ב"ה
שלום.
ביקשתי מהמפקדים שלי לעבור לשרת במקום אחר,אבל באותה יחידה,משום שקשה לי במקום הזה מבחינת תנאים ועבודה.
הם אמרו לי שכרגע אני איאשר איפה שאני,ואולי אחרי החגים,אם הם יוכלו-אז הם ינסו להעביר אותי.עיקר הבעיה היא שאיפה
שאני נמצא עכשיו היה חסר כמעט שנה פקיד,והם חייבים שם פקיד.ביקשתי לעבור לבסיס קרוב יותר לבית משום שהעובד כללי
השתחרר וביקשתי להחליף אותו,והם אמרו לי שכרגע הם לא צריכים שם עובד כללי,ויותר חשוב להם איפה שאני...
ביקשתי מהם לשרת באותו בסיס,איפה שאני נמצא,רק במקום אחר (שגם שייך ליחידה) שוב,בגלל העבודה והיציאות,וגם במקרה
הזה אמרו שרק אחרי החגים אולי אם יהיה שינוי והם יוכלו-אז הם יראו..אם נגיד,יגיע אליהם עובד כללי חדש שיוכל להיות במקומי...
מה אני יכול לעשות אם הם לא ירצו להעביר אותי לשם?איך אני יכול לגרום להם,או יותר נכון,לשכנע אותם,להעביר אותי לשם
ולהסביר להם ששם אני יותר אסתדר ויהיה לי טוב?
אם אם בשום פנים ואופן לא יהיו מוכנים להעביר אותי-אין מישהו אחר שיכול להעביר אותי למקום אחר באותה יחידה?
אולי לפחות מישהו שיוכל לנסות להתערב ולגרום לזה שאני אעבור למקום אחר באותה יחידה?לא יודע,יש אפשרות כזאת?
אני קבלתי את המפקדים שלי בעבר על עיכוב של הטופס 55 וגם על זה שהם לא מוכנים להעביר אותי למקום אחר רק בגלל
שחסר איפה שאני,ואמרתי להם שאני חושב שהם לא מסכימים להעביר אותי רק בגלל שקבלתי אותם לפני כן..אתם חושבים
שזה יכול לעזור?יש לי קה"ס 43,ומנציב הקבילות אמרו לי שהם מנסים לברר אם המפקדים שלי אמורים להתחשב בי בגלל זה
ולהעביר אותי לאן שביקשתי...בבקשה,אני מבקש שתעזרו לי דחוף..-אם אתם מכירים דרכים אחרות-בבקשה,תרשמו אותם...
תודה
לילה טוב