הזאת?
תודה לעוזרים.
קיימת ברשותי מדפסת HP J4680
למדפסת יש פונקציה של רשת אלחוטית כלומר שגם אחי מהמחשב השני יוכל לשלוח הדפסה
השאלה שלי היא כזאת איך אני מפעיל את הרשת הזאת?
תודה לעוזרים.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
רגע זאת מדפסת אי פי?
או שהיא מחוברת למחשב ואתה רוצה לשתף אותה ברשת?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קראתי על המדפסת היא אינה מדפסת רשת ולכן היא תלויה ברכיב אחר (=מחשב)
אתה צריך לשתף את המדפסת דרך המחשב שאליו היא מחוברת ואז לגשת למחשב האחר ולהתחבר למדפסת הזאת
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
למדפסת זו אכן קיימת אפשרות של חיבור אלחוטי כפי שמצויין במפרט שלה, על מנת להתחבר למדפסת בצורה אלחוטית פעל לפי השלבים הבאים:
1.לחץ על כפתור ה Settings (מפתח ברגים) נווט עם כפתורי החצים עד שתגיע ל-Wireless menu לחץ Ok, לחאר מכן יופיע לך Setup Wizard תלחץ שוב על Ok.
2.המדפסת כעת תחפש רשתות אלחוטיות, בסוף החיפוש נווט עם מקשי החצים כדי לבחור את הרשת הרצויה ולחץ Ok, לאחר מכן תתבקש להכניס סיסמא.
3.הכנס את הדיסק שקיבלתה עם המדפסת למחב בו תרצה להתחבר בצורה אלחוטית למדפסת והתקן Network/Wireless device.
לקראת סיום ההתקנה התוכנה תחפש מדפסות אשר מחוברות לרשת, בשלב זה תבחר את המדפסת שלך HP J4680.
כעת המדפסת מותקנת כהתקן אלחוטי ואתה יכול לשלוח אליה הדפסות.
בחיפוש הראשוני שלי פניתי לאתר הייצור של המדפסת ואכן רשום שם שהמדפסת תומכת בתקשורת אלחוטית.
אתה צודק יש דגם ספציפי שרק לו קיימת פונקציה לאלחוטי והדגם הזה נמכר בארץ
כפי שניתן לראות פה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25878
ופה: http://www.dr-ink.co.il/product.aspx?p_id=16133
בסופו של דבר אני רק ניסיתי לעזור למשתמש ואני חושב שהאופן שבו הגבתה הוא לא יאה.
במידה והמדפסת של המשתמש אינה תומכת בתקשורת אלחוטים אשמח להסביר לו איך מגדירים מדפסת משותפת תחת רשת.
מ א ו ש ר
אסטה לרגע באופן חד פעמי מנושא האשכול -
אנחנו מברכים ומעודדים עזרה למשתמשים, בשביל זה בדיוק אנחנו כאן.
אורי לא פגע או העיר באופן אישי, אלא הביע בצורה שקולה את דעתו על תגובתך, מקובל ולגטימי.
אני שמח שאתה מסייע למשתמשים, ויש לך את המילה שלי שאנחנו יודעים לפרגן כשאנחנו רואים אנשים עם רצון טוב.
שוב תודה על תגובותיך בפורום,
המשך גלישה נעימה![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
Clonex אנא הבט בתגובה הראשונה שלי בשביל הסבר מפורט.
במידה ולא הבנתה משהו אתה מוזמן להגיב ואני יחזיר לך תשובה בהקדם.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות