קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 15:14
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:02
  3. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 09:04
  4. [עזרה] Outpost.
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:15
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

עזרה...

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ברירת מחדל עזרה...

הסתכלתי באשכול הזה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=800153
    ומסתבר שיש כמה דברים (מהרשימה) ולא מעט מהם שאני באמת מתנהג ככה. חלקם עם סיבה וחלקם בלי.
    אני יורד במשקל בקצב די מהיר, אם שלשום הייתי 60.5 היום אני 59.7 וזה בלי ספורט ובלי כלום.
    אני לא עושה ספורט כי אין לי כל כך זמן, וגם כוח.(זמן באמת שאין לי אני בכיתה יא' ומתנדב במקומות וכו'...)
    ההורים שלי מודעים אבל מעירים פה ושם ולא מעבר. ותאמת אני כן רוצה לרדת כי אני לא נראה מי יודע מה, למרות שלגובה שלי אני הרבה מתחת לממוצע (אם זה אומר משהו הbmi שלי הוא 19...).
    אני לא אוכל רוב היום, בדר"כ ארוחה וזהו, אלא אם כן אכלתי קצת צהרים אז אני אוכל קצת בערב. (בוקר אני לא מסוגל לאכול מרוב טיפשותי...)
    אשמח לעזרה תודה.

2. קישורים ממומנים

הייי!מה שלומך?

אני חושבת על כמה דברים: קודם כול אם נראה שהירידה במשקל חלקה ללא סיבה ,יש לפנות לרופא המשפחה.אין ירידה במשקל ללא סיבה.
    לגבי התזונה והbmi שלך שרית תגיב ותכתוב לך.
    אני תומכת בכך שכן שוב תדבר עם ההורים לגבי המצוקה שלך. אתה לא חושב שאתה נראה טוב ואולי מאמין שאם תרד עוד במשקל זה ישתנה, אבל אתה בעצמך כותב שאתה יודע שאתה לא צריך(אולי ההפך) אז השאלה היא למה אתה חושב שמשאתה רואה במראה לא מספיק אטרקטיבי? ואיך זה משפיע בחיים, בקשרים ולימודים? חשוב שההורים יבינו שאתה מודאג וזקוק להבין יותר לעומק מה קורה לך.שיחה עם הייעוצת או פסיכוליגית בבית ספר יכול לעזור להבין מה המקור של המצוקה הריגשת שלך.
    אתה שם לב שאני מפנה אותה להורים ולגורמים מקצועיים בסביבתך, כי כן אתה זקוק לבדוק ולהבין יותרמה קורה לך.
    אתה מגלה מודעות ,לוקח את העיניין ברצינות ואלו הצעדים הראשונים לקראת טיפול בבעיה.
    אני פה ,אתה מוזמן לשתף עוד.

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ג'נט לובניקי צפיה בהודעה
    הייי!מה שלומך?

אני חושבת על כמה דברים: קודם כול אם נראה שהירידה במשקל חלקה ללא סיבה ,יש לפנות לרופא המשפחה.אין ירידה במשקל ללא סיבה.
    לגבי התזונה והbmi שלך שרית תגיב ותכתוב לך.
    אני תומכת בכך שכן שוב תדבר עם ההורים לגבי המצוקה שלך. אתה לא חושב שאתה נראה טוב ואולי מאמין שאם תרד עוד במשקל זה ישתנה, אבל אתה בעצמך כותב שאתה יודע שאתה לא צריך(אולי ההפך) אז השאלה היא למה אתה חושב שמשאתה רואה במראה לא מספיק אטרקטיבי? ואיך זה משפיע בחיים, בקשרים ולימודים? חשוב שההורים יבינו שאתה מודאג וזקוק להבין יותר לעומק מה קורה לך.שיחה עם הייעוצת או פסיכוליגית בבית ספר יכול לעזור להבין מה המקור של המצוקה הריגשת שלך.
    אתה שם לב שאני מפנה אותה להורים ולגורמים מקצועיים בסביבתך, כי כן אתה זקוק לבדוק ולהבין יותרמה קורה לך.
    אתה מגלה מודעות ,לוקח את העיניין ברצינות ואלו הצעדים הראשונים לקראת טיפול בבעיה.
    אני פה ,אתה מוזמן לשתף עוד.
    כל הקטע הפסיכולוגי ידוע, כי אני אצל פסיכולוג שנה + (והייתי כבר אצל 3 חוץ ממנו...)
    כל הקטע של האכילה יכול להיות שנובע מתסכול ודיכאון.
    אני מודע לכך שנאי טועה במה שאני עושה, בכך שאני לא אוכל והכל, אבל זה משהו שקשה לי לשנות.

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    כל הקטע הפסיכולוגי ידוע, כי אני אצל פסיכולוג שנה + (והייתי כבר אצל 3 חוץ ממנו...)
    כל הקטע של האכילה יכול להיות שנובע מתסכול ודיכאון.
    אני מודע לכך שנאי טועה במה שאני עושה, בכך שאני לא אוכל והכל, אבל זה משהו שקשה לי לשנות.
    היי
    לפי מה שרשמת אני מתרשמת שהאכילה שלך מצומצמת מדי וכתוצאה מכך אתה יורד במשקל בקצב מהיר. אני מבינה מדברייך שההימנעות מאכילה נובעת מבעיה בדימוי הגוף ומסיבות רגשיות. אכילה מאוזנת ורציפה לאורך כל היום היא חשובה וחיונית כי היא יוצרת מסגרת משמרת, מקום שמשרה בטחון ויציבות מול הדינמיות המשתנה של היומיום. בנוסף, כשאנו אוכלים, מופרש במוחנו חומר (ניורוטרסמיטר) הנקרא "סרוטונין" אשר בין השאר משפיע על מצב הרוח שלנו ומשרה בנו תחושת רגיעה ובעצם הימנעות מאוכל יכולה לעודד תחושת דכדוך ודכאון.
    BMI בטווח של 18.5-25 נחשב ל-BMI תקין. לפי מה שציינת, אתה נמצא בטווח התחתון שלו ועלול עד מהרה להיות בתת משקל. ציינת שאתה מטופל אצל פסיכולוג, אני מציעה שתעלה בפניו את הקושי מול דימוי הגוף והאכילה כך שיוכל להתייחס לכך במהלך הטיפול ולהפנות אותך לגורם מקצועי נוסף בהתאם לצורך.
    אני כאן במידה ויתעוררו שאלות נוספות

שרית רבניאן,
    דיאטנית קלינית.
    מתמחה בטיפול בהשמנה והפרעות אכילה, מחנכת לשינוי הכרתי והתנהגותי

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי שרית רבניאן צפיה בהודעה
    היי
    לפי מה שרשמת אני מתרשמת שהאכילה שלך מצומצמת מדי וכתוצאה מכך אתה יורד במשקל בקצב מהיר. אני מבינה מדברייך שההימנעות מאכילה נובעת מבעיה בדימוי הגוף ומסיבות רגשיות. אכילה מאוזנת ורציפה לאורך כל היום היא חשובה וחיונית כי היא יוצרת מסגרת משמרת, מקום שמשרה בטחון ויציבות מול הדינמיות המשתנה של היומיום. בנוסף, כשאנו אוכלים, מופרש במוחנו חומר (ניורוטרסמיטר) הנקרא "סרוטונין" אשר בין השאר משפיע על מצב הרוח שלנו ומשרה בנו תחושת רגיעה ובעצם הימנעות מאוכל יכולה לעודד תחושת דכדוך ודכאון.
    BMI בטווח של 18.5-25 נחשב ל-BMI תקין. לפי מה שציינת, אתה נמצא בטווח התחתון שלו ועלול עד מהרה להיות בתת משקל. ציינת שאתה מטופל אצל פסיכולוג, אני מציעה שתעלה בפניו את הקושי מול דימוי הגוף והאכילה כך שיוכל להתייחס לכך במהלך הטיפול ולהפנות אותך לגורם מקצועי נוסף בהתאם לצורך.
    אני כאן במידה ויתעוררו שאלות נוספות
    אוקי תודה רבה, אם יהיו לי עוד שאלות אני אשאל.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect