אתה בטוח שהעלו לו בחיים לא שמעתי על זה אחי אמרו לי לפי מה ששמעתי שאין מצב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בעולם בעולם שזה יקרה. בכל מקרה אני מקווה שכן וגם מקווה בשבלך שיעלו לך![]()
אתה בטוח שהעלו לו בחיים לא שמעתי על זה אחי אמרו לי לפי מה ששמעתי שאין מצב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בעולם בעולם שזה יקרה. בכל מקרה אני מקווה שכן וגם מקווה בשבלך שיעלו לך![]()
נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 24-10-2011 בשעה 20:47.
|
|
שמע, כדי לקבל קב"א 43 אתה צריך לצאת ממש מפגר במבחנים ובשיחה האישית שעושים לך בצו הראשון.
זו הקבוצת איכות כמעט הכי נמוכה שיש בצבא ואתה רוצה לומר לי שרק בגלל שראו שלאבא שלך יש פוטנציאל העלו לו את הקב"א מהתחתית לטופ ? קב"א 56 זה קורס טיס.
ושלא תדמיין שאתה תוכל להיות קצין, כדי לצאת לקצונה אתה צריך לפחות קב"א 52 ובקשת חריג לא תתפוס לך אם דורגת מתחת ל 50.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
וזה לא רק זה, זה גם המטעם קצונה שמורכב מעוד כל מיני גורמים.
אם יש לך מטעם קצונה 0 ונתונים כאלו אני בספק אם תצליח להתקדם לקבע בכלל, שלא נדבר על קצונה.
אבא שלי אמר שלא משנה מה הקב"א והדפר שלך הוא אמר בסוף מסתכלים על איזה מפקד פלוגה שלח אותך לקורס קצינים!
אין בנאדם אחד במדינה הזאת שלא מכיר את מפקד הפלוגה ששלח את אבא שלי לקורס קצינים![]()
נערך לאחרונה על ידי dannis0855; 25-10-2011 בשעה 16:02.
אם כבר להיות ג'וב, אז חיל הים. יש בבה"ד אחלה תנאים לג'ובניקים.
חוץ מזה, למה ג'וב? לך תהיה קרבי, תשרת קצת את המדינה שלך...
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 28-10-2011 בשעה 16:16.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי