יהיה קל יותר להשיג חברה בצבא?
כי אני עכשיו חיי עם ההורים ואני דיי סגור בבית וזה..
וגם מתבייש רצח וכד' וכד'.
בזמן השירות אפשר להכיר בנות נחמדות וחמודות? P:
יהיה קל יותר להשיג חברה בצבא?
כי אני עכשיו חיי עם ההורים ואני דיי סגור בבית וזה..
וגם מתבייש רצח וכד' וכד'.
בזמן השירות אפשר להכיר בנות נחמדות וחמודות? P:
|
|
עוד לא הגעתי לצבא אבל אני לא רואה הבדל בין הצבא לבית ספר כמו שבבית ספר אתה יכול להכיר ככה גם בצבא שניהם מסגרות שאתה רוא אנשים כל יום אז זה אותו דבר.. זה הכל תלוי בך. אז אם בבית ספר לא הצלחת בצבא יש לך הזדמנות לתקן..
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אחלה
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 15:58.
חד משמעית לא
אחינו , שנה קו מחשבה ומהר. צורת המחשבה שלך כרגע לא תוביל אותך לשום מקום בחיים.
אני מכיר אישית בחור כזה.
"כשיהיה לי רישיון , יהיה הרבה יותר קל להביא בחורות...."
כשהוא עשה רישיון - "כשנסיים בית ספר , אחרי י"ב יהיה הכי קל!"
כשסיימנו יב - "מה בצבא , נביא בחורות כמו מים"
מה יהיה בצבא? - "כשנגיע לגיל 40 נביא בחורות" ?
אל תדחה למחר ! אף פעם!
להפך !
אם להתעלם לרגע מכל מה שאמרתי ונתייחס לשאלה שלך בצורה יותר ספציפית (למרות שאני באמת ממליץ לך לקחת את זה לתשומת לבך)
בצבא - אסור לך לחבק בחורה כמו בביתספר בבוקר , יש חוקים מאוד נוקשים והגבלות על כל קשרי הרומנטיקה..
(חבר שלי סגר שבת כי חברה שלו ביקשה ממנו חיבוק והוא חיבק אותה)
מה שכן - אולי עד אז תתפקח ותבין כמה שאתה מבזבז זמן יקר. כשפתאום כל הבחורות שאתה רואה לפניך ביומיום ולא עושה כלום ייעלמו , כי אתה סגור שבוע שבועיים חודש בבסיס עם חבורת גברים.
אולי אז.. יהיה לך את הדחף לפעול.
בכל מקרה - ככה או ככה - אל תדחה.!
אל תחכה. כמה שתוכל לבנות את עצמך , את האישיות שלך ואת היכולת שלך ליצור קשרים חברתיים לפני הצבא - ככה תסתדר טוב יותר גם בצבא עצמו !
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-11-2011 בשעה 23:28.
הייתי פה.
לא נראה לי שהבנתה אותו הוא התכוון בכלל במילים פשוטות אם המצב ישתפר כשהוא יהיה בצבא ומזה תבין שהמצב החברתי(אני מדבר בנוגע לבנות) לא משהו אז הוא שואל אם בצבא יהיה יותר טוב
תשמע אני לא בצבא ובגלל זה אני לא יכול לענות לך לא רוצה סתם להטעות אותך לדעתי תשאל את זה בפורום צבא וגיוס יותר מתאים.
תלוי מה אתה עושה בצבא, אני בשרות שלי לא ראיתי הרבה בנות או הרבה בית
הדבר הטטוב בצבא שמוציאים אותך מהמסגרת שלך ונותנים לך מסגרת חדשה, שאת הזדמנות טובה לשינויים פנימיים
אבל שוב, אני בשרות שלי לא ראיתי בנות
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 10-11-2011 בשעה 18:46.
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
יש הרבה ייתרונות ללהיות בצבא שיכולים לעזור לך עם חברה.
אחד מהם, אולי החשוב ביותר, זה שאתה במקום חדש עם אנשים שלא מכירים אותך ואת מי שהיית ולכן אתה יכול למתג את עצמך מחדש בלי לפחד שמישהו ייזהה אותך ויחזיר אותך למה שהיית פעם.
במילים אחרות: אתה יכול להגיד לכולם שאתה זיין על והם יאמינו... לפחות בהתחלה, עד שתצטרך להוכיח.
מצד שני, כשאני רואה את התירוצים שלך... לא אומר שאין סיכוי אבל יש לך הרבה עבודה שללכת לצבא זה לא מה שיעזור כאן.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אתה לא ראיתה בנות בכלל בכלל?
אמרו לי בפורום צבא וגיוס ששאלתי משהו בסגנון שיש 17/4 ואתה ב4 ימים יכול לצאת זה לא ככה?
אני שואל כי אני בהתלבטות עם ללכת לקרבי ואחת הסיבות העיקריות זה חוסר בבנות חח כן מצחיק אבל אמיתי
ועוד משהו אתה שהייתה בקרבי ועברתה את זה כבר יש לך ניסיון אתה מציע לי ללכת לקרבי או שנהיה ג'וב יומיות?
חחח גדול אתה מתלבט אם ללכת לקרבי או לא בגלל בנות?