קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מקורי או פרוץ?
    על ידי matana1 בפורום FIFA
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-03-2010, 11:13
  2. [דיון]תום ינקום על ההורים שלו ?
    על ידי TypeShorT בפורום האלופה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-11-2009, 00:13
  3. [דיון] מקורי או פרוץ ?
    על ידי kingforever1 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-04-2009, 18:18
  4. [דיון] מקורי, לא מקורי
    על ידי KoniMelMel בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-11-2008, 20:59
  5. [דיון]מקורי או פרוץ
    על ידי AmiT1396 בפורום Counter Strike
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 12-09-2008, 21:44
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

דיון מקורי - שיחה עם ההורים על.... :) - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של Hil_Meow
    שם פרטי
    הילה 3:
    לייקים
    352
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    :O !

לא, זה עוד נורא מוקדם בשביל דברים כאלה 0.O אייכס

.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
    .It's nonsenes meant for those who don't know hatred
    ".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

אמא שלי לפעמים מגיעה לנושא הזה איתי, ואני פשוט לא רוצה לדבר, זה מזור כזה, למה שאני אדבר עם אמא שלי על סקס וזה? יש לי חברים לדבר איתם על סקס ופורנו.
    והיא מצאה קטעי פורנו בפלאפון שלי ואמרה לי: "זה לא מראה לך את חיי האהבה האמייתים", זה מוזר, לא הפורנו, שהיא מדברת על זה :/
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    אמא שלי לפעמים מגיעה לנושא הזה איתי, ואני פשוט לא רוצה לדבר, זה מזור כזה, למה שאני אדבר עם אמא שלי על סקס וזה? יש לי חברים לדבר איתם על סקס ופורנו.
    והיא מצאה קטעי פורנו בפלאפון שלי ואמרה לי: "זה לא מראה לך את חיי האהבה האמייתים", זה מוזר, לא הפורנו, שהיא מדברת על זה :/
    נכון גם אני מרגיש ככה.. אני לא מגיש בנוח לדבר על זה עם ההורים.. שאמא שלי דיברה איתי על זה (זה היה לפני שנסעתי לאילת עם חברים ל5 ימים אז בטח עלו לה מחשבות לראש חח) אני כזה מהההההה? כאילו אני ילד קטן שלא בגיל והיא עושה לי כן אתה כבר גדול
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    נכון גם אני מרגיש ככה.. אני לא מגיש בנוח לדבר על זה עם ההורים.. שאמא שלי דיברה איתי על זה (זה היה לפני שנסעתי לאילת עם חברים ל5 ימים אז בטח עלו לה מחשבות לראש חח) אני כזה מהההההה? כאילו אני ילד קטן שלא בגיל והיא עושה לי כן אתה כבר גדול
    אני בכלל לא מבין מה הקטע של ההורים שמדברים ומלמדים על זה, בתכלס, כמעט כל ילד בן 12 יודע כל מה שצריך(חוץ מעמיחי).
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמשת כבוד

שם פרטי
    זוהר ツ
    לייקים
    860
    נקודות
    25,119

ציטוט נכתב במקור על ידי liorlior69 צפיה בהודעה
    בת כמה את?
    15 וחצי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    bbb
    לייקים
    25
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    bbbb

ציטוט נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani צפיה בהודעה
    15 וחצי
    את אמורה להיות כבר פתוחה ....
    Google AdSense - הסוף לאתרי הבאקס !

My System :
    AMD Quad-Core X4 955 Black Edition 3.2Ghz
    ----
    Gigabyte GA-MA-770T-UD3
    ----
    Kingston 2X2GB 1333Mhz
    ----
    Sapphire HD6870 1GB SmallOC 1050@1085 900@935
    ----
    NZXT Tempest Evo X6 Fans
    ----
    SeaSonic 620W Bronze +80

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

לא צריכים להתערב חוץ משיחה לפניי הפעםה הראשונה וזהו.......

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי OxygenX צפיה בהודעה
    את אמורה להיות כבר פתוחה ....
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
    דייייייייי הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    bbb
    לייקים
    25
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    bbbb

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
    דייייייייי הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חופשי
    Google AdSense - הסוף לאתרי הבאקס !

My System :
    AMD Quad-Core X4 955 Black Edition 3.2Ghz
    ----
    Gigabyte GA-MA-770T-UD3
    ----
    Kingston 2X2GB 1333Mhz
    ----
    Sapphire HD6870 1GB SmallOC 1050@1085 900@935
    ----
    NZXT Tempest Evo X6 Fans
    ----
    SeaSonic 620W Bronze +80

משתמש מתקדם האוואטר של ענבר_
    לייקים
    134
    נקודות
    160

הם יודעים שזה הדבר האחרון שמעניין אותי עכשיו אז הם לא חשבו לדבר איתי על זה בכלל

משתמש משקיע האוואטר של CSS
    לייקים
    176
    נקודות
    1,200
    משפט מחץ
    כי גם מנהלים הם בני אדם..

ההורים שלי יודעים שאני יודע מה זה סקס,ואמא שלי כל הזמן חושבת שאני רואה פורנו .
    אין לנו בושה לדבר על זה בבית.

המשתמשים שלי:
    HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
    PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,049 | הודעות: 8,151,631 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect