קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]האם אתם שומעים משהו אחר?
    על ידי Mr.Kroter בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-04-2008, 13:43
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 21:51
  3. בעיה עם בנות (לא להתחיל או משו, אחר)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 20:34
  4. האם הנסטי נכנס לחור שלכם שם למטה (בנות)?
    על ידי Orel Abergel בפורום סקרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 04:50
  5. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 12:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

האם כל הרדיפה הזו אחר בנות רצויה בכלל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל האם כל הרדיפה הזו אחר בנות רצויה בכלל?

בבית ספר שלי הבחנתי בחלוקה יפה מאוד בהקשר של "מעמד חברתי".
    צד אחד עומדים האלפות- הסחבקים של כולם, הגברים ביותר, לא ממהרים לגשת להרשים בחורות, הבחורות באות אליהם, וכשהם באות אליהם הם יודעים יפה מאוד איך להשאיר אותן קרוב אליהם.
    צד שני, פיקאפרים- גם הם סחבקים של כולם, תמיד יהיו מעמד מתחת האלפות, הבנות לא ממהרות לגשת אליהם אלא הם ממהרים לגשת אל הבנות. אולי זה ניסיון אישי שלי מהיכרות עם פיקאפרים אבל הם ימכרו את כל החברים שלהם ואת אמא שלהם בשביל קצת יחס מכוס וציצי (לא מכליל אף אחד, מנסיון אישי שלי שזה מונה כ 4 ילדים, לא כל כך הרבה אבל מספיק).

השאלה שלי היא, למה שלא נלמד איך להיות אלפא ולא איך להיות פיקאפר?
    אנחנו באמת רוצים להיות "פיקאפרים"? אנחנו באמת רוצים להתרוצץ בכל רחבי העיר בשביל ציצי וכוס?
    למה שלא נשב בבית, נשתה בירה ונעשן סיגיריה, סתחבק עם כל העולם ואישתו, ופשוט נהנה מהחיים!
    האם הרדיפה הזו אחרי בחורות, SP ושאר המושגים בשקל האלה שווה את זה?

מה אתם אומרים?
    אכתוב את דעתי בהמשך
    נערך לאחרונה על ידי pollo2011; 26-11-2011 בשעה 21:41.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי pollo2011 צפיה בהודעה
    בבית ספר שלי הבחנתי בחלוקה יפה מאוד בהקשר של "מעמד חברתי".
    צד אחד עומדים האלפות- הסחבקים של כולם, הגברים ביותר, לא ממהרים לגשת להרשים בחורות, הבחורות באות אליהם, וכשהם באות אליהם הם יודעים יפה מאוד איך להשאיר אותן קרוב אליהם.
    צד שני, פיקאפרים- גם הם סחבקים של כולם, תמיד יהיו מעמד מתחת האלפות, הבנות לא ממהרות לגשת אליהם אלא הם ממהרים לגשת אל הבנות. אולי זה ניסיון אישי שלי מהיכרות עם פיקאפרים אבל הם ימכרו את כל החברים שלהם ואת אמא שלהם בשביל קצת יחס מכוס וציצי (לא מכליל אף אחד, מנסיון אישי שלי שזה מונה כ 4 ילדים, לא כל כך הרבה אבל מספיק).

השאלה שלי היא, למה שלא נלמד איך להיות אלפא ולא איך להיות פיקאפר?
    אנחנו באמת רוצים להיות "פיקאפרים"? אנחנו באמת רוצים להתרוצץ בכל רחבי העיר בשביל ציצי וכוס?
    למה שלא נשב בבית, נשתה בירה ונעשן סיגיריה, סתחבק עם כל העולם ואישתו, ופשוט נהנה מהחיים!
    האם הרדיפה הזו אחרי בחורות, SP ושאר המושגים בשקל האלה שווה את זה?

מה אתם אומרים?
    אכתוב את דעתי בהמשך
    אתה נולדת אלפא? האם כולם נולדו אלפות? האם אתה מחר תקום בבוקר אחרי שנתיים בבית ספר והבנות ביום בהיר אחד ירדפו אחרייך?
    הבנת אותי? איך אתה מחר בבוקר קם אלפא תסביר לי...? אתה נכנס לבית ספר יש לך זמן מסויים להשאיר רושם. או שנתפסת כאחד סחבק לפי הגדרתך וכל הבנות ידבקו אלייך, או שאף אחת לא תיתקרב אלייך מרצונה. לכן אני לא מבין איך אתה אומר " למה שלא נשב בבית, נשתה בירה ונעשן סיגיריה, סתחבק עם כל העולם ואישתו, ופשוט נהנה מהחיים! " אני מסכים שצריך להנות מהחיים, אבל איך תשיג בחורות מבלי לרדוף אחריהן אם אתה לא סחבק? אז אם אתה לא סחבק אין לך ברירה אתה חייב להיות "פיקאפר"
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אבל למה השאיפה צריכה להיות "אני רוצה להיות פיקאפר" ולא "אני רוצה להיות אלפא!"
    הנקודה שלי היא למה אתם חושבים שזה בלתי אפשרי לקרב אליך בנות מבלי לרדוף אחריהם?

if i understood u correctly u call people who would do anything for a girl "pickupers" and i think its a nice name which explain who they are, they are people who have heard about pickup and have learned nothing from it. on the other hand pick-up artist are u usualy alpha type guys who couldnt care less about getting pussy or not they are there for run and they know that if they fail to find new pussy to fuck they have many different girls who they can call and fuck at any set moment. this is the kind of person that people who learn pickup want to become and to get to that stage they 1st go through the stage u called "pickupers" notice the difference between pickupers and pick-up artist i dont think any one wants to be a "pickuper". now for the alpha types u have mentoined above those guys fuck women and even hot women but they got the gift of being able to lay women on a regular basis from their birth. this guys however lay less women than true pickup artist. And they usualy only fuck women who were initially interested in them. picking up a women that didnt give a crap on them will be almost imposible for them while pickup artist will lay those kind of women and will enjoy any minute of seducing them.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

אני דוגל בשיטה הטבעית ולא בשיטה המיסטרית של לצאת לסרג'ים.
    אבל גם בתור אחד כזה המשחק הפך להיות חלק בלתי נפרד ממני, אני תמיד ארצה להשיג בחורות, רק שזה לא יתבטא בהתרוצצות אחריהן תוך כדי שאני עושה מעצמי צחוק, יש דרכים הרבה יותר יעילות.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

מזמן רציתי לדבר על זה איתכם

לא צריך לרדוף אחרי בנות, אבל כן כדאי לדעת איך לגשת עליהם ועל איזה נקודות "ללחוץ" כדי שלא תהיה לך בעייה להשיג בנות
    אבל זה ממש לא צריכה להיות המטרה העיקרית שלך או העיסוק העיקרי שלך, כי זה די פתטי
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה

לא צריך לרדוף אחרי בנות, אבל כן כדאי לדעת איך לגשת עליהם ועל איזה נקודות "ללחוץ" כדי שלא תהיה לך בעייה להשיג בנות
    זו הכוונה שלי פחות או יותר, האלפות לעולם לא יצאו למסע התרוצצות בין קבוצות שונות של חבר'ה רק כדי לקבל יחס מבחורה, הם נשארים איפה שהם, וכשבנות מגיעות (ותאמינו לי, כשאתה בן אדם זורם וקליל, לא משנה אם אתה אלפא, יגיעו בנות) הם יודעים טוב מאוד איך להשאיר אותם קרוב אליהם ואיך לקדם איתם עניינים.
    אז האם שווה ללמוד בכלל משפטי פתיחה ודברים כאלה? או פשוט ללמוד מתי ללחוץ על ההדק?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה

זו הכוונה שלי פחות או יותר, האלפות לעולם לא יצאו למסע התרוצצות בין קבוצות שונות של חבר'ה רק כדי לקבל יחס מבחורה, הם נשארים איפה שהם, וכשבנות מגיעות (ותאמינו לי, כשאתה בן אדם זורם וקליל, לא משנה אם אתה אלפא, יגיעו בנות) הם יודעים טוב מאוד איך להשאיר אותם קרוב אליהם ואיך לקדם איתם עניינים.
    אז האם שווה ללמוד בכלל משפטי פתיחה ודברים כאלה? או פשוט ללמוד מתי ללחוץ על ההדק?
    מה אתם אומרים?
    נערך לאחרונה על ידי pollo2011; 27-11-2011 בשעה 15:01.

תראה צריך להתחיל ממשהו...
    כל האלפות האלה שאתה מדבר עליהם רדפו אחרי בנות כשהם היו צעירים.
    זה מהפרקים הראשונים ב"Social communication for dummies".
    בסוף כנראה רוב האלפות מתפתחים מעבר לזה.

בכל מקרה, אם המטרה של פיקאפ היא להשיג כמה שיותר בחורות, הדרך היעילה ביותר היא שהן ירדפו אחריך ולא אתה אחריהן.
    אז כן, אתה צודק כשאתה אומר שצריך לשאוף להגיע למצב שבו רודפים אחריך ולא אתה רודף אחרי הבחורות.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני חושב שהמטרה של כל אחד זה להיות אלפא, דבר שלא מתבטא רק בהצלחה עם נשים, השאלה היא אם יודעים איך לעשות את זה או שלא.
    זה גם השאיפה שלי, לא להיות אחד שמצליח אם נשים, כי זה לא מה שמביא אותך לאושר. נכנסתי לתחום הזה מתוך רצון להתפתחות עצמית.
    התחום הזה נותן לך את הכלים להפוך את החיים שלך, מחיים של מפסידן לחיים של מצליחן (אבל לא בהכרח מי שלא הצליח עם נשים לא הצליח בתחומים אחרים). באמצעות התחום השתפרתי בהמון דברים אחרים, שלא קשורים באופן ישיר להצלחה עם נשים.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מה זו האמונה המקבילה הזאתי: "פיקאפרים תמיד יהיו רמה מתחת לאלפות"?

ובכלל... הניסיון שלך הוא לא משהו... ממליץ לך לראות "פיקאפרים" אמיתיים - איך הם מתנהגים, ואיך החיים שלהם נראים.

פיקאפר זו בכלל לא מילה טובה...

אתה מתחיל מפיקאפ, זה עובר לאינר גיים מטורף (לא רק ביחס לבנות אלא בכלל בחיים) ומשם להגשמת המטרות שלך בחיים, באיזשהו שלב אתה מבין מה המשמעות של להיות בן אדם איכותי ובערך באיזור הזה כבר כל אחד נמדד לפי כישוריו וכוח רצונו.

תמחק ת'מושג "פיקאפר" (פיקאפר = מתחנגל) אני יותר מתחבר ל: "אחד שמתעסק בפיתוח אישי, קידום האינטרסים שלו בחיים, מגשר בין הפער בין החזון שלו - למציאות..."

ואת זה אפשר לקשר לכל דבר בחיים, יש כאלו שחסר להם בנות בחיים, יש כאלו שחסר להם ריגוש, כאלו שחולמים להיות שחקנים וכאלו שסתם רוצים כסף... וכאן רק החבר'ה הרציניים יגיעו למה שהם באמת רוצים ולא יתקעו ב"הצלחה עם נשים".

בסופו של דבר... אין כזה דבר AFC - יש אדם עם ערכים ואדם עם ערכים שונים, כל אחד מהם יסחף ע''י המציאות שלו או יתפוס את המציאות שלו בידיים, כאן כבר לא יעזור לך ללמוד להצליח עם נשים, אדם לא איכותי, אחד שלו מאמין בעצמו, או שישאר כזה ויחיה בסרט כל החיים שלו, או שינצח בעזרת כוח הרצון ויחליט שהוא רוצה להתקדם בחיים.

מאחל לכולכם להבין את זה ולשאוף לכמה שיותר בחיים האלו.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 27-11-2011 בשעה 17:52.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    בסופו של דבר... אין כזה דבר AFC - יש אדם עם ערכים ואדם עם ערכים שונים, כל אחד מהם יסחף ע''י המציאות שלו או יתפוס את המציאות שלו בידיים, כאן כבר לא יעזור לך ללמוד להצליח עם נשים, אדם לא איכותי, אחד שלו מאמין בעצמו, או שישאר כזה ויחיה בסרט כל החיים שלו, או שינצח בעזרת כוח הרצון ויחליט שהוא רוצה להתקדם בחיים.
    מסכים עם זה

אבל יש לי משהו להוסיף שאני תמיד אומר אותו
    הצלחה עם נשים לאו דווקא גוררת הצלחה בחיים האישיים או המיקצועיין או הצלחה פנימית של להיות אדם איכותי
    לא הכי קשור אחד לשני

הצלחה עם נשים זה מה שזה... הצלחה עם נשים
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    מה זו האמונה המקבילה הזאתי: "פיקאפרים תמיד יהיו רמה מתחת לאלפות"?

ובכלל... הניסיון שלך הוא לא משהו... ממליץ לך לראות "פיקאפרים" אמיתיים - איך הם מתנהגים, ואיך החיים שלהם נראים.

פיקאפר זו בכלל לא מילה טובה...

אתה מתחיל מפיקאפ, זה עובר לאינר גיים מטורף (לא רק ביחס לבנות אלא בכלל בחיים) ומשם להגשמת המטרות שלך בחיים, באיזשהו שלב אתה מבין מה המשמעות של להיות בן אדם איכותי ובערך באיזור הזה כבר כל אחד נמדד לפי כישוריו וכוח רצונו.

תמחק ת'מושג "פיקאפר" (פיקאפר = מתחנגל) אני יותר מתחבר ל: "אחד שמתעסק בפיתוח אישי, קידום האינטרסים שלו בחיים, מגשר בין הפער בין החזון שלו - למציאות..."

ואת זה אפשר לקשר לכל דבר בחיים, יש כאלו שחסר להם בנות בחיים, יש כאלו שחסר להם ריגוש, כאלו שחולמים להיות שחקנים וכאלו שסתם רוצים כסף... וכאן רק החבר'ה הרציניים יגיעו למה שהם באמת רוצים ולא יתקעו ב"הצלחה עם נשים".

מאחל לכולכם להבין את זה ולשאוף לכמה שיותר בחיים האלו.
    אני מדבר על הצלחה עם נשים ספציפית, אתה מייצג פה תופעה מאוד מוזרה שאני נחשף אליה בזמן האחרון,
    אנשים חושבים שהצלחה עם נשים באופן אוטומטי תגרור איתה הצלחה בחיים, מה שממש לא נכון.
    כשאני מדבר על אלפות, אני מדבר על התכונות שלהם שבעזרתם הם מצליחים עם נשים,
    יש גם אלפות שלא הכי מצליחים בחיים אתה יודע...

ומה ששמתי לב אצל אלה שלומדים פיקאפ, הם שמים מסיכה שהיא לא הם מה שגרום להם להיראות פתטים ועלובים ובעקבות זאת מאבדים את עצמם ואת החברים שלהם- את זה ראיתי כבר בעיניים מספר פעמים.
    אולי הניסיון שלי לא הכי טוב ולא הכי רחב, אבל הוא קיים.

מה אני אומר בעצם?
    לצאת מהדמות הזאת של ה"פיקאפר" או ה"אומן פיתוי", לנסות לקחת את הפיקאפ ככלי עזר שיכול לשדרג אותך, אבל לא לאבד את הצפון, לא להשתגע בגלל זה, להישאר עם הרגליים על הקרקע.
    תנסו להתסכל קצת על האלפות שאתם מכירים, הם באמת רודפים אחרי בנות? או שאולי הם חיים במציאות שלהם ומי שבא ברוך הבא?
    תחקרו קצת את הנושא, אתם רוצים להיות אלפות לא אומני פיתוי בשקל
    נערך לאחרונה על ידי pollo2011; 27-11-2011 בשעה 19:19.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

מסכים ב100%, הבעיה היא כשאנשים לא מבינים מה זה בעצם פיקאפ ומה המהות שלו (ואני לא מדבר רק על כאלה שמתעסקים בתחום), ולוקחים את זה למקומות הזויים.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי pollo2011 צפיה בהודעה
    אני מדבר על הצלחה עם נשים ספציפית, אתה מייצג פה תופעה מאוד מוזרה שאני נחשף אליה בזמן האחרון,
    אנשים חושבים שהצלחה עם נשים באופן אוטומטי תגרור איתה הצלחה בחיים, מה שממש לא נכון.
    כשאני מדבר על אלפות, אני מדבר על התכונות שלהם שבעזרתם הם מצליחים עם נשים,
    יש גם אלפות שלא הכי מצליחים בחיים אתה יודע...

ומה ששמתי לב אצל אלה שלומדים פיקאפ, הם שמים מסיכה שהיא לא הם מה שגרום להם להיראות פתטים ועלובים ובעקבות זאת מאבדים את עצמם ואת החברים שלהם- את זה ראיתי כבר בעיניים מספר פעמים.
    אולי הניסיון שלי לא הכי טוב ולא הכי רחב, אבל הוא קיים.

מה אני אומר בעצם?
    לצאת מהדמות הזאת של ה"פיקאפר" או ה"אומן פיתוי", לנסות לקחת את הפיקאפ ככלי עזר שיכול לשדרג אותך, אבל לא לאבד את הצפון, לא להשתגע בגלל זה, להישאר עם הרגליים על הקרקע.
    תנסו להתסכל קצת על האלפות שאתם מכירים, הם באמת רודפים אחרי בנות? או שאולי הם חיים במציאות שלהם ומי שבא ברוך הבא?
    תחקרו קצת את הנושא, אתם רוצים להיות אלפות לא אומני פיתוי בשקל
    זו בערך גם הדעה שלי רק שלא הבהרתי כמה מילים חשובות:

"פיקאפר" נעצר איפשהו באיזור ההצלחה עם נשים.

לאומת זאת, אדם השואף ליותר, כמו שכבר תיארתי... יכל להתחיל מפיקאפ, או מכל דבר אחר (מוזיקה, פיזיקה, אנערף) ומשם הוא כבר ימשוך את זה להצלחה אישית בכל תחום בחיים... יעבוד על עצמו, עד שיגיע למצב שבו הוא חיי את החלומות שלו, עד שיהיה מאושר בעצם - אבל אני לא ארחיב פה כי אין סיכוי שאני מתחיל לדבר עכשיו על אושר, צריך אתר נפרד בשביל זה .

(אגב, למשוגע, אחד לא שפוי (לא אחד מהברבנאל, נראה לי מובן הרעיון של למה בחרתי להשתמש במילה "משוגע") הרבה יותר קל להיות מאושר כי הוא לא צריך את אותם דברים שאנחנו צריכים כדי להיות מאושרים.

החוכמה היא, להגיע לאושר שלך מבלי שיש לך כלום בעצם, להיות לא תלוי בהשגים שלך או במה שקורה לך כדי להיות מאושר.

במקום להשקיע זמן בלהשיג משהו שאתה רוצה, להשקיע זמן בלרצות את מה שכבר יש לך... אבל שוב, אני נכנס לרבדים עמוקים מדי ואני חושש להגיד דברים לא מדוייקים, אני לא אסטה מהנושא ולא אתן לזה לזלוג לכל הכיוונים מקווה שהמסר מובן.

בן אדם שבאמת חיי את המציאות הזאתי, זה לדעתי בן אדם חזק. משם כבר השמיים הם הגבול.

אגב, כל התובנות האלו באו אליי לרוב בעקבות החשיפה שלי לתחום, הייתם מאמינים? .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 27-11-2011 בשעה 20:12.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect