לפני כשנה קרה לי מקרה עם מישהי, חיפשו אותי במשך חודש ואז היום התאריך 8.11.2011.
נקרא לזה תרגיל "הפיתוי" בקיצור מתקשרים אליי מחסוי אני עונה עונה לי בן אדם אז
הבחורה שולחת לי שהיא רוצה לדבר איתי דחוף טוב התקשרתי אלייה והיא אמרה "ש
אני חייבת לדבר איתך אני נותנת לך צאנס' אחרון אתה היחיד שאוהב אותי אני מתחילה לפתח רגשות כלפייך"
"אני רוצה שניפגש עכשיו" אני אומר לה בסדר אני ניפגש איתך טוב השעה 20:45 אני יורד למטה וכמו שקבענו אני מחכה
בפראק טוב שוב מתקשרים מחסוי זאת הייתה הבחורה "איפה אתה? אני בקיסוק מחכה לך" אני אומר לה במתקנים אני
טוב היא באה אני רואה אותה היא לא מזהה אותי אני תופס אותה אומר לה זה אני טוב היא אומרת בוא לפספסלים.
טוב אני מדבר איתה איזה 5 דקות ואני מרגיש משהו מסריח יש לי אנטוציות שזה מלכודת טוב פיתאום אחרי 5 דקות
מתיישב בן אדם עם חולצה לבנה כמו עבריין שלוב ידים טוב אני מסתכל פיתאום חונקים אותי ואומרים לי אתה יודע מי אנחנו
אומר לא לא "אני עכשיו הולך לשבת עלייך תראה תעודת זהות", הילדה בכלל מסתכלת וצוחקת.טוב הם חונקים אותי מרביצים לי מדובר באנשים בני 24+ טוב אחרי 5 דקות אומרים לי איפה אתה גר באים איתי עד הבית
בספסל הבן אדם מוציא סכין ואומר לי תעצום עניים ותספור עד 10 בסוף השני אומר לו על תעשה כלום.
הם לוקחים אותי לבית אני עולה ביתה איתו משחררים אותי אני בא לצלצל למשטרה וואלה ישתלטו לי על הקו של הבית
עד שהתקשרתי מהבית צלצלתי למשטרה שיבוא דחוף אבא שלי גם בא לפוצץ את הבן-אדם איזה 3 נידות באו
עצרו תילדה ואת שני החשודים הנוספים.
היה לי מזל וזה לא ספאם חבר'ה!!!!!!!!!!!
על תשחקו בחיים שלכם.