רשימת מרכיבים 4 מנות
לקט איטלקי מסדרת 10 דקות
4 עגבניות בינוניות
3 כדורי מוצרלה גדולים
צרור בזיליקום טרי
רבע כוס שמן זית
מלח פלפל שחור גרוס טרי
אופן הכנה 1. מכינים את הלקט האיטלקי לפי הוראות יצרן.
2. מסדרים את הלקט האיטלקי על צלחת הגשה ומקררים לטמפ' החדר.
3. חותכים את העגבניות לרבעים ומניחים על הלקט האיטלקי.
4. קורעים בידיים את המוצרלה לחתיכות גסות ומסדרים ליד העגבניות.
5. קוצצים את הבזיליקום ומפזרים מעל.
6. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן זית.






ציטוט ההודעה
