נכתב במקור על ידי gots חח נכון אני אחד הסטלנים?? אתה? מה פתאום
I AM SEXY!!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אתה? מה פתאום למה לעליב סטלן סתם כך
מי שעושה פה לייק מקבל נקודה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ טוב לא נתנפל עלייך, תלך לתיכון תתחיל ללמוד ביולוגיה ואז נחזור לשיחה... הי, נחזור לשיחה שתפסיקי לחרבן זנבות. בסדר? נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אכלתם תראש.. תראו תתמונה זה בתחת. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%...95%D7%A7%D7%A5 לא יודע, שאני ממשש את התחת שלי אין עצם, אבל כשאני עולה קצת מעליו יש..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- מי שעושה פה לייק מקבל נקודה תביא
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- מי שעושה פה לייק מקבל נקודה 100 נקודות על לייק וקבענו כה? חוץ מהלייק תוכנת אקים לפייסבוק גם? על 10 0נקודות
נכתב במקור על ידי gots למה לעליב סטלן סתם כך להעליב? למה להעליב? זה היה מה פתאום ציני
נכתב במקור על ידי Heracles הי, נחזור לשיחה שתפסיקי לחרבן זנבות. בסדר? לא יודע, שאני ממשש את התחת שלי אין עצם, אבל כשאני עולה קצת מעליו יש.. קח מלפפון תכניס לבפנים ובדוק אתה מרגיש
נכתב במקור על ידי שגיא16 I AM SEXY!! מה את קשור
נכתב במקור על ידי gots מה את קשור הוא כבר נואש אז הוא מנסה לפרסם אותו בפורומים הוא מקבל בנים ב40 לשעה ראיתי על קיר המודעות אתמול
נכתב במקור על ידי -Ben- תביא קיבלתה. נכתב במקור על ידי DarkAnge13l 100 נקודות על לייק וקבענו כה? חוץ מהלייק תוכנת אקים לפייסבוק גם? על 10 0נקודות תעשה לי לייק תקבל נקודה. [זה מלא אתה יודע]
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- מי שעושה פה לייק מקבל נקודה עשיתי לא אהבתי נדפקת
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- קיבלתה. תעשה לי לייק תקבל נקודה. [זה מלא אתה יודע] נוקדה זה הרבה? טוב אני יעשה יאלה
_AnGi_ את מילפית??
חוקי הפורום