קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה|מתי השרת יחזור?
    על ידי zivsol בפורום iAtraf RolePlay
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-02-2011, 22:48
  2. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 01:12
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[שאלה] זה יחזור?

ברירת מחדל [שאלה] זה יחזור?

התאמנתי רציני במשך ארבעה חודשים אבל כל מה שעשיתי זה הקפדתי, הייתי טיפש לכן נתקעתי כל פעם באיזור ה74 קילו עד שעברתי ל75-76 בזכות התזונאי שלי, אני אקטומורף במקור, 1.83 בערך שוקל כרגע במקום
    75-76 (ששקלתי ב"שיא"), אני שוקל 71!!! וזה עם בגדים, זה על הפנים, עבר עליי משבר נפשי זה נכון, אני מחלים ממנו זה נכון, אבל איך יתכן שאני שוקל כמעט כמו המשקל שהתחלתי ממנו? אני שקלתי במינימום שלי בלי שום אימון 67 בתור בנאדם בלי כושר ותזונה עליתי ל71 כי היה לי אחוז שומן לא קטן אני מניח 12-13 בבדיקה האחרונה אצל התזונאי למרות הכרס (ויש לצערי) אני 10 אחוז שומן, ובגלל שירדתי בצורה קיצונית, אבל לא בבת אחת, ידעתי שזה מה שיקרה אבל נמנע ממני לחזור להתאמן עדיין ואני מפחד שאני לא אחזור אפילו למעט שהשגתי, ירדתי משהו כמו 4-5 קילו ואנשים לא ממש רואים את זה, אז אני אניח כמה הנחות:

א.השרירים מתכווצים ברגע שהם מתחילים לפעול הם חוזרים למצב של "עבודה" ואז המשקל חוזר וגם משקלי העבודה.

ב.אני יודע שחזה גב ורגליים אלו השרירים הכי גדולים שיש, גב יש לי! (תיכף אראה לכם) מעניין איך הוא היה לפני שהתאמנתי חח, בכל אופן גב יש, כתפיים סבבה לא מנופחות אש אבל סבבה, יש פיגור די גדול בחזה, קשה לי לפתח אותו לפני שהתחלתי הוא היה שטוח, כתוצאה משכיבות סמיכה הוא קצת עלה אבל מה שבאמת השתנה זה גם עקב הבנץ' פרס כנראה (לא שהשריר נהיה ענק אבל פתאום הרגשתי שיש שם משהו) ושריר החזה הקטן דווקא מפותח אצלי רצח (הפרפר) וזה נראה כמו אלכסונים זה מקביל לשרירים האלה שיש מתחת לקו המותניים.

ג.נראה לכם שאני צודק? תוך כמה זמן בערך יקח לי לחזור אם חודשיים לא התאמנתי? (יש מצב זה אינדיבידואלי בגלל זה אני שואל), ואני מבין שהחזה והידיים חלשים אצלי (יד קדמית הייתה לי יחסית מטורפת למה שהייתי, אחורית תמיד הייתה לא משהו חח, אבל בגלל שלא התאמנתי חודשיים אז השחפתי קצת לצערי), אנשים טוענים שהם בקושי רואים הבדל, כנראה גם השינוי מ67 ל75-76 קילו לא כזהה ענק כי כנראה אף אחד לא שם לב שאני שחיף, מי שפירגן בלי סוף זה חבר'ה כנים וגם הבחור שהכניס אותי למכון מן הסתם שזה עוד חבר, בלי קשר ישיר יש לי תמונה של הגב תגידו מה אתם חושבים כי אני אהבתי

ד.כרגע אני לא במכון כושר מסיבות אישיות שתיכף ייפתרו, יש תרגילים שמפתחים חזה וידיים חוץ משכיבות סמיכה?

תמונת BACK:
    http://img842.imageshack.us/img842/3577/img0360rh.jpg

אין פרונט כי הוא מבייש חח, הפעלתי את השרירים בתמונה אולי היא טיפה קרובה אבל אני יודע שהגב שלי נראה ככה גם לפי תגובות של אנשים
    חבר שלי הוא אחד האנשים שיענו בכוונה לא מהמפרגנים וכשהראיתי לו את התמונה הוא אמר "תמות" חחחח הוא רוצה לעצב את הגב ככה ולעשות קעקוע או משו.

עדכון:אני שוקל 72 עכשיו נקי, סימן שאוכל כן קריטי (טחנתי כמו בהמה חח אבל כמו שצריך דברים בריאים) עכשיו יש לי 3-4 קילו להחזיר גם בעזרת אימונים.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 24-09-2011 בשעה 08:24.

2. קישורים ממומנים

לא משנה יא יבשים חזרתי אפשר לנעול.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

לא קראתי הכל , אבל הבנתי פחות או יותר את השאלה.
    הפסקת להתאמן , העלת במשקל - ואתה שואל אם תוכל לחזור למצב שהיית כשהתאמנת. ואם כן - תוך כמה זמן.

(תקן אותי אם אני טועה אה? )

אז ככה , אימונים במכון כושר , בשונה מאימוני 'בית'
    מספקים תוצאות מהירות יותר. השריר מתאמץ יותר , מתנפח מהר יותר ומכאן - רואים תוצאות בקצב מהיר יותר.
    באימוני בית , לעומת זאת , אתה עובד ללא משקלים , בהתנגדות נמוכה יחסית לשריר.
    הוא נבנה בקצב איטי אך יסודי יותר. מכאן - שכשתפסיק להתאמן באימוני בית לתקופה המדוברת , הגוף שלך יישאר פחות או יותר
    באותו מצב , בהנחה שאתה שומר על תזונה.

בלי לאכול לך ת'ראש יותר מדי - באימונים של חדר כושר , התוצאות באות ו'נעלמות' מהר יותר.
    אבל כמובן שאם תשמור על תזונה נכונה , ואם בסופו של דבר אחרי תקופת הפוגה תשוב להתאמן , תראה שוב תוצאות.

כמה זמן זה ייקח? מאוד תלוי אם אתה שומר על תזונה או לא.
    הגוף שלך נבנה בעיקר במטבח , פחות באימונים.

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 29-09-2011 בשעה 19:31.
    הייתי פה.

תודה רבה גבר חח אפילו פה אתה עוזר לי, אגב מה אתה אומר על הגב? לא ידעתי שיש לי מן V כזה ונכון שזה לא סימטרי בשיט אבל אין שלמות, בכל אופן איכשהו חזרתי למשקל שהייתי בו (מ71 ל75) אבל נראה לי הכל מאוכל... למרות שאני לא נראה שמן במיוחד ו2 "אימוני בית" ממש טובים קצת הגדילו אותי אבל זה לא ממש החזיר אותי למה שהייתי מן הסתם... אני מחכה כבר להחלים ולחזור למכון!

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תודה רבה גבר חח אפילו פה אתה עוזר לי, אגב מה אתה אומר על הגב? לא ידעתי שיש לי מן V כזה ונכון שזה לא סימטרי בשיט אבל אין שלמות, בכל אופן איכשהו חזרתי למשקל שהייתי בו (מ71 ל75) אבל נראה לי הכל מאוכל... למרות שאני לא נראה שמן במיוחד ו2 "אימוני בית" ממש טובים קצת הגדילו אותי אבל זה לא ממש החזיר אותי למה שהייתי מן הסתם... אני מחכה כבר להחלים ולחזור למכון!
    יש צורה של V. רואים שאתה מתאמן..

הייתה תקופה (לפני המכון) שהייתי מתאמן כל יום , כל הפסקה , כל ההפסקה (בתקופה של ביתספר) במתח.
    תוך כמה חודשים נהיה לי גב מפלצתי. (כן , אני צנוע)
    (עזוב את זה שאתה כבר מרגיש ממש קליל כשאתה עושה מתח , ומתחיל לעלות במספרים)

נכון להיום , אני כבר שנה בלי מכון. ההיקף-ידיים ירד , כל הבטן נעלמה , מה שנשאר והכי פחות נחלש - זה הגב.
    כל השאר יחסית מהר נעלם (חודש-חודשיים אחרי שהפסקתי להתאמן במכון)

שורה תחתונה - מכון זה אחלה. אבל כל זמן שיש לך הזדמנות , ולא משנה כרגע הסיבה - תתאמן אימונים בלי משקל.
    אין בזה שום דבר רע.
    מתח , כפיפות בטן ושכיבות סמיכה.!
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 30-09-2011 בשעה 16:29.
    הייתי פה.

בטח.. תודה! =] את האמת שאני ירדתי בעיקר במה שאין לי כל כך וזה ידיים וחזה... ההיקף שלי היה 34-35 עכשיו הוא 32-33 לא ירידה מטורפת אבל באסה, בקשר למשקל אז חזרתי כי משקל זה נטו אוכל אבל לאט לאט האוכל ירד (גם ככה אני מחרבן מלא חח חילוף חומרים) אז אני יטחן וירים כמו שצריך וככה אני אגדל, אני גם לא מסתבך יותר עם תוכניות יש לי את מה שבא לי במכון ובבית וזהו ככה יהיה כשיצא במכון אני יעשה א' כשיצא בבית אני אעשה ב' בהתאם למקום, ותכלס אתה צודק האימונים עם המשקל גוף הכי קשים מתח אני עושה רק 6X3 לא יודע איך יש לי גב כזה חחח אולי מהפולי או מהחתירה.

למחוק.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 30-09-2011 בשעה 18:16.

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    מתח אני עושה רק 6X3 לא יודע איך יש לי גב כזה חחח אולי מהפולי או מהחתירה.
    פולי וחתירה זה לא אותה תנועה כמו מתח , תדע לך.
    ומתח - ברגע שאתה מפסיק , אתה אוטומטית יורד.
    זה משהו שצריך להקפיד לעשות , אם אתה רוצה לשמור על תוצאה.

בתקופה ההיא , הגעתי מאפס (אשכרה אחד לא הצלחתי) ל-22 תוך כמה שבועות
    הייתי פה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Dins8 צפיה בהודעה
    פולי וחתירה זה לא אותה תנועה כמו מתח , תדע לך.
    ומתח - ברגע שאתה מפסיק , אתה אוטומטית יורד.
    זה משהו שצריך להקפיד לעשות , אם אתה רוצה לשמור על תוצאה.

בתקופה ההיא , הגעתי מאפס (אשכרה אחד לא הצלחתי) ל-22 תוך כמה שבועות
    סתם לרקורד..
    מתח הוא אחד התרגילים הקשים ביותר כשמתחילים איתו
    ומנגד רואים בו שיפור מהיר ביותר

לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    סתם לרקורד..
    מתח הוא אחד התרגילים הקשים ביותר כשמתחילים איתו
    ומנגד רואים בו שיפור מהיר ביותר
    מסכים איתך ב100 אחוז.
    הייתי פה.

ידוע... גם אני התחלתי מ0 בתור בחור גבוה ושחיף ועכשיו אני גבוה וכבר יש לי כוח בידיים (ובגב) אבל עדיין אני בד"כ עושה 6 למרות שזה תכלס באמת קטע של תרגול.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

דבר ראשון : אי אפשר להשוות אימון בחדר כושר לאימון ביתי
    אם אתה רוצה שרירים בולטים אתה צריך לעבוד על הבידוד שלהם ועל אכילה נכונה - לטחון אוכל זה לא הפתרון אתה צריך לאכול פחות פחמימות ריקות ויותר חלבונים כמו טונה ביצה עוף ועוד
    יש כמה דרכים לעשות מטח בעיקר בגלל השימוש במסת גוף שהיא חתיכת מסה אתה יכול לעבוד על הגב אבל דו ראשי יהיה לך ממש קשה ותלת ראשי גם כן למרות שאפשר להסתדר באמצעות מטח ושכיבות סמיכה עם אחיזה רחבה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Natural
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף שתשתוק

אתה תוכל גם להתפתח יותר ממה שהייתה פעם - בדוק .
    מה השאלה ? אם תתאמן נכון - תצליח .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,588 | הודעות: 8,151,170 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect