קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיות] ב FIFA 06
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 12:48
  2. [מוכר] בעיות עם ה ICQ LITE שלכם?כאן הפיתרון|5 נק'
    על ידי W.B בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 20:03
  3. בעיות עם הראוטר לחברה שלי...בבקשה עזרהה
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 01:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

שרשרת של בעיות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    April
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שרשרת של בעיות

שלום רב,

כבר כמה שנים אין לנו מנוחה במשפחה, בכל פעם שבעיה אחת נפתרת , צצה בעיה נוספת.
    אבא שלי נפצע קשה לפני כמה שנים בפיגוע ירי והוא שכב בבית החולים כמה חודשים, אבל ברוך ה' הוא בסדר גמור כיום חוץ מהפציעות שלא מאפשרות לו לחזור לשגרת עבודה רגילה ועקב כך נקלענו לבעיות כלכליות, אמא שלי הייתה צריכה לפרנס אותי(אני הבכורה) ואת שני האחים שלי במשך שנים ולמרות שעבדנו בעבודות מזדמנות זה לא כלכך עזר היינו אז בני 16,15 ו 11.
    אחרי שהצלחנו לחזור "לעצמינו" מבחינה כלכלית , אח שלי נקלע לצרות, הוא הסתבך עם עבריינים ונכנס לכלא כמה פעמים . גם עכשיו הוא נמצא בכלא כבר שנה , הוא אמור לצאת בעזרת ה' עוד מעט ועדיין לא נפתרה הבעיה הזאת עכשיו מאשימים את אחותי בגנבה בזמן שעשתה בייביסיטר.
    אנחנו יודעים בוודאות שהיא לא גנבה שום דבר, הרי זה שנים שהיא עושה בייביסיטר ומעולם לא גנבה חלילה.
    היא עבדה אצל הרבה משפחות ואיש מעולם לא התלונן , אנחנו לא קיבלנו בבית חינוך כזה שהיה גורם לנו אפילו לחשוב על לגנוב .
    זוג הורים טוענים כי אחותי לקחה להם כסף מהקופה של ילדיהם.
    אחותי אפילו לא ידעה על קיום הכסף הזה והם רוצים להגיש עליה תלונה במשטרה. זה מאוד פגע באחות שלי היא כל היום בוכה ואני מאוד מפחדת שתעשה לעצמה משהו.

מה שאני מנסה להגיד פה יש לי הרגשה שכאילו הבית שלנו מקולל, כל הזמן יש לנו בעיות זה פשוט לא נגמר ואין לנו מנוחה.
    מה אפשר לעשות כדי שזה יפסק , אנחנו כבר מאבדים תקווה שאי פעם יהיו לנו חיים שקטים ונורמליים בלי כל הבעיות האלה, שבעיני אחרים לעיתים יכולים להשמע כלא רציניים.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

שלום,

ראשית, החיים בעולם הזה הם אתגר, ולכן הראיה הנכונה היא להסתכל על כל בעיה כאתגר, כדבר שממנו נוכל ללמוד ולצאת מחוזקים.
    ראיה כזו, יחד עם הידיעה שהקב"ה לא זונח את צאן מרעיתו, יכולה לשפר את הביטחון והחוזק הנפשי.

שנית, הרבי מלובביץ' היה ממליץ לכל הפונים אליו בנושאים מעין אלה לשלוח את התפילין והמזוזות לבדיקה אצל סופר מומחה, תוך הוספה בשמירת מצוות, כל אחד לפי עניינו.

תהיו חזקים, תחשבי טוב ויהיה טוב

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אליהו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי April צפיה בהודעה
    שלום רב,

אבא שלי נפצע קשה לפני כמה שנים בפיגוע ירי והוא שכב בבית החולים כמה חודשים, אבל ברוך ה' הוא בסדר גמור כיום חוץ מהפציעות שלא מאפשרות לו לחזור לשגרת עבודה רגילה ועקב כך נקלענו לבעיות כלכליות, אמא שלי הייתה צריכה לפרנס אותי(אני הבכורה) ואת שני האחים שלי במשך שנים ולמרות שעבדנו בעבודות מזדמנות זה לא כלכך עזר היינו אז בני 16,15 ו 11.
    אחרי שהצלחנו לחזור "לעצמינו" מבחינה כלכלית , אח שלי נקלע לצרות, הוא הסתבך עם עבריינים ונכנס לכלא כמה פעמים . גם עכשיו הוא נמצא בכלא כבר שנה , הוא אמור לצאת בעזרת ה' עוד מעט ועדיין לא נפתרה הבעיה הזאת עכשיו מאשימים את אחותי בגנבה בזמן שעשתה בייביסיטר.
    אנחנו יודעים בוודאות שהיא לא גנבה שום דבר, הרי זה שנים שהיא עושה בייביסיטר ומעולם לא גנבה חלילה.
    היא עבדה אצל הרבה משפחות ואיש מעולם לא התלונן , אנחנו לא קיבלנו בבית חינוך כזה שהיה גורם לנו אפילו לחשוב על לגנוב .
    אחותי אפילו לא ידעה על קיום הכסף הזה והם רוצים להגיש עליה תלונה במשטרה. זה מאוד פגע באחות שלי היא כל היום בוכה ואני מאוד מפחדת שתעשה לעצמה משהו.

מה שאני מנסה להגיד פה יש לי הרגשה שכאילו הבית שלנו מקולל, כל הזמן יש לנו בעיות זה פשוט לא נגמר ואין לנו מנוחה.
    מה אפשר לעשות כדי שזה יפסק , אנחנו כבר מאבדים תקווה שאי פעם יהיו לנו חיים שקטים ונורמליים בלי כל הבעיות האלה, שבעיני אחרים לעיתים יכולים להשמע כלא רציניים.
    שלום לך אפריל?
    ראשית כל הרשי לי לומר לך שרגשת אותי ונגעת ללבי.
    אני אדם מאמין בקדוש ברוך הוא אבל... אני בפרוש לא מאמין "בבית מקולל" כלשונך. אין דבר כזה ביש מזל יש לכל אדם מעקות וזמנים קשים. לפי התחושות שלי את שרוויה כמין עצבות אבל אם תסתכלי באור שבקצה המנהרה תביני שאחרי הכל החיים הם רק שרשרת של מצבים שונים שחווה האדם עד שהוא מגיע ליעד שלו.
    לגבי אחותך אל תחששי משום אדם ושום גורם חוץ מהקדוש ברוך הוא. במידה שאחותך חפה מפשע ולא בצעה את הגנבה אין לה ממה לחשוש. כדי להרשיע אדם בעברות פליליות צריך "הוכחה ללא שום ספק סביר" כלשון החוק כאן בארץ. ולא ניתן להוכיח נערה בגנבה ללא שום ספק סביר במידה שהיא לא בצעה את אותה גנבה. בנוסף לזה במידה שאותה משפחה עדיין לא הגישה תלונה במשטרה אז אני לא רואה שום סיבה שהיא תגיש תלונה כזו בעתיד, וגם אם היא תגיש תלונה כזו יהיה עליה להוכיח את זה שאחותך ביצעה את הגנבה דבר שלא ברור מאליו. כך שהמצב הכי פחות נעים יהא שהמשטרה תשאל את אחותך מספר שאלות ולאחר מכן המשטרה תצריך לסגור את התיק מחוסר רעיות.

אני מאחל לכם מכל הלב זמנים יפים והרבה נחת ואושר

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי April צפיה בהודעה
    שלום רב,

אני מגיב בגלל שאכפת לי.
    אמרתי נעיף מבט בפורום על שתיים שלוש הודעות ונצא, אבל אני כן רוצה לעזור.
    אני לא מאמין, (מתוודה מראש) ולכן אני לא יציע לך לזרוק כסף על רופאי אלילים פגאניים (מכונים במונך "רב" בעברית).
    "תהליכים" כאלו עלולים לעלות מאות ואלפי שקלים ודולרים ובפועל גם העזרה שלהם מוטלת בספק.

אני לא יודע מה ניסית, אבל אני אציע בכל זאת: דבר ראשון יש את ביטוח לאומי. במקרים של פציעה (אני לא בטוח שמקור הפציעה
    כל כך רלוונטי) הם גן דואגים להשלמת הכנסה. את יכולה לבדוק באתר שלהם לגבי דברים כאלה.
    הנה עוד אתר שמעניק סיוע ללא עלות: http://www.kolzchut.org.il/he
    לגבי התעשקות עם עבריינים, אני מעדיף שלא להיכנס לזה, לתמוך באח שלך, הוא יזדקק לזה, ועד כמה שאני יודע יהיה קשור גם קצין
    מבחן. אני כן אמליץ להיות איתו בקשר ולראות איך הוא ימליץ לך לגבי הטיפול של אחיך.
    גם אם טוענים שאחותך גנבה, ההורים יאלצו לאמת את זה, אחרת זה מילה נגד מילה, אם היא עבדה אצל כמה משפחות כבייביסיטר
    ואף אחד לא התלונן, אין לך מה לדאוג יותר מידי.

בגדול, לפעמים מצב מוביל למצב. יכול להיות שהכל תוצאה של הפגיעה באביך שהוביל למצב הכלכלי, אבל בסוף אפשר להתגבר.
    לגבי אמונה זה כבר סובייקטיבי, אם תרצי, אני לא יגיד לך לא (מי אני סך הכל) רק תקחי בחשבון שבדרך כלל, מי שעוזר
    לאנשים בשם האל, עושה זאת בעלויות. יש אלטרנטיביות (שלדעתי) טובות יותר, ובחינם.

בהצלחה בהמשך!!
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,712 | הודעות: 8,150,294 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect