למי יש סקיפ שיוסיף igormed5
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אז עדכון קטן גם אני גרתי שם... ולא סתם אלה בבית ממולו... סיפרת לי כבר 3 פעמים.. להוסיף לרשימה או שזה לא נחשב?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי DarkAnge13l Mon Skype est roai.roai Approuve.
נכתב במקור על ידי gots למי יש סקיפ שיוסיף igormed5 מי אתה שאני יוסיף אותך..
נכתב במקור על ידי gots שיזרקו לך לתחת גראד נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic למה אתה משקר?! אתה גר בשכונה קטלנית. מרוקאים לא נחשב ערבים. נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח תכלס לאן הידרדרה השכונה? כולה יש לי קומה אחת של ערבים ^^ וואלה כל השאר מרוקאים רוסים ... אחת השכונות
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מי אתה שאני יוסיף אותך.. מרומצוקקקקקקקק
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic סיפרת לי כבר 3 פעמים.. להוסיף לרשימה או שזה לא נחשב? אתה מכין רשימה?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אתה מכין רשימה? צורת ביטוי. אייאיייאייי קשיי קליטה.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צורת ביטוי. אייאיייאייי קשיי קליטה. היא תמיד הייתה כזאת.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic מי אתה שאני יוסיף אותך.. אל תוסיף מה אתה חושב לעצמך את VIP
כל המקומות שבהם ההיית עולם שהיית וגילית כל השאלות שבדרך שאלת לפעמיים לא העזת לגלות
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צורת ביטוי. אייאיייאייי קשיי קליטה. ננו מה אתה רוצה בדרום הקליטה גרועה..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ ננו מה אתה רוצה בדרום הקליטה גרועה.. דווקא כל האנטנות בדרום, מהם לא אכפת.
נכתב במקור על ידי Heracles היא תמיד הייתה כזאת. STFU... איפה הצרפתיה שלי ?!.. והאיטלקייה ?!..
French fry-coated hot dog & pizza cone נקניה על מקל מצופה בצ'יפס / גביע פיצה
חוקי הפורום