נכתב במקור על ידי Display נו,נקסט אדום ! זה חלש אחי ולא מספיק. אני לא יודע איך אתה מעשן 5 שנים ומסתפק עם נקסט...זה 0.7 ניקוטין איך אפשר. אני לא יודע על מה אתה מדבר אחי היא בין הסיגריות הכי חזקות בארץ וזה בדוקקק אני יודע כי כבר ניסיתי הרבההה סיגריות בחיים שלי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי MosheSee הכנסת לו כהוגן פשוט! ברור! אני תותח והוא אוויל! עוד מעט 2000!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלאאאטטטט
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני לא יודע על מה אתה מדבר אחי היא בין הסיגריות הכי חזקות בארץ וזה בדוקקק אני יודע כי כבר ניסיתי הרבההה סיגריות בחיים שלי תעשן מלבורו אדום וזהו..
נכתב במקור על ידי Display אני יתלונן עלייך בסוף ,פדופיל !!! אני בת,מה לא ברור ? לא אחי! תוכיח!
נכתב במקור על ידי noamXD לא אחי! תוכיח! זה בת וזה סופי עכשיו חלאס לחפור
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 21-10-2011 בשעה 04:13.
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני לא יודע על מה אתה מדבר אחי היא בין הסיגריות הכי חזקות בארץ וזה בדוקקק אני יודע כי כבר ניסיתי הרבההה סיגריות בחיים שלי חזקות אחי היא אחת החלשות נשבע לך שאני לא מבין איך היא חזקה לך...תעשן כאמל,מגולגלות מרלבורו זה חזק.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי noamXD לא אחי! תוכיח! שמע אתה הומו. אין לי כוח להתווכח איתך.
נכתב במקור על ידי MosheSee תעשן מלבורו אדום וזהו.. מלבורו אדום מייבש לי את הפה... נכתב במקור על ידי Display חזקות אחי היא אחת החלשות נשבע לך שאני לא מבין איך היא חזקה לך...תעשן כאמל,מגולגלות מרלבורו זה חזק. אני מעדיף להישאר על הנקסט היפה שלי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker מלבורו אדום מייבש לי את הפה... אני מעדיף להישאר על הנקסט היפה שלי אז תשתה..><"
נכתב במקור על ידי MosheSee זה בת וזה סופי עכשיו חלאס לחפור אם אתה אומר.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח על מה אני מתווכח? מה זה מעניין אותי בסוש''ד...
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker מלבורו אדום מייבש לי את הפה... חחחחחח FAIL כל סיגריה מיבשת את הפה ,למה כמעט אחרי כל שחטה אתה רוצה לירוק
חחח לילה טוב אנשיםם..
הובלות בחיפה
נכתב במקור על ידי MosheSee אז תשתה..><" וואלה צודק אחי מעכשיו אני ישים מים בכיס נכתב במקור על ידי Display חחחחחח FAIL כל סיגריה מיבשת את הפה ,למה כמעט אחרי כל שחטה אתה רוצה לירוק רק היצורים יורקים אחרי כל שאכטה!! כי זה עלק מגעיל אותם הטעם... איזה מפגרים הילדים האלה למה הם מעשנים בכלל?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker וואלה צודק אחי מעכשיו אני ישים מים בכיס רק היצורים יורקים אחרי כל שאכטה!! כי זה עלק מגעיל אותם הטעם... איזה מפגרים הילדים האלה למה הם מעשנים בכלל? כן כל כך קשה שאתה מעשן להיות עם בקבוק...או למצוא ברזייה או משו..
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker וואלה צודק אחי מעכשיו אני ישים מים בכיס רק היצורים יורקים אחרי כל שאכטה!! כי זה עלק מגעיל אותם הטעם... איזה מפגרים הילדים האלה למה הם מעשנים בכלל? פוזה? אחי יש לי ילדי ם בבית ספר,באים עם קופסאות מעשנים 1-2 (לוקחים שחטה שתיים לריאות כל השאר לא) ואת שער הקופסא מחלקים
חוקי הפורום