אחד מהמנהלים מגיע?
אני עם כמה שחבל לי לא יוכל, יש לי עבודות על הראש ולהתכונן למבחנים ישר כשחוזרים מהחג אז זה כרגע בעדיפות ראשונה אצלי.
מקווה שתהנו ותלמדו אחד מהשני![]()
יכול לבוא
לא אבוא
אחד מהמנהלים מגיע?
אני עם כמה שחבל לי לא יוכל, יש לי עבודות על הראש ולהתכונן למבחנים ישר כשחוזרים מהחג אז זה כרגע בעדיפות ראשונה אצלי.
מקווה שתהנו ותלמדו אחד מהשני![]()
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
מה נסגר? רוצים לדעת אם זה מתקיים בסוף או לא.
וגם, (ראיתי גם שמישהו אחר שאל כבר אך בכל זאת), האם כאלה שהם לא אמני פיקאפ יכולים לבוא וללמוד?
אני לא אבוא, יש לי ים במלח בסוף
אני לא מאמין שאשכרה הולך להיות לכם מפגש עם החוסר סדר הזה... בכל מקרה, אל תוותרו על מפגש זה כיף, פשוט תרשמו פה מספר של בן אדם אחד שבטוח בא וכולכם תיפגשו דרכו.
בהצלחה
נו נפגשתם בסוף?
ומה זה יש לך ים במלח לא הבנתי O.O
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 20-10-2011 בשעה 20:15.
האמת הרבה, והשתפרתי בגיים מאוד, הרבה בזכות המפגשים האלה (נפגשתי עוד פעם או פעמיים עם 2 שהיו איתנו פעם קודמת)
בו נארגן יציאה לאיזה מועדון אחי לא מתאים חודש הבא גיוס ולא נראה אותך יותרחייבים להביא אותה באיזה סגירה יפה
וגבר תעשה טובה תמחק את השם שלי מההודעה שלך שלא יזהו אותי
רציני אחי בו נארגן יציאה לאיזה מועדון (לא שבת או חג אני שומר ) מסכנות הבנות בטח רוצות לטעום קצת ממני ולא מבינות איפה אני![]()
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 21-10-2011 בשעה 00:04.
כן
פגשתי את האישה הכי מושלמת בעולם ♥♥♥
אבל בגלל שאני הומו דפוק שדוחה דברים לסוף דיברתי איתה רק דקה ולא הספקתי לסגור יותר מפייסבוק(שאגב היא זכרה את השם שלי והוסיפה אותי!) ועכשיו היא גרה שעתיים נסיעה ממני.. ואני לא ידוע מה לעשות חחח
היה ממש טוב אבל, יש לה את התחת השני הכי יפה בעולם![]()