קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות מסעירות באירופה
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-12-2006, 13:25
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 20:56
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 13:51
  4. [קונה] "קורס" קטן בביטרונט כדי לכם להכנס|מחיר בפנים
    על ידי W.B בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 20:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

חדשות מסעירות, כדי לסבר לכם את האוזן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל חדשות מסעירות, כדי לסבר לכם את האוזן

לפני כמה חודשים (אני כבר לא זוכר כמה), הצעתי רעיון: לצלם FC מלא.
    הכוונה היא לא לצלם סרט פורנו, אלא לצלם תהליך מלא מהגישה אל הבחורה בפאב/רחוב/מסעדה/פארק (פייסבוק לא - למרות שזאת אופציה להמשך) ולצלם את כללללל התהליך עד הסקס.

אני כמובן לא יכולתי לעשות את זה כי יש לי חברה. לביים את זה כאילו זה סרט הדרכה (לדבר למצלמה) יוצא גרוע - ניסינו את זה כבר עם סגירות נשיקה ומספר. כשזה אותנטי זה הכי טוב.

זאת בדיוק הסיבה שבגללה עכשיו אני יודע מה באמת גוד הז** של ניקולס. כן כן, צילמנו את זה. הורדנו את כל הקטעים של הסקס והחירמונים בלי הבגדים (למעט קטע קצר וכמה גניחות כדי שיראו שבאמת היה משהו - עם צנזור מאסיבי כמובן), מפני שהמטרה היא ללמוד לסגור FC, ולא ללמוד איך לזיין.
    ביננו, הבחורה פשוט לא הסכימה לאשר להעלות את הסרטון בלי זה. גם על הסעיף של הקטע הקצר היה ויכוח.

לפני שאנחנו נעלה את הסרטון, צוות דון ג'ואן ואני, נעלה סידרה של הרצאות לאינטרנט של איך עושים את זה אמני פיתוי טובים באמת:
    "איך לסגור סקס נכון"

בערך כמו ההרצאה הקומית שהעלאתי פעם "איך להשכיב בחורה בעזרת מניפולציות ושקרים" - שהגיעה לעמוד הראשי בוואלה, רק שאלו יהיו רציניות יותר. הסיום של כל זה תהיה ההדגמה החיה של ניקולס.
    נשאר לי עכשיו לצנזר שעה ו-10 דקות של הפנים של הבחורה.... רוב הדברים שקרו החל מהגישה ועד הבית של ניקולס השארתי. מחקתי כמה קטעים ממש משעממים אבל בגדול מתוך השעה שלוקח להם להגיע הביתה בסרט, במקור יש אולי 1:30 (משהו כזה).

הגירסה הראשונה שתעלה לאינטרנט תהיה גירסה קצרה של כ-8 דקות ששם אני אכניס אך ורק את הקטעים החשובים (נקודות מפנה). את הגירסה המלאה נעלה בהמשך. היא תסתיים בגניחת "ניקולס" שכבר חשבתי להפוך לרמיקס.

מתי כל זה הולך לצאת?
    אני מניח שעוד כחודש. עוד לא צילמנו את ההרצאות ועוד צריך לערוך את הסרטון עד הסוף. אז פרסמתי את זה כאן כדי לייצר קצת ציפייה

2. קישורים ממומנים

חח
    נחמד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    26
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    "אלוקים תסלול למעניי את הדרך אולי היא שם מעבר ים תבכה עלייייייי"

חחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

פשש נשמע מגניב

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אהבתי
    ואהבתי ביותר את ההשקעה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

איזה צעד שיווקי טוב זה לספר לכולם שבקרוב יצא הסרטון פיקאפ "הכי טוב שאי פעם ראיתם!!!" כשעדיין לא פורסם כלום וזה יפורסם אולי עוד חודש...
    זה ממש טקטיקה מפיקאפ , לסקרן במשהו מסתורי ולהציג אותו כמשהו נדיר, להתלהב ממנו כמו מטורף ולהדביק אחרים בהתלהבות שלך.

בלי קשר, איזה צעד שיווקי טוב זה להשתמש במישהו מפורסם באינטרנט כמו סניה כדי לשווק בצורה מעניינת ולמלא אנשים משהו כמו אומנות פיתוי (דון ג'ואן)

רק זה פשוט מרסק את מאפי ומיי סוד..במיוחד לאור האנשים שמנהלים אותם בהשוואה לסניה הכריזמטי יחסית (לפי הרושם הראשוני של מראה חיצוני + כושר ביטוי)
    [זה לא שאנחנו לא יודעים שכולם בארץ העתיקו ממיסטרי וסטייל]

אבל מי לעזאזל תסכים להעלות אפילו חלק מהסרטון לרשת, אחרי שזיינו אותה, באו ואמרו לה "שמעי אני מדריך מקצועי של חננות להתחיל עם בנות , אומן פיתוי בדון ג'ואן ,כל מה שהיה בנינו זה רק בשביל הסרטון שחבר שלי סניה צילם עכשיו במצלמה נסתרת, כולל איך שזיינתי אותך ממש עכשיו. את מסכימה שנעלה את זה לרשת?"

זה פשוט לא מציאותי שהיא תסכים לזה , אפילו אם יצנזרו תסקס וישאירו רק "כמה גניחות"...

כרגיל, סיכוי גדול שגם זה מבוים =)

אבל אתם מביימים את זה בצורה טובה
    נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 04-11-2011 בשעה 06:54.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

חחחח בעיקרון אתה צודק. אבל אתה לא יכול לקחת לכולם את הקרדיט. לכל הפחות הם תרגמו את מיסטרי.

בנוגע לסרט, זה לא מבויים וכן יש בלגאנים עם הבחורה לגבי הסרטון, היא דיי נגד העניין במיוחד שחלק מהחברים שלה
    צולמו איתה בחלק הראשון (the approach) והיא לא רוצה שהם יזהו אותה. אבל אני יודע שהם מטפלים בבעיה הזאת.

מחכה לסרט.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

זה הזוי לתת למיסטרי את כל הקרדיט. אני כמעט ולא משתמש בשום שיטה או תרגיל שלו. רוס ג'פריז היה לפניו. איך לעזאזל מישהו שהיה שני לוקח את כל הקרדיט?

פירייה, מי אתה? רק החבר'ה של דון ג'ואן, החברות של הבחורה והעובדים ב-Smovie יודעים על הפרוייקט הזה ועל הקשיים שבו. מי סיפר לך דברים ומתי?

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,588 | הודעות: 8,205,181 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect