קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות וספוילרים לתאריך 10.04
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-04-2006, 15:20
  2. חדשות וספוילרים|01.04.06|המוןן חדשות טובות
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 16:32
  3. חדשות וספוילרים אדירים לתאריך 27.03.2006!!!
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 22:53
  4. חדשות וספוילרים 21.3
    על ידי IdaN.RoX בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 20:55
  5. חדשות וספוילרים של ה20.1-מעניין תיכנסו
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 17:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

חדשות וספוילרים :)

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות וספוילרים :)

ההופעה הראשונה של מאריס מחוץ לWWE
    מאריס ששוחררה לאחרונה מהWWE תופיע לראשונה אחרי השחרור בכנס ההאבקות רסליוניון בקליפורניה שיערך בינואר 2012. חוץ ממנה צפויים להופיע מיק פולי, קווין וון אריק, קווין סאליבן, הסטיינרים, ויידר, טומי דרימר, קרלוס קולון, הגודפאדר, מולי הולי, מייקי וויפרק, הNAO, הנייטרו גירל ספייס וDH סמית'.

מתאבקי עבר במצבים קשים...
    אלוף הWWWF לשעבר וחבר HOF, סופרסטאר בילי גרהאם נכנס לבית חולים השבוע בגלל דלקת ריאות.
    גם המתאבק מארק קנטרבארי שבטח מוכר לחלקכם כהנרי גודווין מהאודיס נכנס לבית חולים לאחר שעבר תאונת דרכים. לפי הדיווחים גודווין נהג מצוק והתרסק, לאחר שנמצא הוא הוטס באופן מיידי לטיפול נמרץ. ביום רביעי גודווין עבר ניתוח להסרת הטחול והאפנדיקס שלו. הרגל שלו נשברה ב3 מקומות והוא שבר גם 13 צלעות. 2 הריאות שלו נוקבו. אתמול הוא עבר ניתוח נוסף ברגלו השבורה. כרגע הוא לא מסוגל לדבר בגלל מכשירים שעוזרים לו לנשום אך הוא התחיל לתקשר עם המשפחה שלו כשהוא מזיז את ראשו.
    ואם זה נשמע נוראי, מתאבק העבר ג'יימס האריס, שידוע יותר כקאמלה נאלץ לאבד את רגלו ביום שני כתוצאה מלחץ דם גבוה וסכרת.

המופע לחיילים-רק לחיילים
    המופע השנתי של הWWE לחיילים שיוקלט ב11/12 לא יהיה פתוח לציבור ורק אנשי צבא יוכלו להיות נוכחים.

גרגורי איירון בראמבל?
    גרגורי איירון, מתאבק אינדיז בן 25 שסובל משיתוק מוחין העלה סרטון לרשת שבו הוא מראה עניין בהשתתפות ברויאל ראמבל 2012.
    איירון קיבל לא מעט תשומת לב כשבמהלך הקיץ CM פאנק הופיע בארגון אינדי והחמיא לו על עבודתו למרות הנכות שלו.

ג'רי לולר לא נהנה להיות פרשן?
    ג'רי לולר התראיין לאחרונה לאתר thecampussocialite.com ונשאל בין היתר על התוכניות שלו לפרוש, התשובה של לולר הייתה: "אני אפרוש כשיפסיקו לשלם לי." והוא הוסיף:
    "אני עדיין נהנה להופיע בזירה כמו שתמיד נהנתי. לא נכנסתי לעסק הזה כדי להיות פרשן; אני אפילו לא באמת נהנה להיות פרשן. אני פשוט מסוגל לעשות את זה ואנשים מסוגלים להקשיב לי. אבל בנוגע להופעות בזירה, אני עדיין נהנה לעשות את זה."
    כשנשאל האם הוא עוקב אחרי MMA, הוא ענה שהוא לא מצליח להביע עניין בUFC בגלל שהם לא עושים מספיק כדי לפתח את האישיות של הלוחמים.

הלוגו ערוץ הWWE
    הWWE חשפו במהלך NXT את הלוגו לערוץ שלהם:

כריסטיאן פצוע?
    במהלך קרב עם שיימוס בהאוס שואו בבלגיה ביום רביעי, נראה שכריסטיאן ספג פציעה ברגלו. לאחר כ5 דקות של קרב כריסטיאן ניסה להחליק בין הרגליים של שיימוס אך פתאום תפס ברגלו בכאבים. השופט בדק אותו ואמר משהו לשיימוס, הקרב נגמר מהר אחרי הברוג קיק. השופט סימן X וכריסטיאן נעזר בו ובמאבטח כדי לחזור למאחורי הקלעים.
    הנה סרטון של רגע הפציעה:

כריסטיאן עזב את הטור באירופה יום אחרי וככל הנראה מדובר בנקע או שבר.
    JR פרסם בטוויטר את העדכון הבא:
    "לפי מה שאני מבין כריסטיאן לא שבר את העקב במהלך הטור."

מתאבק מאבד קרוב משפחה
    השוטר מייקל מורגן ג'וניור, בן הדוד של מאט מורגן נורה למוות במהלך שוד. השודד ניסה לשדוד את מורגן ואישה לא מזוהה. מורגן נלקח לבית חולים שם הוכרז כמת.
    המשטרה עצרה 2 חשודים שמואשמים ברצח, שוד מזויין ועבירות נשק.
    מאט מורגן פרסם בטוויטר את העדכונים הבאים:
    "מייק מורגן היה שוטר מוערך מאוד, שהיה במחלקת המלחמה בכנופיות ועמד להתחיל SVU ביום שני. עדיין לא מאמין שהוא נהרג. צעיר מידי עם קריירה ענקית עדיין לפניו."
    "בחדשות אמרו שהוא יצא ממעל 600 מצבים עם אקדחים שלופים בלי שהיה צריך לשלוף את שלו בקריירת המלחמה בפשע שלו. זה מרשים בצורה מטורפת."

אנגל מאחל כל טוב לWWE
    קורט אנגל פרסם בטוויטר את ההודעה הבאה:
    "אני גאה להיות על העטיפה של הDVD של מלך הזירה. תודה WWE. אבל TNA זה הבית שלי. כל טוב לשניכם."

החזרה של אוון בורן
    בורן מפורסם להופיע בRAW ב19/12. ההשעיה שלו תסתיים ב1/12.
    עוד על בורן, הוא אמר בטוויטר שהוא התראיין למגזין של הWWE ושהראיון היה אישי וישר.

הסרט הבא של דה רוק
    הנה הטריילר הראשון לסרט הבא של דה רוק שיצא למסכים ב10/2/12:

מי יכניס את טטנקה לHOF?
    כריס "טטנקה" צ'ייביס התראיין לאחרונה כדי לקדם את ההופעות שלו באינדיז, הנה הנקודות המעניינות בראיון:
    על סטרייק הניצחונות שלו שנמשך שנתיים ולמה זה לא הוביל לדבר גדול יותר: "זה כן הוביל לדבר גדול, זה הוביל ליוקוזונה, הוביל ללודוויג בורגה. לודוויג בורגה היה זה שניצח אותי. אבל לודוויג בורגה, לWWE היו תוכניות גדולות בשבילו, הם באמת רצו לתת לו פוש לשמיים. הם באמת רצו לעשות כמה דברים גדולים עם לודוויג בורגה, זה פשוט אף פעם לא תפס איתו."
    מה הוא חושב על הHOF, האם השם שלו עלה ומי הוא היה רוצה שיכניס אותו: "ריקי הדרקון סטימבוט יהיה מדהים, והסיבה היא בגלל שכשרק התחלתי בעסק, הייתי בצפון קרוליינה ואנחנו פשוט מצאנו לשון משותפת. אני אחד מהבחורים שמאמינים שאתה אף פעם לא תצליח בעצמך."
    בנוסף לכך טטנקה דיבר גם על שיקולים לגימיקים אחרים והקרב שלו נגד שון מייקלס ברסלמניה 9.

השיר החדש של האוסוס
    הWWE פרסמו באתר שלהם ראיון עם האוסוס שבו הם מדברים על שיר הכניסה שלהם שמבוצע על ידי דיוויד דאלס, ראפר ממוצא סמואני מניו זילנד.
    "זה כבוד. האוסוס הם מתאבקים צעירים בעליה, כמו שדיוויד דלאס הוא ראפר צעיר בעליה. שנינו מייצגים את האומה שלנו בדרכים שונות לגמרי."
    הנה לינק לשיר:

הקשר של הWWE עם החבובות
    הWWE שלחו צוות צילום ואת הורנסווגל להקרנת הבכורה של הסרט של החבובות.
    בנוסף לכך, בגלל התגובות החמות שקיבלו החבובות בRAW יש דיבורים שהחבובות יופיעו בWWE פעם נוספת, כמו ההופעה של פיווי הרמן ברסלמניה בשנה שעברה.

החזרות של קיין, טייקר וג'ריקו
    הדיבורים נכון לעכשיו בנוגע לקיין הם להחזיר אותו כהפתעה ברויאל ראמבל.
    בנוגע לטייקר, באתר הWWE פורסמה כתבה שבה מדובר על חזרה אפשרית שלו בSVS, בארוע שהוא עשה את הדביוט שלו ב1990. באותה כתבה מצויין גם שיכול להיות שהוא לא יופיע בכלל עד רסלמניה. כרגע יש הרבה סודיות בWWE בעניין טייקר, רוב הסיכויים שהוא יחזור לקראת המניה כדי לבנות קרב שככל הנראה יהיה האחרון שלו ולא יתאבק עד הארוע. יש סיכוי שהוא גם לא יופיע בכלל ברסלמניה.
    ההרגשה מאחורי הקלעים לגבי ג'ריקו היא שאם הוא יחזור-זה יהיה לקרב ברסלמניה.

עוד סימנים לעזיבה של מוריסון?
    ג'ון מוריסון כבר לא מפורסם לטור של הWWE ביפן שיערך בסוף נובמבר-תחילת דצמבר. בנוסף לכך הוא לא מפורסם לRAW של ה28/12 ולשום האוס שואו לאחר מכן. למי שלא יודע, החוזה של מוריסון עם הWWE נגמר בסוף השנה.
    לעומתו, קווין נאש שחזר לזירה בשבוע האחרון מפורסם עכשיו לטור הזה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מקווה שמוריסון לא יעזוב- יש לו עוד דרך ארוכה לפניו.
    האחים אסוס בכלל מעניינים משהו בWWE? מקסיקן אמריקה הוא הטים הכי לא מעניין שיש בTNA והם הרבה יותר מעניינים מהם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

האחים אסוס בכלל מעניינים משהו בWWE? מקסיקן אמריקה הוא הטים הכי לא מעניין שיש בTNA והם הרבה יותר מעניינים מהם.
    מה קרה לך אחי אני מת על האוסוס והם עוד יהיו אלופים בWWE, הכנסיה שלהם גם אדירה!!!

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

ה-WWE צריכים להשקיע במחלקת הזוגות נתחיל מכך שיקדמו את האוסוס,יחזירו את DX לפיוד נגד ההנהלה,ינסו לעשות גרסה חדשה של NWO..יש הרבה דרכים.
    מקווה שקיין וג'ריקו יחזרו בראמבל ושהקברן יחזור בסדרת הישרדות.אני ראיתי פעם את הדיביוט שלו,הוא היה בקבוצה של טד דיביאסי האב והוא נכנס עם פול ברר ותוכי מפחיד על הכתף.

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי HBKWHC צפיה בהודעה
    מה קרה לך אחי אני מת על האוסוס והם עוד יהיו אלופים בWWE, הכנסיה שלהם גם אדירה!!!
    רק בגלל שאמרתה אחי אני בפעם הבא יקדיש Full זמן לראות אותם מהכניסה שלהם ועד סוף הקרב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

רק בגלל שאמרתה אחי אני בפעם הבא יקדיש Full זמן לראות אותם מהכניסה שלהם ועד סוף הקרב.
    אתה עוד תודה לי חח

כנראה זה הסוף של מוריסון...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,281 | הודעות: 8,151,863 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect