נערך לאחרונה על ידי Hil_Meow; 27-11-2011 בשעה 21:20.
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
|
|
מה הם מנסים ליחצ"ן את הגייז? שיעשו מה שהם רוצים, רק לא מול הפנים שלי...מה אכפת לי?
לא נכנס להם לחיים הפרטיים, למה צריך כתבה על זה?
כוס עמק
בגלל זה אני שונא הומוים
אתם אוהבים לקבל בתחת אז לכו תזדיינו כמה בא לכם
למה אתם עושים דברים כאלה?
כתבות, מצעד גאווה.
ילד בן 13 שרואה את זה
חושב לעצמו
ואללה אולי גם אני הומו?
בגלל כל השטיפת מוח הזאת
פשוט בושה
ואל תגידו לי
זה טבעי נולדים עם זה
טמבליםםםםםםםםם
איזה טבעי ואיזה נעליים
בשנים האחרונות אני רואה איך יש יותר ויותר הומוים בישראל
זה ילדים מסכים שהתקשורת שטפה להם את המוח
שתוק אידיוט
רק שתבין איזה מפגר אתה
אצל אנשים כמו ההומואים, משהו נדפק בגנים האלה וההורמונים הלכו לכיוון הלא נכון.
כן אחי? מעניין למה? יש פה כמה סיבות שאתה מוכן לבחור
1.הוא בחיים לא ראה כוס
2.הם היו ילדים מוכים
3.הם רואים (לפחות הדור הצעיר 12-14) כל יום כתבות על הומוים
אז ברור שמשהו נדפק, בשכל שלהם.
http://www.popsci.com/science/articl...nd-female-mice
http://www.bio.davidson.edu/courses/...ce/gaygene.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Biology...al_orientation
אתם מחרבנים על עבודה של ביולוגים, פסיכולוגים ואנתרופולוגים כאילו שזה מגניב.
נערך לאחרונה על ידי PopeyeTurbo; 27-11-2011 בשעה 22:51.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
העובדה שאין כזה דבר תינוק הומו, או תינוק סטרייט יחזק את טענתי שהזהות למשיכה המינית שלך נקבעת במהלך התבגרותך, ולא כשאתה נולד, זה לא גנטי... זה לגמרי שכלי
היו ויש הומואים שנהפכים לסטרייטים, אני מכיר אישית הומו לשעבר שנהיה סטרייט לכל דבר ועיניין הוא נשוי באושר ואבא ל3 ילדים, דיברתי איתו המון על הקטע הזה, הוא אמר לי שהחיים שלו מעולם לא היו טובים יותר ואותם ימים אפלים שבהם הוא התנסה באקטים הומוסקסואלים היו גורמים לו להרגיש מלוכלך כשהוא עוד היה הומו, משמע הוא ידע שהמשיכה שלו שגויה, הוא ידע שזה לא טבעי ושככה הוא לא יהיה מאושר, והידיעה הזו עזרה לו להתגבר והיום הוא בין האנשים היותר שמחים שפגשתי
אתה לא טוען שום טענה, אתה סתם צועק טמבל על כל אובייקט שזז, כל מילה שאתה תכתוב מעכשיו תעבור לי מול העיניים שוות ערך מבחינתי לערכו של זבוב, אתה לא מעניין אף-אחד, אחרי שתעבור את הטרפיה שלך תחזור ותדבר כמו בנאדם... חבל אנשים כמוך פשוט מורידים מהרמה של הפורום הזה... יש לך טיעון? אתה יודע כמה ההומואים האלה סובלים? כל יום שני וחמישי הם עושים את המצעד הזה כי עמוק בפנים הם סובלים אחינו... זה למה אתה לא רואה את מצעד "אני סטרייט", אנחנו לא צריכים את זה כדי להיות מאושרים... ונשבע לך אחרי התגובות שלך אני מרגיש שאני מדבר לילד בן 12... תיזהר איך שאתה מגיב זה משפיע על המוניטין שלך בפורום הזה
אם אתה לא אוהב לראות את החרא שלנו, תעשה טובה באחת הפינות העליונות של העמוד הזה יש X באדום לרוב.. תלחץ עליו ותחסוך ממנו את הצער והיגון הממש ממש ממש מעוררי רחמים שלך
להרגע ח'ברה, לכל אחד יש דעה בנושא והאמת אני רואה תדעות ומזדעזע, אבל אני אשמור את זה לעצמי כי כבר הבנתי שקשה לנהל כאן רב-שיח תרבותי כי ילדים כאן מושפעים מהסטיגמות והתגיות שהחברה הדביקה, רק חבל מאוד שהתגיות האלה שייכות לסוף שנות ה90 ומאז נהייתה מגמת שינוי בנושא אבל עדיין מרגישים שהדעות לא השתנו.
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 27-11-2011 בשעה 23:26.
The Pod
הומוסקסואליות זה בגנים, גם בקופים שאנחנו באים איתם עם אב משותף [שימפנזה ובנובו] ישנה הומוסקסואליות ולסביות. אם לא ידעתם אז ה"גיי גן" כבר התגלה וכבר הוכח אין ספור פעמים שמשיכה מינית זה לא בחירה אלה לפי הDNA.
הומוסקסואליות נפוצה אצל הבונובו [bonobo] בדיוק כמו אצל בני אדם שזהים אלינו 98.5% גנטית, ולא, הם לא גודלים כ"קופים מוכים" וגן המשיכה החד מינית מגיע מאב משותף שאנחנו-השימפנזה-הבונובו חלקנו פעם [הומו ארקטוס].