האתר מביא לכם משימה בפייסבוק באחד המשחקים ומקבלים קרדיט על כל משימה
כמה משימות יש? אפשר לעשות אותם כל יום? כמה מינימום אני מרוויח על משימה אחת? כמה קרדיטים עשיתה? ....
נכתב במקור על ידי VADIM741 כמה משימות יש? אפשר לעשות אותם כל יום? כמה מינימום אני מרוויח על משימה אחת? כמה קרדיטים עשיתה? .... אני חושב את כל המשימות ממשימה אחת קרדיט אחד כי זה משימות לא מסובכות אני עשיתי 10
נכתב במקור על ידי gots אני חושב את כל המשימות ממשימה אחת קרדיט אחד כי זה משימות לא מסובכות אני עשיתי 10 כמה משימות יש? מספר, 2, 10, 100? אפשר לעשות את אותה המשימה כמה פעמים? לא עניתה לי... ונגיד אני קונה מה אתה נותן לי ?
נכתב במקור על ידי VADIM741 כמה משימות יש? מספר, 2, 10, 100? אפשר לעשות את אותה המשימה כמה פעמים? לא עניתה לי... ונגיד אני קונה מה אתה נותן לי ? אני לא יודע כמה יש משימות ואתה קונה אני נותן לך את האתר
בס"ד זה לא פישינג? תביא הוכחות
נכתב במקור על ידי gots אני לא יודע כמה יש משימות ואתה קונה אני נותן לך את האתר טוב אני אחכה שמישהו אחר יקנה ואז אני יחליט אם לקנות... או אם אתה רוצה אני קונה ב20 נקודות עכשיו!
נכתב במקור על ידי VADIM741 טוב אני אחכה שמישהו אחר יקנה ואז אני יחליט אם לקנות... או אם אתה רוצה אני קונה ב20 נקודות עכשיו! שלושים נק לא יורד נכתב במקור על ידי odedkl בס"ד זה לא פישינג? תביא הוכחות תן לי את הסקייפ שלך ואני יראה לך
נכתב במקור על ידי gots שלושים נק לא יורד שלחתי לך 30 נקודות שלח תאתר
נכתב במקור על ידי VADIM741 שלחתי לך 30 נקודות שלח תאתר שלחתי
חוקי הפורום