העור בו אני חי--------------------------- ג'וני אינגליש חוזר------------------------הדרך חזרה
![]()
![]()
הרועה שבפנים--------------------------- נשק של תקווה------------------------משחקי שלטון
סיפורו של דולפין-------------------------- -50/50-----------------------------------השוטר
פלדה אמיתית--------------------------- החוב------------------------פוטלוס
כלבים בחלל--------------------------- השכונה נגד חייזרים------------------------מה המספר שלך?
פנדה קטן גדול--------------------------- שלושת המוסקטרים-----------------------עולם הזמן
התפשטות--------------------------- לוחם-----------------------------------הבן של אף אחד
חוף מבטחים--------------------------- פריחה מאוחרת------------------------פעילות על טבעית 3
אקס מן ההתחלה------------------- אני מספר ארבע--------------------בדרך חזרה עוברים בבנקוק
בוקר טוב אדון פלדמן-------------------- ג'. אדגר הובר------------------------גיא העוני
גרין לנטרן--------------------------- אנה---------------------------------הדרדסים
החבובות---------------------------החיים הכפולים של וולטר------------------------ההמכונאי
המפתח של שרה--------------------------- הערת שוליים------------------------הצערה הירוקה
זהות לא ידועה--------------------------- חוצות פריז------------------------כוכב הקופים המרד
אני מחכה לך--------------------------- ליל האימה------------------------ללא גבולות
מניבאל--------------------------- מהיר ועצבני 5------------------------מכוניות 2
משימה בלתי אפשרית------------------------------- סופר 8----------------------------פו הדוב---------
הצעקה 4--------------------------- קוד מקור------------------------קון פו פנדה 2
קפטן אמריקה------------------------רובוטרקים 3------------------------------ריו
תור--------------------------- הארי פוטר------------------------------טינטין