נכתב במקור על ידי DarkAnge13l מה יש לך?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ למה מה עשיתי? כלום. תמיד רציתי להגיד את זה...
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic כלום. תמיד רציתי להגיד את זה... נעלבתי
שמתם לב שחיכנו שעה לתגובה אחרי ה למה מה עשיתי פיתאום עמוד 5 היתמלא בתגובות מיד?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה מעולה לכולם... "אדום עושה לך תחת?" לא, אבל ה11 שווארמות שאכלת לצהריים עשו לך!" עכשיו יהיה לך טראומה כל פעם שתאכלי שווארמה.
נכתב במקור על ידי DarkAnge13l שמתם לב שחיכנו שעה לתגובה אחרי ה למה מה עשיתי פיתאום עמוד 5 היתמלא בתגובות מיד? כן אה..
נכתב במקור על ידי DarkAnge13l שמתם לב שחיכנו שעה לתגובה אחרי ה למה מה עשיתי פיתאום עמוד 5 היתמלא בתגובות מיד? לא, זה בגלל שאן באה.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ נעלבתי Hi, no hard fillings sis..
נכתב במקור על ידי Heracles "אדום עושה לך תחת?" לא, אבל ה11 שווארמות שאכלת לצהריים עשו לך!" עכשיו יהיה לך טראומה כל פעם שתאכלי שווארמה. מספיק יש לי סיוטים מהמבורגר
אשכולילה אחרונה= \ לשבוע הזה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מספיק יש לי סיוטים מהמבורגר אווץ, כואב. ד"א הזנב בחתימה שלך, יוצא לך מהתחת. שמת לב?
נכתב במקור על ידי Heracles אווץ, כואב. ד"א הזנב בחתימה שלך, יוצא לך מהתחת. שמת לב? למה מאיפה הוא אמור לצאת מהראש?
נכתב במקור על ידי Heracles אווץ, כואב. ד"א הזנב בחתימה שלך, יוצא לך מהתחת. שמת לב? מאיפה ציפית שזנב יצא אם לא מ"עצם הזנב"?
חוקי הפורום