שלום לכולם!
היום אמרתי לעצמי, אולי סוף סוף אני אכין לי משהו איכותי וטוב.
אמרתי, אחלה! מה אני אכין? חשבתי והגעתי למסקנה:
מצרכים:
* חזה חוף
* 2 בצלים
* שום גבישי
* רוטב טריאקי
* מלח ופלפל
* פפריקה מתוקה
* מרק עוף
* מים רותחים (ממולץ מהקומקום)
אופן ההכנה:
לוקחים 2 בצלים וחותכים אותם לחתיכות קטנות ומדליקים את הגז, בזמן שהאש מתחממת חותכים את החזה עוף לחתיכות בנוניות
לא גדולות.
לאחר שמתם קצת שמן על המחבט ומחכים חצי דקה ולאחר מכן שמים את הבצלים החתוכים
כשהבצלים מקבלים גוון טיפה אפשר לשים את החתיכות חזה העוף
ומחכים 2 דקות, לאחר מכן שמים קצת רוטב טריאקי נותנים עירבוב קל בשביל שהרוטב יגיע לכל הבשר.
ואחר כך שמים קצת פלפל ומלח, ממליץ לא לשים הרבה (בשביל לא לקלקל את הטעם הטוב).
לאחר שמנו את הפלפל והמלח עוברים לפפריקה המתוקה, נתפוס קצת פפריקה על היד ונפזר אותה על כל הבשר
ולאחר הפיזור נא לתת עירבוב קל לבשר
לאחר הפפריקה המתוקה נשים שום גבישי (ממליץ לא לשים הרבה שום גבישי) יש לפזר אותו בעדינות ולא להתפרע.
ולאחר כל הרטבים נשים קצת מרק עוף, נא לשים כמות של כף מרק עוף ולפזר על כל התבשיל.
לאחר מכן נערבב את הכל במשך דקה, דקה וחצי.
בזמן הזה שאנו מערבבים, נשים מים בתוך הקומקום וניתן להם לרתוח
ולאחר שהמים רתחו, יש לשפוח בעדינות את המים לתוך התבשיל (נא לדייק בכמות המים, שהמים לא יעברו ה 3/4 מהמחבט).
לאחר מכן נערבב עוד קצת את התבשיל ונתן לו 5 עד 10 דקות להתבשל
לאחר מכן, נקח כפית קטנה ונבדוק מה המצב של התבשיל ועכשיו הגיע החלק שלכם
אם אתם מרגישים שחסר משהו קטן, אתם מוזמנים להוסיף מה שאתם רוצים, נא לזכור שלא יהיה בכמות גדולה (בשביל לשמור על הפקנטיות של התבשיל).
תמונה:
קרדיט לצלם המצויין שלנו! אני
בתאבון לכולם!
ממליץ להוסיף לתבשיל גם תוספת, מי שמעוניין לדעת מה התוספת אשמח אם הוא ישלח לי הודעה פרטית
ואני אענה לו במהרה!







ציטוט ההודעה
ספוילר: 

