|
|
הכלל הראשון שצריך ללמד ילדים זה שלא צריך להתבייש בגוף שלהם
אני לא ישכח את הרגע הזה שעברתי ליד הבת דודה שלי בת 3 וכשאף פעם לא היה אכפת לה להיות ערומה לידי פתאום היא "מסתירה" את ה"איבירים הפרטיים" שלה. פשוט עצוב עד כמה העולם המודרני הוא פשוט הדת הכי הרסנית שקיימת....
אז כנראה שלא הבנתה את כוונתי.....
כי ילדים חרמנים מגעילים אותי אחי, ככה אני חושב ויש עוד אנשים שחושבים ככה תאמין לי. אני לא רוצה להסתובב ואפילו להכיר ילדים שהם כל כך חרמנים שהם עלולים לעשות עם זה משו כמו אונס למשל. חוץ מזה החרמנות בארץ בקרב ילדים הפכה להיות נושא שיחה שבאמת באמת מגעיל אותי. יחסי מין אמורים להיות דבר אינטימי, דבר שבא מתוך אהבה, ולא עוד סיפוק של שעה נטו. נכון שחרמנות זה דבר טבעי, אבל תעשה לעצמך ולנשים טיפה כבוד בזה שאתה לא תצרח את זה בכל מקום.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
ואי אחי אתה שטוף מוח
למה נראה לך שסקס צריך להיות משהו פרטי? ומה קשור אונס.....
מזה אהבה? אתה לא מתאהב במשאית 240 קילו, אתה מתאהב בכוסית שאתה מת לתקוע, אז בו לא נשלה אחד את השני. ולמה סקס לא יכול להיות לסיפוק של שעה נטו? כי ככה אמרו לך?
חחחחחחחח אח שלי תגיד לי משאיות 240 קילו לא מתאהבים בהם? תפסיק לדבר שטויות.. וסקס כן צריך להיות משו פרטי, הנה חידשתי לך אחי זה כמו שאתה לא רוצה שכולם יציצו לך בזמן שאתה מזיין נכון אחי?
ברור שאתה תרצה לתקוע כוסית אין מה לעשות אחי כבר אמרתי זה דבר טבעי.
סקס כן יכול להיות סיפוק של שעה נטו, לא אמרתי שלא, אמרתי שלא כדאי שסקס יהיה רק סיפוק אלא זה צריך להיות גם הרבה מעבר..
ולא אני לא אומר את ה כי אמרו לי גבר אני אומר את זה כי ככה אני חושב
אני לא חושב שזה אפשרי להתאהב במשאיות-לא משהו אישי
למה סקס צריך להיות משהו מעבר?
למה אתה חושב שאני רוצה שיציצו לי כשאני מזיין? אני רוצה שכולם יצטרפו ויזיינו ביחד איתי. למה אתה מסיק שזוג זה המודל המיני הטבעי שלנו? אתה רואה עוד חיה חברתית אחת בטבע שחיה בצורה של זוגות? כי אני לא
על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח, מכיר?
אני יגיד פעם שלישית, סקס יכול להיות רק סקס לצורך סיפוק, אני רק אומר שזה יכול להיות גם משו מעבר לזה ואפילו כדאי שזה יהיה משו מעבר. זוג זה בהחלט המודל הטבעי, עם זה אתה פשוט לא יכול להתווכח, אני לא צריך להגיד לך למה חיות עושות אחרת אני רק יכול להגיד שכבר ענית על השאלה שלך- חיות הם פשוט חיות, אין מה לעשות.