קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 04:05
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 00:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

סגירת סקס מצולמת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל סגירת סקס מצולמת

לפני כמה חודשים (אני כבר לא זוכר כמה), הצעתי רעיון: לצלם FC מלא.
    הכוונה היא לא לצלם סרט פורנו, אלא לצלם תהליך מלא מהגישה אל הבחורה בפאב/רחוב/מסעדה/פארק (פייסבוק לא - למרות שזאת אופציה להמשך) ולצלם את כללללל התהליך עד הסקס.

אני כמובן לא יכולתי לעשות את זה כי יש לי חברה. לביים את זה כאילו זה סרט הדרכה (לדבר למצלמה) יוצא גרוע - ניסינו את זה כבר עם סגירות נשיקה ומספר. כשזה אותנטי זה הכי טוב.

זאת בדיוק הסיבה שבגללה עכשיו אני יודע מה באמת גוד הז** של ניקולס. כן כן, צילמנו את זה. הורדנו את כל הקטעים של הסקס והחירמונים בלי הבגדים (למעט קטע קצר וכמה גניחות כדי שיראו שבאמת היה משהו - עם צנזור מאסיבי כמובן), מפני שהמטרה היא ללמוד לסגור FC, ולא ללמוד איך לזיין.
    ביננו, הבחורה פשוט לא הסכימה לאשר להעלות את הסרטון בלי זה. גם על הסעיף של הקטע הקצר היה ויכוח.

לפני שאנחנו נעלה את הסרטון, צוות דון ג'ואן ואני, נעלה סידרה של הרצאות לאינטרנט של איך עושים את זה אמני פיתוי טובים באמת:
    "איך לסגור סקס נכון"

בערך כמו ההרצאה הקומית שהעלאתי פעם "איך להשכיב בחורה בעזרת מניפולציות ושקרים" - שהגיעה לעמוד הראשי בוואלה, רק שאלו יהיו רציניות יותר. הסיום של כל זה תהיה ההדגמה החיה של ניקולס.
    נשאר לי עכשיו לצנזר שעה ו-10 דקות של הפנים של הבחורה.... רוב הדברים שקרו החל מהגישה ועד הבית של ניקולס השארתי. מחקתי כמה קטעים ממש משעממים אבל בגדול מתוך השעה שלוקח להם להגיע הביתה בסרט, במקור יש אולי 1:30 (משהו כזה).

הגירסה הראשונה שתעלה לאינטרנט תהיה גירסה קצרה של כ-8 דקות ששם אני אכניס אך ורק את הקטעים החשובים (נקודות מפנה). את הגירסה המלאה נעלה בהמשך. היא תסתיים בגניחת "ניקולס" שכבר חשבתי להפוך לרמיקס.

מתי כל זה הולך לצאת?
    אני מניח שעוד כחודש. עוד לא צילמנו את ההרצאות ועוד צריך לערוך את הסרטון עד הסוף. אז פרסמתי את זה כאן כדי לייצר קצת ציפייה

2. קישורים ממומנים

גברררררררר אתה גברררררררררררררררררר

NOW HAPPY?

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

כל הכבוד סניה, מצפה לסרטון.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    הכוונה היא לא לצלם סרט פורנו, אלא לצלם תהליך מלא מהגישה אל הבחורה בפאב/רחוב/מסעדה/פארק (פייסבוק לא - למרות שזאת אופציה להמשך) ולצלם את כללללל התהליך עד הסקס.

אני כמובן לא יכולתי לעשות את זה כי יש לי חברה. לביים את זה כאילו זה סרט הדרכה (לדבר למצלמה) יוצא גרוע - ניסינו את זה כבר עם סגירות נשיקה ומספר. כשזה אותנטי זה הכי טוב.

זאת בדיוק הסיבה שבגללה עכשיו אני יודע מה באמת גוד הז** של ניקולס. כן כן, צילמנו את זה. הורדנו את כל הקטעים של הסקס והחירמונים בלי הבגדים (למעט קטע קצר וכמה גניחות כדי שיראו שבאמת היה משהו - עם צנזור מאסיבי כמובן), מפני שהמטרה היא ללמוד לסגור FC, ולא ללמוד איך לזיין.
    ביננו, הבחורה פשוט לא הסכימה לאשר להעלות את הסרטון בלי זה. גם על הסעיף של הקטע הקצר היה ויכוח.

לפני שאנחנו נעלה את הסרטון, צוות דון ג'ואן ואני, נעלה סידרה של הרצאות לאינטרנט של איך עושים את זה אמני פיתוי טובים באמת:
    "איך לסגור סקס נכון"

בערך כמו ההרצאה הקומית שהעלאתי פעם "איך להשכיב בחורה בעזרת מניפולציות ושקרים" - שהגיעה לעמוד הראשי בוואלה, רק שאלו יהיו רציניות יותר. הסיום של כל זה תהיה ההדגמה החיה של ניקולס.
    נשאר לי עכשיו לצנזר שעה ו-10 דקות של הפנים של הבחורה.... רוב הדברים שקרו החל מהגישה ועד הבית של ניקולס השארתי. מחקתי כמה קטעים ממש משעממים אבל בגדול מתוך השעה שלוקח להם להגיע הביתה בסרט, במקור יש אולי 1:30 (משהו כזה).

הגירסה הראשונה שתעלה לאינטרנט תהיה גירסה קצרה של כ-8 דקות ששם אני אכניס אך ורק את הקטעים החשובים (נקודות מפנה). את הגירסה המלאה נעלה בהמשך. היא תסתיים בגניחת "ניקולס" שכבר חשבתי להפוך לרמיקס.

מתי כל זה הולך לצאת?
    אני מניח שעוד כחודש. עוד לא צילמנו את ההרצאות ועוד צריך לערוך את הסרטון עד הסוף. אז פרסמתי את זה כאן כדי לייצר קצת ציפייה

יש לי שאלה:

איך הבחורה הגיבה כשסיפרתם לה שכל מה שקרה, היה חלק מהרעיון שלך - "לצלם מההתחלה ועד ל FC"?

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה

"איך לסגור סקס נכון"

מתי כל זה הולך לצאת?

יש לי גם שאלה :

מה לעזאזל חשבתם לעצמכם כשהעלתם את הרעיון הזה?
    שזה באמת מה שיעזור לאנשים להצליח עם נשים?

לדעתי רעיון עלוב ופתטי. הלכתם עם זה WAY TOO FAR.

מתחום שהתעסק בעיקר בפיתוח כישורי שיחה ושיפור עצמי - הפכתם את זה ל "המדריך לטיפש - איך להשכיב בחורה תוך 3 שעות"
    ואחרי זה מתפלאים למה פמיניסטיות כל כך נגד הפיקאפ
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 04-11-2011 בשעה 16:36.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

המטרה של הסרטון להיות לימודי.

כל אחד יכול לבחור מה ללמוד מהסרטון הזה ומה לא. זה לא מדריך לסקס אלא מדריך לאיך לעשות את כל השלבים נכון. דינס, אתה למשל מוזמן לא לראות את זה בכלל. אם אתה חושב שאין לך מה ללמוד משם בכלל וזה רק מדריך לאיך להשכיב בחורות .

יש לי חדשות בשבילך: פיקאפ זה מדריך לאיך להשכיב בחורות. אם היית רוצה לשפר את עצמך היית מסתפק בקואוצ'ר מקצועי ולא מדריכים של נוטפי אגו באינטרנט שכותבים באיזה טריק להשתמש באיזה רגע כדי לסגור KC, FC, MC ועוד הרבה אותיות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מריו, ניקולס ביקש ממנה את האישור. בכמה שלבים ארוכים...
    תשאל אותו.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ואוו, מסכן.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

באמת לא מפתיע שוואלה האלו סרטון בשם "איך להשכיב בחורה בעזרת מניפולציות ושקרים"

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect