נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה עכשיו מעניין אותך? קודם אמרת שרק מילפיות.. אני לא מילפית... זה מענין את כולם
נכתב במקור על ידי DarkAnge13l כמה בונים אני רואה פה מיתחזים לבנות חח ואני צריך להגיש עבודה על 20 פרקים בתנך כול פרק בניפרד שיעורים בהסטוריה ועבודה על ספר עד יום רביעי שאני מחפשתירוץ לא לעשות כתבתי פעם שמישהו מתחזה פה לבת חטפתי באן ליומיים תזהר הם מניקים
All Shut The Fuck Up And Listen
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה עכשיו מעניין אותך? קודם אמרת שרק מילפיות.. אני לא מילפית... אני סתם אבל בכללי את כוסית? כן לא
נכתב במקור על ידי DarkAnge13l זה מענין את כולם מי שהיה נורמלי ושאל באופן נורמלי יודע את התשובה... מי ששואל בחוסר טאקט... נו תבין לבד
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 21-10-2011 בשעה 23:47.
טוב כולם שמעו אני באתי מפורום שקוראים לו *FX אני כבר מקולקל תיזהרו אתם
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מי שהיה נורמלי ושאל באופן נורמלי יודע את התשובה... מי ששואל בחוסר טאקט... נו תבין לבד Damm Ass ?1/
נכתב במקור על ידי gots אני סתם אבל בכללי את כוסית? כן לא למה? אתה מתכנן לאנוס את המסך אם היא תגיד כן?
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מי שהיה נורמלי ושאל באופן נורמלי יודע את התשובה... מי ששואל בחוסר טאקט... נו תבין לבד tizelo skazati es li ti krasivaya
נכתב במקור על ידי stClass למה? אתה מתכנן לאנוס את המסך אם היא תגיד כן? מתי אני זוכה ב200 נק' שלי
נכתב במקור על ידי stClass למה? אתה מתכנן לאנוס את המסך אם היא תגיד כן? חחח לייק אם היא תגיד כן מה באמת תעשה? חח
נכתב במקור על ידי stClass למה? אתה מתכנן לאנוס את המסך אם היא תגיד כן? כע אני הולך לדפוק את המסך עד שהיה בו חור ..
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep מתי אני זוכה ב200 נק' שלי איזה 200 נקודות?
נכתב במקור על ידי gots tizelo skazati es li ti krasivaya Трудно спросить, как человек?
חוקי הפורום