נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אצלי זה הראה אתה ורויל ג'וקר אוהבים את הודעה זו נשבעעע לך חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה באגים.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
אהההה עוד 9 הודעות אני ב2K חחחחחחח איזה עלוב זה
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי afx חחחחחחח למה מנצל? חשבנו ניצלת אותנו לייקית וברחת
נערך לאחרונה על ידי -David-; 20-10-2011 בשעה 01:34.
נכתב במקור על ידי -David- מה הבעיה עם קווקזים? לייי יש !!! אני לא יכול לישון בוא אלי ותגיד להם להנמיח קצת בקווקזית ..
פורום דאבסטפ[DUBSTEP] מת לנו קצת, אם תוכלו לעזור לי להרים אותו קצת אני מאוד אשמח DUBSTEP-דאבסטפ
יאללה בלגןןןןןןן
זששכדגעדעכדג!!
נכתב במקור על ידי -David- חשבנו ניצלת אותנו לייקית וברחת חלילה וחס לא רציתי לשבור את הפרופיל היפה (3000/1000/1000) אבל שינקס החרא עשה לי לייק אז נהרס ה1000 לייקים אז אמרתי שיהיה
RoyaIJoker החייל וExcLusv1e החייל אוהבים את הודעה זו.
ך'קלרחיאגכע
נכתב במקור על ידי afx חלילה וחס לא רציתי לשבור את הפרופיל היפה (3000/1000/1000) אבל שינקס החרא עשה לי לייק אז נהרס ה1000 לייקים אז אמרתי שיהיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי -David- .aiza harta, batah asita manohi tafasta oti, aval asta li anha ha zona, kolel bliot ahari mezizot
נכתב במקור על ידי -David- RoyaIJoker החייל וExcLusv1e החייל אוהבים את הודעה זו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לדוד נפל ה-ר' מההומור
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לדוד נפל ה-ר' מההומור +1...
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אצלי זה הראה אתה ורויל ג'וקר אוהבים את הודעה זו נשבעעע לך חחחחחחחחחחחחח חחחחחחח גם לי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לדוד נפל ה-ר' מההומור לך נפל הז' וגם הביצים
חוקי הפורום