יש Flag Filter.
לכל מופנה בצד, יש דגל, אתה יכול לשנות את הצבע של הדגל כדי להדגיש את המופנה (נגיד אתה שוקל להחליף אותו, אבל אתה רוצה לראות אם הוא ילחץ, אז אתה משנה לו את הצבע של הדגל לאחד מהצבעים שהם מציגים וככה יותר קל לעקוב אחריו). עכשיו יש לך מלא מלא מופנים ומלא מלא צבעים לכל מיני מופנים? אז האפשרות הזו כאילו מרכזת לך את הכל המופנים עם הצבע X ברשימה מיוחדת בשבילה. זה פשוט עוזר לארגון וזה מאוד מאוד עוזר :].
Lock FIlter.
מבוסס על אותו הדבר כמו הFlag Filter, פליטר שנועד לסדר וארגון. אתה יכול לנעול כל מופנה (אני לא בטוח מה זה עושה), ואז כל המופנים שנעלת, הוא יראה לך אותם ברשימה מיוחדת, פשוט שיהיה לך יותר קל לראות
ויזואלית ולא הכל מבולגן.
AutoRenew.
אני רק יודע שמכניסים לה הגדרות ולפי זה היא מוסיפה למופנים עוד ימים באופן אוטומטי ואתה קובע גם לכמה זמן (כדי לעזור לך אם יש לך כמות גדולה של מופנים).
AutoPay.
פשוט תשאיר את האפשרות הזאתי זה כאילו אם יש לך מופנים אז אתה משלם חד פעמי לקניה שלהם וגם אתה משלם על כול לחיצה ראשונה שלהם ביום אם הם לא לוחצים אתה לא משלם ואם הם לא לוחצים 14 יום אז הם מוחלפים אוטומטי!
לפי דעתי, תשאיר רק את הAutoPay פועל, גם עם 75 מופנים וגם עם 500 מופנים. אבל אם בכל זאת תקרא על האפשרות AutoRenew ותראה שהיא מתאימה לך אז תפעיל..
אם יש לך עוד הרבה כסף להשקיע הכי טוב שתקנה גולדן 90$ לשנה שלמה הרווחים פי שתיים הכי משתלם ובשאר הכסף תקנה מופנים!
אם אתה רוצה לדעת עוד קצת תוסיף אותי למסן:
moneycb@walla.com