לפני כמה חודשים (אני כבר לא זוכר כמה), הצעתי רעיון: לצלם FC מלא.
הכוונה היא לא לצלם סרט פורנו, אלא לצלם תהליך מלא מהגישה אל הבחורה בפאב/רחוב/מסעדה/פארק (פייסבוק לא - למרות שזאת אופציה להמשך) ולצלם את כללללל התהליך עד הסקס.
אני כמובן לא יכולתי לעשות את זה כי יש לי חברה. לביים את זה כאילו זה סרט הדרכה (לדבר למצלמה) יוצא גרוע - ניסינו את זה כבר עם סגירות נשיקה ומספר. כשזה אותנטי זה הכי טוב.
זאת בדיוק הסיבה שבגללה עכשיו אני יודע מה באמת גוד הז** של ניקולס. כן כן, צילמנו את זה. הורדנו את כל הקטעים של הסקס והחירמונים בלי הבגדים (למעט קטע קצר וכמה גניחות כדי שיראו שבאמת היה משהו - עם צנזור מאסיבי כמובן), מפני שהמטרה היא ללמוד לסגור FC, ולא ללמוד איך לזיין.
ביננו, הבחורה פשוט לא הסכימה לאשר להעלות את הסרטון בלי זה. גם על הסעיף של הקטע הקצר היה ויכוח.
לפני שאנחנו נעלה את הסרטון, צוות דון ג'ואן ואני, נעלה סידרה של הרצאות לאינטרנט של איך עושים את זה אמני פיתוי טובים באמת:
"איך לסגור סקס נכון"
בערך כמו ההרצאה הקומית שהעלאתי פעם "איך להשכיב בחורה בעזרת מניפולציות ושקרים" - שהגיעה לעמוד הראשי בוואלה, רק שאלו יהיו רציניות יותר. הסיום של כל זה תהיה ההדגמה החיה של ניקולס.
נשאר לי עכשיו לצנזר שעה ו-10 דקות של הפנים של הבחורה.... רוב הדברים שקרו החל מהגישה ועד הבית של ניקולס השארתי. מחקתי כמה קטעים ממש משעממים אבל בגדול מתוך השעה שלוקח להם להגיע הביתה בסרט, במקור יש אולי 1:30 (משהו כזה).
הגירסה הראשונה שתעלה לאינטרנט תהיה גירסה קצרה של כ-8 דקות ששם אני אכניס אך ורק את הקטעים החשובים (נקודות מפנה). את הגירסה המלאה נעלה בהמשך. היא תסתיים בגניחת "ניקולס" שכבר חשבתי להפוך לרמיקס.
מתי כל זה הולך לצאת?
אני מניח שעוד כחודש. עוד לא צילמנו את ההרצאות ועוד צריך לערוך את הסרטון עד הסוף. אז פרסמתי את זה כאן כדי לייצר קצת ציפייה

ציטוט ההודעה