נכתב במקור על ידי
April
שלום רב,
כבר כמה שנים אין לנו מנוחה במשפחה, בכל פעם שבעיה אחת נפתרת , צצה בעיה נוספת.
אבא שלי נפצע קשה לפני כמה שנים בפיגוע ירי והוא שכב בבית החולים כמה חודשים, אבל ברוך ה' הוא בסדר גמור כיום חוץ מהפציעות שלא מאפשרות לו לחזור לשגרת עבודה רגילה ועקב כך נקלענו לבעיות כלכליות, אמא שלי הייתה צריכה לפרנס אותי(אני הבכורה) ואת שני האחים שלי במשך שנים ולמרות שעבדנו בעבודות מזדמנות זה לא כלכך עזר היינו אז בני 16,15 ו 11.
אחרי שהצלחנו לחזור "לעצמינו" מבחינה כלכלית , אח שלי נקלע לצרות, הוא הסתבך עם עבריינים ונכנס לכלא כמה פעמים . גם עכשיו הוא נמצא בכלא כבר שנה , הוא אמור לצאת בעזרת ה' עוד מעט ועדיין לא נפתרה הבעיה הזאת עכשיו מאשימים את אחותי בגנבה בזמן שעשתה בייביסיטר.
אנחנו יודעים בוודאות שהיא לא גנבה שום דבר, הרי זה שנים שהיא עושה בייביסיטר ומעולם לא גנבה חלילה.
היא עבדה אצל הרבה משפחות ואיש מעולם לא התלונן , אנחנו לא קיבלנו בבית חינוך כזה שהיה גורם לנו אפילו לחשוב על לגנוב .
זוג הורים טוענים כי אחותי לקחה להם כסף מהקופה של ילדיהם.
אחותי אפילו לא ידעה על קיום הכסף הזה והם רוצים להגיש עליה תלונה במשטרה. זה מאוד פגע באחות שלי היא כל היום בוכה ואני מאוד מפחדת שתעשה לעצמה משהו.
מה שאני מנסה להגיד פה יש לי הרגשה שכאילו הבית שלנו מקולל, כל הזמן יש לנו בעיות זה פשוט לא נגמר ואין לנו מנוחה.
מה אפשר לעשות כדי שזה יפסק , אנחנו כבר מאבדים תקווה שאי פעם יהיו לנו חיים שקטים ונורמליים בלי כל הבעיות האלה, שבעיני אחרים לעיתים יכולים להשמע כלא רציניים.