נכתב במקור על ידי לחץ כאן טמבל על דאגה ידידי,ערכתי.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
יאללה תגלוווו
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה תגלוווו זה קונטרול וW אמרתי לך לא ניסית אפילו ישר ''לא לא ''.
נכתב במקור על ידי לחץ כאן נו בבקשה תאשר לי... אני חייב לפתוח אימייל חדש! לא! זה לא משתלם לי אני יכול לשאול מישו אחר
נכתב במקור על ידי Display זה קונטרול וW אמרתי לך לא ניסית אפילו ישר ''לא לא ''. אל תנסה לעשות עליי עוונטות אני מכיר קונטרול W עוד לפני שנולדת יצעיר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אל תנסה לעשות עליי עוונטות אני מכיר קונטרול W עוד לפני שנולדת יצעיר
נכתב במקור על ידי לחץ כאן מה לא משתלם? זה לא עולה כסף... אני יודע חחחחחחחחחח זה כל הכיף אח שלי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני יודע חחחחחחחחחח זה כל הכיף אח שלי
נערך לאחרונה על ידי Display; 20-10-2011 בשעה 04:27.
עם נגיע לעמוד 40 אני יגלה לך.
נכתב במקור על ידי Display עם נגיע לעמוד 40 אני יגלה לך. יאללה זורם אח שלי
נכתב במקור על ידי לחץ כאן נו יא זין מה אכפת לך דוגרי אין לי כוח אחי חחחחחחח אני לא מבין מה הבעיה שלך לפתוח??
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה זורם אח שלי אבל אני עף לישון עכשיו אחי. עם תלחץ כאן ירצה הוא ישתף אותך.
נכתב במקור על ידי Display אבל אני עף לישון עכשיו אחי. עם תלחץ כאן ירצה הוא ישתף אותך. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אא
נכתב במקור על ידי לחץ כאן אם הוא יעזור לי... לא אח שלי אני לא מפרסם את המספר סורי כפרה עליך
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אא
חוקי הפורום