אז ככה כל החברים שלי אומרים לי שאני אימו בוי (לא גיי (סליחה אם העלבתי מישהו)) אז חשבתי לעצמי אני באמת די כזה אז אם מישהו כזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור במה אני צריך כדי להפוך לדבר הזה
תודה לעוזרים (:
אז ככה כל החברים שלי אומרים לי שאני אימו בוי (לא גיי (סליחה אם העלבתי מישהו)) אז חשבתי לעצמי אני באמת די כזה אז אם מישהו כזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור במה אני צריך כדי להפוך לדבר הזה
תודה לעוזרים (:
|
|
שיער ארוך מאוד לדעתי.. וזהו? לך לספר שיהיה לך שיער ארוך הוא ייעצב לך..
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
קודם תחתוך לעצמך וורידים.
ואז... יזכרו אותך בתור אימו בוי!
אימו זה חמוד
דבר ראשון שיער ארוך!
פנים חיוורות, פוני על כול הפנים
שומע רוק כבד
ניראה כמו פדופיל
שכחתי משהו?
קיצר ניראה ככה:
![]()
נערך לאחרונה על ידי Hil_Meow; 27-10-2011 בשעה 09:12.
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
אימואים לא שומעים רוק כבד, הם שומעים סקרימו ולהקות אימו :|
בכל אופן, אתה לא אמור לדעת אם אתה אימו או לא, למה אימו אמיתי לא יודה שהוא אימו וינפנף בזה.
אם אתה לא חותך ורידים כשאתה מדוכא אבל יש לך שיער ארוך עם פוני, לובש בגדים של אימו ושומע מוזיקה של אימו, אתה בסך הכל וונאבי אימו![]()
תוריד את זה :\ ..
נערך לאחרונה על ידי Hil_Meow; 27-10-2011 בשעה 16:02.
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
המרכיבים הדרושים :
שיער ארוך עם פוני
סכין
בגדים שחורים
מחשב בבית
אוזניות בבית
פלאפון עם שירים של אימוים
וזהו
מה עושים ???
חותכים את הורידים מורידים שירים של אימוים הולכים לקנות בגדים שחורים, קורעים אותם מהמחשב שהורדת שירים של אימוים אתה שם את זה לפלאפון וכל הזמן אתה שומע ליד חברים לייד כולם .
זהו .
עכשיו לך תקנה כובע מגניב![]()
נערך לאחרונה על ידי stream_music; 27-10-2011 בשעה 16:34.
אשמח לעזור לכם בכל בעיה, שלחו לי הודעה פרטית עם הבעיה ואנסה לעזור.FAIL_NAME לשעבר .
סתםםם תירגעו אני לא כזה רק רציתי לדעת מה אתם חושבים לאנשים כאלה כי יש לי חברים כאלה ודרך אגב אימוים לא חותכים ורידים זה גותים