רשימת מרכיבים 8 פרוסות לחם דקות מכל סוג שתרצו, חלה או באגט
1 כף מיץ לימון
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום, כתושות דק
מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי
8 פרוסות של עגבניות מיובשות
8 רצועות פלפל אדום קלוי וכבוש
זיתים שחורים, מגולענים
8 פרוסות דקות גבינת עיזים, מסוג פרומעז או אחר
8 עלי ריחן

אופן הכנה 1. מערבבים בקערה שטוחה את שמן הזית, מיץ הלימון, השום ומעט מלח גס ופלפל שחור.
2. טובלים את פרוסות הלחם בתערובת לדקה או שתיים.
3. מחממים מחבת או תנור וקולים את הפרוסות היטב- עד השחמה משני הצדדים.
4. מניחים על צלחת הגשה ושמים על כל פרוסה עגבניה מיובשת, פלפל קלוי, פרוסת גבינת עיזים, זית שחור ועלה ריחן. מגררים פלפל שחור מעל ומגישים