קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סירטון] למה אנשים בעצם לא מצליחים להוריד שומן?
    על ידי Moshe בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 10:34
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-05-2007, 11:31
  3. לא מבין למה אנשים קונים שרתים לפרוץ.
    על ידי Orel Abergel בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-11-2006, 23:03
  4. מה קורה אנשים? יוצאים היום?
    על ידי Shaked בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-03-2006, 20:55
  5. למה אנשים שמים את זה בחתימה?
    על ידי TheCollector בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 15:44
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

למה אנשים יוצאים מנקודת הנחה שקשר של גבר אחד-אישה אחת הוא הקשר המיני הטבעי שלנו? - עמוד 2

עזבו תנעלו חחחחחחח "חיו עד גיל 30" "גברים נולדו לבגוד" "לגדל 2-3 משפחות" עזוב.....

אם תרוצה לדעת באמת אבל באמת איך חיו ומה האמת על המערכת המינית הטבעית שלנו דבר איתי בפרטי אני יסביר לך, אבל לענות לך כאן יתפתח לדיון ובלאגן אחד גדול אז אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי.....

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

נראה לי שזאת הייתה המטרה של כל הדיון, לא? אתה מוזמן לתקן אותי.
    כל הדבר הזה שנקרא "אהבה" זה סך הכל כימיקלים בראש. הרבה מהמידע שלי נרכש במקור מתוכניות
    מידע, כמו NG, Discovery, ועוד תוכניות פה ושם, והורחב מקריאות נוספות והתעמקות בדברים שעניינו אותי.
    אתה מוזמן להראות לי איפה NG הטעו אותי, וללמד אותי דברים שאני לא יודע.

ציטוט שלך לציטוט שלי: "חיו עד גיל 30". אז כן. אתה מסתכל על היום וזה נראה לך לא הגיוני. נכון, היום יש ידע
    וטכנולוגיה. פעם זה לא היה (מפליא נכון).
    בכל אופן, זה על קצה המזלג: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...99%D7%99%D7%9D

עריכה: אגב, דיון פורה לא מגיע מתגובות של "פחחח". זה רק מוריד ממך כשאתה בא להראות טיעון. או שתנהל דיון
    מכובד, תגיד את הדעות שלך, תראה גם מקורות כדי שנוכל לאמת אותן. או שאם כל הכבוד, תסתום.
    אחרת לבוא ולהגיד, "מה פתאום, בעבר היו פיות יער שגרמו לאנשים להתאהב ואנשים חיו ביחד עד 120, יש אותו משקל
    לכל ההודעות שלך.
    אני בניגוד אליך, אשמח ללמוד, ואם אתה יכול ללמד אותי, אני אשמח להחכים. אל תאטום את הראש שלך ותזלזל
    בדברים שאתה לא מבין ויודע. אומנם זה פורום באינטרנט, אבל אל תזלזל באינטיליגנציה של אנשים.
    כרגע הצלחת להציג את עצמך כליצן (מה לעשות זה התוצאה שלך היחס שלך) אני עדיין מוכן לתת לך עוד צ'אנס
    ולהציג את המידע שיש לך, ואם אין לך, אז או שתלמד בעצמך, או שתשתוק.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 18-11-2011 בשעה 09:57.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

צודק צודק

אז הנה שאלה, למה אישה גונחת בסקס?

אה והתוחלת חיים אם לא ידעתה איך מחשבים אותה, לוקחים את כמות האוכלוסיה, מחלקים בגיל המוות הממוצע ומקבלים מספר. אז אני יסביר לך למה אנשים לא חיו עד גיל 30, מהסיבה הפשוטה שמקרי מוות של תינוקות\ילדים קטנים היו מאוד נפוצים, ולכן זה מוריד את הממוצע. אך ברגע שאנשים גדלו הם חיו בממוצע עד לגיל של היום [70-90]. אם אתה רוצה מקור אני יכול לשלוח לך ספר מפורט מאוד עם 400 עמודים שמסביר על כל זה.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-11-2011 בשעה 10:40.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    למה אישה גונחת בסקס?
    עדיין לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.
    היא גונחת כי זה טוב לה ונעים לה, מה זה קשור למה שאנחנו מדברים?

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    עדיין לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.
    היא גונחת כי זה טוב לה ונעים לה, מה זה קשור למה שאנחנו מדברים?

גונחת כי נעים וטוב לה? אז למה גברים לא גונחים? ואל תגיד שהם כן, אנחנו יכולים לגמור בלי להוציא רעש בכלל.
    למה לאישה לעשות רעש ולמשוך טורפים בגונגל לפני 2 מליון שנה? ועוד לסכן את עצמם במצב כזה פגיע? למה המנגנון הזה התפתח מלכתחילה? כדי שאריות ישמעו את האישה ויאכלו אותם?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-11-2011 בשעה 14:08.

כמה תגובות:
    מוצאנו אולי מהארקטוס, אך אנחנו כבר ממש לא הם. אנחנו אולי זהים בקנה מידה אבולוציוני לבני האדם שחיו לפני 15 אלף שנה, אך אנחנו ממש לא הם. למה? כי תצורה פיזית היא לא רק מה שקובע את אופי המין שלנו. אורח החיים שלנו התשנה בצורה קיצונית ביותר במהלך 15 אלף השנים האלה. נכון שלעבר שלנו ולמוצאנו יש השפעה, אך היא פוחתת עם הזמן, ביחוד שאנחנו חיים פחות ופחות בשביל לשרוד.
    אתה יכול לקרוא על איך עבדה האקולוגיה המינית של בני האדם לפני כך וכך שנים, עובדתית זה לא מה שקורה היום. ואפילו אתה אמרת: למה אנשים חושבים שקשר זוגי (מהמילה זוג - שני פרטים ולא יותר) הוא הקשר הנכון?
    הם חושבים ככה, כי ככה, בהיעדר מילה אחרת, ה"תרבות" שלנו אומרת להם לחשוב. ולך תסביר לי שהתרבות שמתפתחת מעצמה היא אינה המהלך הטבעי של המין שלנו.

לא, התרבות המודרנית שהתפתחה היא האסון הגדול ביותר של האנושות. רק בגלל שזה ה"נורמה החברתית" זה אומר שזה נכון?

אם הייתה נולד בגרמניה הנאצית, זה אומר שהנורמה החברתית הייתה נכונה? הייתה הולך ורוצח יהודים כמו שטוף מוח?
    אם הייתה נולד בעזה, הייתה הופך למחבל מתאבד כי זו ה"נורמה החברתית" שאמרה לך שיעודך בחיים הוא להתפוצץ במסעדה\אוטובוס ולהרוג חפים מפשע? ולמעלה בשמיים יחכו לך 72 בתולות וחיבוק גדול מאללה.
    אם הייתה נולד באיראן, הייתה שונא את ישראל שנאת חינם רק כי זאת הנורמה החברתית? והייתה חיי במדינה דיקטטורית שמוציאה להורג חפים מפשע רק כי הם "חטאו" בדת?
    אם הייתה נולד בחברה המערבית, הייתה הולך לפי הנורמה החברתית של מערכת מינית בזוגות רק כי ככה שטפו לך את המוח? הייתה הולך לפי הנורמה החברתית שמלמדת אותך להתבייש בגוף שלך? הייתה הולך לפי הנורמה החברתית שאומרת לך שאם רוצה להיות שמח אתה צריך לעשות XYZ?

אתה חייב להבין שאולי התרבות שלנו השתנתה, אבל זה לא אומר שהטבע שלנו השתנה. לכן אתה גם יכול לראות אותו צץ בכל פינה מפעם לפעם, למרות שמהר מאוד מורידים אותו למטה, אבל הוא לא מרפה.... "אחד יכול לבחור מה לעשות, אבל לא מה לרצות"
    הדחפים והרצונות האלה עדיין בפנים, אנס פה, "הטרדה מינית" שם, ג'אנר הפורנו הוא הג'אנר הנצפה ביותר בארצות הברית, עם רווחים של מעל 27 מיליארד דולר בשנה-אבל לא, החברה מהר מאוד מטאטת את מה שלא נחוץ לה כדי לשמור עלינו שניהיה רובוטים טובים שמצייתים לפקודות.

הגוף שלנו מספר אותו סיפור, האשכים של הגבר גדולים בהרבה מכל מה שחיה מונוגמית או פוליגמית צריכה, תלויים בחוץ בפגיעות איפה שניתן לאכסן יותר תאי זרע בהמתנה.
    אם היינו מונוגמים, איך תסביר את זה שאחוזי הגירושים עומדים על 50%? איך תסביר את זה שאישה גונחת עדיין בימים אלה? איך תסביר את זה שאין חיה חברתית אחת בטבע שהיא מונגמית, חוץ מ"כביכול" אנחנו?

אם אתה יכול לשטוף מוח לבן אדם שישלח אנשים לתאי גזים וישרוף אותם, אם אתה יכול לשטוף מוח לבן אדם שהוא יפוצץ את עצמו ויהרוג איתו ביחד חפים מפשע, אז מה זה בהשוואה ללגרום לנשים להאמין שהן שונאות סקס [מקרי]? ומה זה בהשוואה ללגרום לך להאמין שאתה צריך להתבייש בגוף שלך? כלום

לא, התרבות המודרנית שהתפתחה היא האסון הגדול ביותר של האנושות. רק בגלל שזה ה"נורמה החברתית" זה אומר שזה נכון?

אם הייתה נולד בגרמניה הנאצית, זה אומר שהנורמה החברתית הייתה נכונה? הייתה הולך ורוצח יהודים כמו שטוף מוח?
    אם הייתה נולד בעזה, הייתה הופך למחבל מתאבד כי זו ה"נורמה החברתית" שאמרה לך שיעודך בחיים הוא להתפוצץ במסעדה\אוטובוס ולהרוג חפים מפשע? ולמעלה בשמיים יחכו לך 72 בתולות וחיבוק גדול מאללה.
    אם הייתה נולד באיראן, הייתה שונא את ישראל שנאת חינם רק כי זאת הנורמה החברתית? והייתה חיי במדינה דיקטטורית שמוציאה להורג חפים מפשע רק כי הם "חטאו" בדת?
    אם הייתה נולד בחברה המערבית, הייתה הולך לפי הנורמה החברתית של מערכת מינית בזוגות רק כי ככה שטפו לך את המוח? הייתה הולך לפי הנורמה החברתית שמלמדת אותך להתבייש בגוף שלך? הייתה הולך לפי הנורמה החברתית שאומרת לך שאם רוצה להיות שמח אתה צריך לעשות XYZ?

אתה חייב להבין שאולי התרבות שלנו השתנתה, אבל זה לא אומר שהטבע שלנו השתנה. לכן אתה גם יכול לראות אותו צץ בכל פינה מפעם לפעם, למרות שמהר מאוד מורידים אותו למטה, אבל הוא לא מרפה.... "אחד יכול לבחור מה לעשות, אבל לא מה לרצות"
    הדחפים והרצונות האלה עדיין בפנים, אנס פה, "הטרדה מינית" שם, ג'אנר הפורנו הוא הג'אנר הנצפה ביותר בארצות הברית, עם רווחים של מעל 27 מיליארד דולר בשנה-אבל לא, החברה מהר מאוד מטאטת את מה שלא נחוץ לה כדי לשמור עלינו שניהיה רובוטים טובים שמצייתים לפקודות.

הגוף שלנו מספר אותו סיפור, האשכים של הגבר גדולים בהרבה מכל מה שחיה מונוגמית או פוליגמית צריכה, תלויים בחוץ בפגיעות איפה שניתן לאכסן יותר תאי זרע בהמתנה.
    אם היינו מונוגמים, איך תסביר את זה שאחוזי הגירושים עומדים על 50%? איך תסביר את זה שאישה גונחת עדיין בימים אלה? איך תסביר את זה שאין חיה חברתית אחת בטבע שהיא מונגמית, חוץ מ"כביכול" אנחנו?

אם אתה יכול לשטוף מוח לבן אדם שישלח אנשים לתאי גזים וישרוף אותם, אם אתה יכול לשטוף מוח לבן אדם שהוא יפוצץ את עצמו ויהרוג איתו ביחד חפים מפשע, אז מה זה בהשוואה ללגרום לנשים להאמין שהן שונאות סקס [מקרי]? ומה זה בהשוואה ללגרום לך להאמין שאתה צריך להתבייש בגוף שלך? כלום
    מה שאמרתי כאילו נכנס באוזן אחת ויצא בשניה. שוב, ה"טבע" הזה שלנו, מלפני 15 אלף שנה, נשאר בתוכנו אך משפיע פחות ופחות על אורח החיים שלנו, עובדתית (וכן, גם אני יכול להיות מעצבן ולכתוב מאוד גדול).

בוא תנסה לענות לי על השאלות הנ"ל:
    מה זה "נכון"? מי החליט שיש נכון ולא נכון?
    מה זה ה"טבע" שלנו? מי אמר שהתרבות שאנחנו יוצרים היא לא חלק מהטבע הזה?
    על סמך מה אתה אומר שהתרבות האנושית היא האסון הגדול ביותר שלנו?

אני מציע לך, לנסות לענות על השאלות שהצגתי לפניך לא רק מתוך נעליך שלך, אלא גם מתוך אדם שדעתו שונה משלך. תנסה למצוא גם טיעונים שמראים למה אתה טועה.

אתה מציג את הכול כאילו הוא שחור או לבן. או מונוגמי או פוליגמי. בני האדם ממש לא כאלה, הם גם מונוגמיים וגם פוליגמיים. עצם העבודה שאנחנו מדברים על זה מעניקה לנו את המגוון הרחב בנטיות הזוגיות שלנו.
    עוד הערה, אתה מציג פה, שוב כאילו הכול שחור ולבן, טענות לא נכונות בעליל. אני יכול להביא לך רשימה של חיות מונוגמיות, או שהן בדומה לבני האדם מונגומיות סדרתיות. עוד טענה לא נכון היא שאחוז הגירושים עומד על 50%, כשהמספר האמיתי בכלל מתקרב ל30%.

אגב, אני מתחיל לרדת לשורש העניין ולהבין מה אתה רוצה להעביר, אבל אתה מעביר את זה בצורה כל כך לא מאורגנת שאנשים פשוט מפספסים את הכוונה שלך.

זה ממש לא סותר את המונוגמיות, זה רק מסביר לא פוליגמיות היא לא דבר רע.
    שוב, תשאל את עצמך את השאלות שהצגתי קודם.

הטבע שלנו הוא מערכת מינית כולם עם כולם, במשך 5 מליון שנה חיינו ככה עד לכ10 אלף שנה אחורה כשהתחילה המהפכה החקלאית והמונוגמיות.

אתה רוצה אולי אני ישלח לך את הספר\דוקטורט שהוא כתב על סמך חקר של כמעט 10 שנים בנושא מיניות האדם? ממש מעניין.

הטבע שלנו הוא מערכת מינית כולם עם כולם, במשך 5 מליון שנה חיינו ככה עד לכ10 אלף שנה אחורה כשהתחילה המהפכה החקלאית והמונוגמיות.

אתה רוצה אולי אני ישלח לך את הספר\דוקטורט שהוא כתב על סמך חקר של כמעט 10 שנים בנושא מיניות האדם? ממש מעניין.
    תשלח בכיף, אני אוהב לקרוא דברים כאלה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לא מסכים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-11-2011 בשעה 00:50.

סוניק, להתווכח איתך זה כמו להתווכח עם נאצי שטוף מוח על זה שאין שום דבר רע ביהודים.

רוצה אני ישלח גם לך את הספר?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

סוניק, להתווכח איתך זה כמו להתווכח עם נאצי שטוף מוח על זה שאין שום דבר רע ביהודים.

רוצה אני ישלח גם לך את הספר?
    אם הייתי יכול הייתי שולח לך ספרייה, אבל איני יכול.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect