שלום חברים,
פה תוכלו לקנות מלא דברים כמו משחקים תוכנות ועוד
אם אתם רוצים לקנות/לשאול משהו אז אתם כותבים לי פה או בפרטי את מה שאתה רוצים
שלחו לי נקודות ואת מה שאתם רוצים ואז אני אשלח לכם את המה שאתם קניתם
אחרי שהכל יעבוד לכם נעלה אחד לשני מוניטין ולדאוג שיהיה מקום בהודעות פרטיות
עם הזמן אני אוסיף עוד
תוכנות -מחיר: 15 נקודות לתוכנה
מבצע: תוכנה רביעית חינם
:דירוג: תוכנה שמקליטה את המסך ------------------------------------------------------- :דירוג: תוכנה שמקלטיה את הפעולות של העכבר
:דירוג: תוכנה שמחזקת את עוצמת השיר ----------------------------------------------- :דירוג: תוכנה שחותכת שירים
:דירוג: תוכנה שפורצת סיסמאות RAR -------------------------------------------------- :דירוג: תוכנה ששולחת SMS חינם
:דירוג: תוכנה שמגדילה את התמונה ולא פוגעת באיכות ---------------------------- :דירוג: תוכנה שמורידה קליפים ושירים מ-YouTube
:דירוג: תוכנה שמגרשת יתושים ----------------------------------------------------------- :דירוג: תוכנה שכותבת אוטומטית במייפל סטורי
:דירוג: תוכנה שחוסמת קפיצה של פרסומות ------------------------------------------- :דירוג: תוכנה שנכנסת לך ממלא IP + שיטה להרוויח כסף
:דירוג: תוכנה שהופכת משחקים ל3D (צריך משקפי תלת מיימד) ----------------- :דירוג: WallHack ל-CS1.6
:דירוג: תוכנה לנעילת תיקיות --------------------------------------------------------------- :דירוג: תוכנה שמורידה סרטים מ-MegaVideo
:דירוג: תוכנה שמעלה צפיות ב-YouTube ---------------------------------------------- :דירוג: אתר שמבטל את ה-72 דקות ב MegaVideo
:דירוג: תוכנה שמנקה קבצים שלא צריך מהמחשב ------------------------------------ :דירוג: תוכנה שמשפרת את הביצועים של המחשב
:דירוג: תוכנה לשעון מעורר במחשב
סדרות טלויזיה -מחיר: 15 נקודות לעונה | פרק 5 נקודות (רק עונה אחרונה)
מבצע: אם קונים את כל העונות 10 נקודות לעונה
שתי גברים וחצי:דירוג:עונה 1 ----- :דירוג:עונה 2 ----- :דירוג:עונה 3 ----- :דירוג:עונה 4 ----- :דירוג:עונה 5 ----- :דירוג:עונה 6 ----- :דירוג:עונה 7 ----- :דירוג:עונה 8 ----- :דירוג:עונה 9
איך פגשתי את אמא:דירוג:עונה 1 ----- :דירוג:עונה 2 ----- :דירוג:עונה 3 ----- :דירוג:עונה 4 ----- :דירוג:עונה 5 ----- :דירוג:עונה 6 ----- :דירוג:עונה 7
משחקים -
מחיר: 30 נקודות למשחק
מבצע: שתי משחקים ב-50 נקודות
משחקי מחשב -
----------- --FIFA12 :דירוג:
--------------PES12 :דירוג:
Assassins Creed :דירוג:
משחקי XBOX -
----------- Top Spin 4 :דירוג:
פישינג -מחיר: רק הקבצים -- - 60 נקודות
מחיר: קבצים + אתר - 130 נקודות (אם האתר נחסם אני מחזיר 70 נקודות מכיוון שעדיין נשארים לכם
מחיר: ק)בצים + אתר - 130 נקודות הקבצים ואתם יכולים לעלות אותם שוב)
מבצע: אתר שלישי חינם
משתמשי FaceBook ריקים -מחיר: 30 נקודות למשתמש
מבצע: שתי משתמשים ב-50 נקודות
כסף בפוקר -מחיר: 1800 נקודות או 1.5$ ב-PP ל-1M
כרטיסי VCC ריקים -מחיר: 100 נקודות
אתרים להכנת לוגואים -מחיר: 20 נקודות לאתר
מבצע: אתר שלישי חינם
:דירוג: אתר להכנת כתובת גרפיטי
:דירוג: אתר להכנת כתובות יש מלא אפשרויות (לא אותו אתר)
:דירוג: אתר להכנת כתובות יש מלא אפשרויות (לא אותו אתר)
שונות -
:דירוג: מדריך להכין Balanced Furyא- 50 נקודות
:דירוג: אחסון קבצים - תלוי בגודל הקובץ