מצרכים:
1.נודלס
2.חזה עוף
3.רוטב סיצ'ואן
4.מלח פלפל ותיבול נוסף.
5.צ'ילי חריף
5.גמבה אדומה
6.בצל
7.ראש שום
אופן ההכנה
- יש לחתוך את חזה העוף לחתיכות קטנות ודקות.
- יש לבשל את הנודלס על אש נמוכה-בינונית במשך 8 דקות
- יש לחתוך את הירקות לרצועות קטנות
טיגון
יש לטגן את העוף,והירקות על אש קטנה ביחד (ללא הנודלס!)
אחרי שאתם רואים שהעוף והירקות מבושלים , (בין 10 ל15 דקות)
יש להכניס את הנודלס ואת החזה העוף והירקות למחבת ,ולבשל על אש גבוה
* לשים לב שלא ישרף הנודלס או החזה עוף,יש לערבב באופן קבוע בזמן הטיגון באש גבוה.
בזמן ההכנה לשפוך מרוטב הסיצ'ואן או רוטב סויה ,לפי הטעם (זה מוסיף את כל הטעם מומלץלא להתקמצן)
לערבב היטב ולהמשיך לטגן עד שתקבלו מראה 'שרוף' לאוכל.
(4-5 דקות של טיגון על אש גבוה).
בסוף תוכלו להוסיף קצת רוטב צ'ילי \ תאילנדי ולהנות מאחלה של מוקפץ.
אין תמונה כי היום לא הכנתי אבל זה מתכון קבוע שאני עושה שאני רעב ואני מה לאכול P:




ציטוט ההודעה
ננסה.



