זה התחיל ככה הייתי עם חברים באוטובוס חזרה הביתה וראיתי מישהי סקסית בטירוף בדיוק כמו שאני רוצה
שירדנו מהאוטובוס חיכינו לנהג, התחלתי לדבר איתה איפה היא עובדת, התחלתי לצחוק עליה על כל מיני דברים, שהיא ערסית שהיא יורקת גרעינים קיצר כל מיני.. עלינו על ההסעה דיברנו מאיפה היא מה היא עושה התחילו נגיעות, הרגשנו יותר קרובים לפני שהיא ירדה הבאתי לה את הטלפון ואמרתי לה "אני ידבר איתך מחר נשב נראה מתי אני יסיים" היא "תביא לי גם תמספר שלך כי אין לי שיחות"..
יום למחרת: שלחתי לה סמס בבוקר בוקר טוב מאמי
היא התקשרה אליי אחרי כמה זמן דיברנו וזה אמרתי לה תהיה בX בשעה Y. אחרי שהסברתי לה איך להגיע היא אפילו הקדימה ודיי יבשתי אותה קצת:] קיצר ישבנו עקצתי אותה קצת היא התחילה להתגרות בי נגיד לעצבן אותי כדי שאני יתפוס אותה וזה.. הסתכלתי לה בעיניים אחרי כמה פעמים שהיא עשתה שטויות ופשוט צירפתה לי תחיים.. היא מנשקת מעולהיצא באותו יום שאנחנו גם הולכים לעבודה אחרי אז כל הדרך לא דיברתי איתה קצת לפני שנכנסו אני עושה לה "אני רואה עלייך שאת פוחדת.. מה קרה?" "אני פוחדת להיפגע שוב ושיש לך מישהי" "אל תדאגי. וחיבקתי אותה"
קיצר היא התחילה לשלוח לי הודעות המשכנו להיפגש אבל היא מפחדת להכנס לקשר להיתקע במישהו כי פגעו בה..
איך אני ממשיך מפה אני רוצה לתת זה לצאנס אבל היא יותר מידיי פגועה..?

ציטוט ההודעה