קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] סרט זוכה פרס 2010
    על ידי FishenZone בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-11-2010, 21:42
  2. [כתבה] פרס נובל לשלום לאסיר זכויות אדם מסין
    על ידי YellowGirl בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-10-2010, 04:11
  3. [כתבה] פרס נובל לברק אובמה
    על ידי NikeMoR בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-12-2009, 15:14
  4. פרסום| קריקטורה של ברק אובאמה, זוכה פרס הנובל לשלום
    על ידי Dana123 בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-10-2009, 22:34
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 17:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

ציטוט מעניין של פיזיקאי זוכה פרס נובל

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ברירת מחדל ציטוט מעניין של פיזיקאי זוכה פרס נובל

"דמיין העולם דומה למשחק שח-מט גדול, ואנו צופים בו. איננו מכירים את חוקי המשחק, כל שאנו יכולים לעשות הוא לצפות בו. כמובן, אם נצפה בו די זמן, ייתכן שנגלה, במקרה, חלק מהחוקים. החוקים הם מה שאנחנו מכנים "פיזיקה בסיסית". אפילו ידענו על אחד מהחוקים האלה, ייתכן שלא היינו מבינים מדוע מתבצע צעד מסויים. כי המשחק מורכב מאוד, ויכולתנו מוגבלת.

אם אתה משחק שח-מט, אתה בוודאי יודע שקל ללמוד את חוקי המשחק, ועדיין קשה לשחק במהלך הטוב ביותר או להבין למה שחקן שיחק במהלך מסויים. כך זה גם בטבע, אך ביתר שאת. ייתכן שנוכל לפענח את החוקים, לעת עתה הם אינם ביידינו. ובנוסף - מה שאנחנו באמת מסוגלים להסביר באמצעות החוקים מוגבל מאוד, כי המצבים הם כה מורכבים שאיננו יכולים לעקוב אחרי המשחק. ועוד פחות מזה - אנו מסוגלים לנבא מה יקרה הבא. על כן עלינו להגביל את עצמינו לחוקים הבסיסיים ביותר של המשחק. אם אנחנו יודעים את החוקים, אנו מניחים שאנו "מבינים" את העולם"

כמובן שכוונת המשורר היא לא שצריך באמת להסתפק רק בפיזיקה בסיסית, אלא להסביר איך באמת אנחנו מפתחים תורות\תיאוריות מדעיות.
    אני חושב שמה שהוא אומר זה יפה כי הוא מדגיש פה את רמת הביטחון שיש למדע על המסקנות שהוא מסיק.
    אגב ציטוט נוסף של אותו בחור : "דת היא תרבות של אמונה, מדע היא תרבות של ספק"

לא הייתי בפורום פה כבר די הרבה זמן, אבל חזרתי כדי להבהיר נקודה שאני מנסה להבהיר כבר הרבה זמן ואולי בסוף זה יכנס.
    עובדות מדעיות נכונות זה עובדות נכונות על פי מה שהמציאות מאפשרת לנו לבדוק. אנחנו מבינים את הדברים כמו שאנחנו יכולים לחוות אותם לפי המציאות. חלק מכם חושב שזה היה נכון רק עד לפני 300 שנה או 200 שנה, אבל זה נכון גם לימינו. בטח ובטח שזה נכון לגבי תיאוריות כמו מפץ גדול ואבולוציה, שמבחינת היציבות של התיאוריות ביחס, נגיד, לתורת הכבידה הוא נמוך.(לדעתי, אפשר לחלוק עלי)
    מי שרוצה הוכחה שחוזק של תיאוריה מדעית הוא לא באמת חזק,דוגמא מהמאות האחרונות - התפתחות המודל של אור. תורה חלקיקית,גלית, שדות אלקטרו מגנטיים,תורת היחסות הפרטית וכו'. (כל אחת ברשימה הייתה תיאוריה מבוססת שנדחתה על ידי הבאה בתור ובעצם הבינה את כל הפיזיקה מחדש אפשר לומר)

אני לא טוען שהתיאוריות של המפץ והאבולוציה הן לא נכונות, זה אני לא יודע. אבל להאמין בתורה מדעית מסויימת זה לא אומר שאתה צודק, בטח לא אומר שזה נכון.

אגב לבחור עם הציטוטים קוראים ריצארד פיינמן לספקנים מביניכם אפשר לבדוק אותי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

תאוריה בשפת המדע= אוסף של עובדות= מדע מוכח ומבוסס שאין עליו עוררין.
    לכן להגיד שתאוריית המפץ הגדול ותאוריית האבולוציה לא נכונות, זה התכחשות למציאות.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    זה תיאוריה אולי בשפה שלך. הבאתי לך דוגמאות של תיאוריות מדיעות שנדחו. בפיזיקה תיאורטית קיימות תיאוריות מדעיות סותרות.(תורת השדות הקוואנטים ותורת המיתרים).

אני חושב שהגדרה מתאימה לתיאוריה (ותקנו אותי אם אתם יכולים או רוצים) היא חוק, או אוסף של חוקים, שהתגבשו על סמך נתונים אמפירים ו \ או תצפיות שמטרת החוקים היא לנסות להסביר תופעות טבע ו\או מצב קיים.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    "דמיין העולם דומה למשחק שח-מט גדול, ואנו צופים בו. איננו מכירים את חוקי המשחק, כל שאנו יכולים לעשות הוא לצפות בו. כמובן, אם נצפה בו די זמן, ייתכן שנגלה, במקרה, חלק מהחוקים. החוקים הם מה שאנחנו מכנים "פיזיקה בסיסית". אפילו ידענו על אחד מהחוקים האלה, ייתכן שלא היינו מבינים מדוע מתבצע צעד מסויים. כי המשחק מורכב מאוד, ויכולתנו מוגבלת.

אם אתה משחק שח-מט, אתה בוודאי יודע שקל ללמוד את חוקי המשחק, ועדיין קשה לשחק במהלך הטוב ביותר או להבין למה שחקן שיחק במהלך מסויים. כך זה גם בטבע, אך ביתר שאת. ייתכן שנוכל לפענח את החוקים, לעת עתה הם אינם ביידינו. ובנוסף - מה שאנחנו באמת מסוגלים להסביר באמצעות החוקים מוגבל מאוד, כי המצבים הם כה מורכבים שאיננו יכולים לעקוב אחרי המשחק. ועוד פחות מזה - אנו מסוגלים לנבא מה יקרה הבא. על כן עלינו להגביל את עצמינו לחוקים הבסיסיים ביותר של המשחק. אם אנחנו יודעים את החוקים, אנו מניחים שאנו "מבינים" את העולם"

כמובן שכוונת המשורר היא לא שצריך באמת להסתפק רק בפיזיקה בסיסית, אלא להסביר איך באמת אנחנו מפתחים תורות\תיאוריות מדעיות.
    אני חושב שמה שהוא אומר זה יפה כי הוא מדגיש פה את רמת הביטחון שיש למדע על המסקנות שהוא מסיק.
    אגב ציטוט נוסף של אותו בחור : "דת היא תרבות של אמונה, מדע היא תרבות של ספק"

לא הייתי בפורום פה כבר די הרבה זמן, אבל חזרתי כדי להבהיר נקודה שאני מנסה להבהיר כבר הרבה זמן ואולי בסוף זה יכנס.
    עובדות מדעיות נכונות זה עובדות נכונות על פי מה שהמציאות מאפשרת לנו לבדוק. אנחנו מבינים את הדברים כמו שאנחנו יכולים לחוות אותם לפי המציאות. חלק מכם חושב שזה היה נכון רק עד לפני 300 שנה או 200 שנה, אבל זה נכון גם לימינו. בטח ובטח שזה נכון לגבי תיאוריות כמו מפץ גדול ואבולוציה, שמבחינת היציבות של התיאוריות ביחס, נגיד, לתורת הכבידה הוא נמוך.(לדעתי, אפשר לחלוק עלי)
    מי שרוצה הוכחה שחוזק של תיאוריה מדעית הוא לא באמת חזק,דוגמא מהמאות האחרונות - התפתחות המודל של אור. תורה חלקיקית,גלית, שדות אלקטרו מגנטיים,תורת היחסות הפרטית וכו'. (כל אחת ברשימה הייתה תיאוריה מבוססת שנדחתה על ידי הבאה בתור ובעצם הבינה את כל הפיזיקה מחדש אפשר לומר)

אני לא טוען שהתיאוריות של המפץ והאבולוציה הן לא נכונות, זה אני לא יודע. אבל להאמין בתורה מדעית מסויימת זה לא אומר שאתה צודק, בטח לא אומר שזה נכון.

אגב לבחור עם הציטוטים קוראים ריצארד פיינמן לספקנים מביניכם אפשר לבדוק אותי
    אהבתי את נקודת המבט הזו היא באמת חדשנית כאן בפורום, מרבית ה"אתאיסטים" כאן לא באמת מבינים על מה מדובר בתורת האבלוציה או דומיהן ואין להם ולו ידע בסיסי במה שנוגע למפץ הגדול או לפיזקת קוונטים. ולמען הגילוי הנאות גם הידע שלי בנושא מאוד זעום, אך אני עדיין מוצא את הדת מנגד כפתרון הרבה יותר נוח ופחות מתקבל על הדעת כיוון שאי אפשר להעמיד את הרעיונות העומדים במרכזה בשום מבחנים אמיפירים ובלתי תלויים (חוץ מהפרופסור ההזוי מיפן שטען שמים ששמעו ניבולי פה עוברים שינוי כימי ).
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 29-11-2011 בשעה 10:35.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    איי איי איי... אין לי כוח לכתוב הרבה אז תיאלץ להסתפק בהסבר ממש קצרצר. ההבדל בין תיאורטי למעשי - מעשי זה פיזי תיאורטי זה לא.
    תיאוריה לא יכולה להיות אוסף של עובדות משום שהיא בסך הכל השערה, אוסף של השערות - לא עובדות.
    ברגע שדבר הינו מוכח, פיזי, מוחשי, עובדתי או לא יודע מה - הוא עובדה. מפה אתה כבר יכול להבין שתיאוריה ועובדות זה לא ביחד.

אממה, אתה צריך להבין שהעובדה שאתה בטוח שתיאוריית המפץ הגדול/האבולוציה הן נכונות במאת האחוזים - זוהי התכחשות למציאות.

בנוגע לפוסט - זו אחת הסיבות שאני שונא את התחום המתמטי. יודעים לנתח אותו כלכך הרבה, ללא שום הסבר תקף. אין הבנה כלשהי מאחורי המתמטיקה לרוב, אלא רק פעולות מתורגלות.

פוסט מצוין !
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    איי איי איי... אין לי כוח לכתוב הרבה אז תיאלץ להסתפק בהסבר ממש קצרצר. ההבדל בין תיאורטי למעשי - מעשי זה פיזי תיאורטי זה לא.
    תיאוריה לא יכולה להיות אוסף של עובדות משום שהיא בסך הכל השערה, אוסף של השערות - לא עובדות.
    ברגע שדבר הינו מוכח, פיזי, מוחשי, עובדתי או לא יודע מה - הוא עובדה. מפה אתה כבר יכול להבין שתיאוריה ועובדות זה לא ביחד.

אממה, אתה צריך להבין שהעובדה שאתה בטוח שתיאוריית המפץ הגדול/האבולוציה הן נכונות במאת האחוזים - זוהי התכחשות למציאות.

בנוגע לפוסט - זו אחת הסיבות שאני שונא את התחום המתמטי. יודעים לנתח אותו כלכך הרבה, ללא שום הסבר תקף. אין הבנה כלשהי מאחורי המתמטיקה לרוב, אלא רק פעולות מתורגלות.

פוסט מצוין !
    אוי נו באמת, עוד אחד שבא להמציא את הגלגל.
    "תאוריה לא יכולה להיות אוסף של עובדות", למי?

בשבילך לא, כי אתה תרוץ קדימה בעיניים עצומות גם אם תדע שיש קיר,
    בשביל אנשים שעוסקים בחקר העולם, תאוריה היא ההסבר הטוב ביותר לאוסף עובדות.

ולומר שתמיכה באבולוציה היא התכחשות למציאות, במיוחד על ידך (חסר בינה ומאמין)
    זה כמו שיקום תלמיד בי"ס בעייתי ויאמר שתמיכה במורים היא התכחשות לחינוך.
    לא רק שאתה הוא שמתכחש למציאות (הווה אומר: היסק מתוך נסיון) - אתה תוקף את אלו שלא.

אין לך מושג וחצי דבר בדיונים תאולוגיים, ועל הציטוט הבא שלך, לא נותר אלא לצחוק:
    "ההבדל בין תיאורטי למעשי - מעשי זה פיזי תיאורטי זה לא."

ודניאל, מה המטרה שלשמה הבאת את הציטטה הזו? אני שואל בשיא הרצינות.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 29-11-2011 בשעה 16:47.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אוי נו באמת, עוד אחד שבא להמציא את הגלגל.
    "תאוריה לא יכולה להיות אוסף של עובדות", למי?

בשבילך לא, כי אתה תרוץ קדימה בעיניים עצומות גם אם תדע שיש קיר,
    בשביל אנשים שעוסקים בחקר העולם, תאוריה היא ההסבר הטוב ביותר לאוסף עובדות.

ולומר שתמיכה באבולוציה היא התכחשות למציאות, במיוחד על ידך (חסר בינה ומאמין)
    זה כמו שיקום תלמיד בי"ס בעייתי ויאמר שתמיכה במורים היא התכחשות לחינוך.
    לא רק שאתה הוא שמתכחש למציאות (הווה אומר: היסק מתוך נסיון) - אתה תוקף את אלו שלא.

אין לך מושג וחצי דבר בדיונים תאולוגיים, ועל הציטוט הבא שלך, לא נותר אלא לצחוק:
    "ההבדל בין תיאורטי למעשי - מעשי זה פיזי תיאורטי זה לא."

ודניאל, מה המטרה שלשמה הבאת את הציטטה הזו? אני שואל בשיא הרצינות.
    בשביל להסביר לאנשים כמו החבוב למעלה שחושב שתיאוריה מדעית זה הוכחה מדעית, וטוען שהתכחשות לאבולוציה ומפץ גדול היא התכחשות למציאות.

גם ההבנה שלך לגבי תיאוריה היא לא נכונה. תיאורה היא לא אוסף עובדות. תיאוריה מדעית נבנית ככה. אני עושה תצפיות בעולם, רואה שדברים נופלים למטה. מסתכל בחלל ורואה שגופים גדולים נמשכים זה אל זה. בעקבות התצפיות אני מפתח תאוריה שאומרת שקיימים כוחות משיכה בין כל 2 גופים ביקום. התאוריה המדעית היא איננה עובדה, היא תיאוריה במלוא מובן המילה, שמנסה לתת הסבר לתופעת טבע או למציאות מסויימת, על פי תצפיות או נתונים ארכיאולוגים או כל נתון מדיד שקיבלת.

חגי, המתמטיקה היא משהו אחר לגמרי. המתמטיקה היא פיתוח מודלים חשיבתיים והחקר שלהם, על מנת שבשלב מסויים נקח רעיונות מהמודלים האלה וניישם אותם במציאות. צורות גיאומטריות של 05 לא קיימות בעולם (כי אנחנו חיים ב3 מימדים ולא בשניים), אבל תכונות של פרבולה שאנחנו חוקרים במתמטיקה, אפשר ליישם בארכיטקטורה ובפיזיקה.
    אני מודה שישנם תחומים תיאורטים במתמטיקה שהמטרה שלהם היא לאו בהכרח שבעתיד אנחנו נשתמש במודלים האלה למשהו יישומי (כן כן, יש גם מתמטיקאים משועממים שסתם אוהבים לחקור דברים הזויים), אבל לפעמים תחומים במתמטיקה שהתחילו את דרכם כלא שימושיים בעליל הפכו את העולם כולו. (אני לא חושב שמי שהמציא את האלגברה הלינארית חשב שיום אחד גוגל יפתחו את כל המנוע חיפוש שלהם על פי תכונות של מטריצות, ולא חסרות דוגמאות)

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אני עושה תצפיות בעולם, רואה שדברים נופלים למטה. מסתכל בחלל ורואה שגופים גדולים נמשכים זה אל זה. בעקבות התצפיות אני מפתח תאוריה שאומרת שקיימים כוחות משיכה בין כל 2 גופים ביקום. התאוריה המדעית היא איננה עובדה, היא תיאוריה במלוא מובן המילה, שמנסה לתת הסבר לתופעת טבע או למציאות מסויימת, על פי תצפיות או נתונים ארכיאולוגים או כל נתון מדיד שקיבלת.
    כשאתה רואה שדברים נופלים למטה, אתה מנסה להבין למה? כשאתה רואה שגופים גדולים נמשכים זה לזה, אתה מנסה להבין למה?
    המדע לא משתמש רק בחוש ה "ראיה" כמוך אלא בעוד הרבה חושים, תחומי מחקר ומדענים אחרים.

קח אוסף עצום של עובדות מוכחות, שאין שום עובדה מוכחת אחרת המפריכה אותן,
    וגבש לעצמך את ההסבר הכי טוב שאתה יכול, בעזרת העובדות בלבד, לחבר בניהן.

זו ההגדרה של תאוריה מדעית.
    האינטרפרטציות שלך לא ישנו דבר.

...

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

כשאתה רואה שדברים נופלים למטה, אתה מנסה להבין למה? כשאתה רואה שגופים גדולים נמשכים זה לזה, אתה מנסה להבין למה?
    המדע לא משתמש רק בחוש ה "ראיה" כמוך אלא בעוד הרבה חושים, תחומי מחקר ומדענים אחרים.

קח אוסף עצום של עובדות מוכחות, שאין שום עובדה מוכחת אחרת המפריכה אותן,

האינטרפרטציות שלך לא ישנו דבר.
    תצפיות זה עובדות מדעיות. איזה עוד דברים מעורבים בגיבוש תאוריית הכובד? יש לך תצפיות, תצפיות מניסויים שאתה עושה וזהו. אם התיאוריה שלך מסתדת עם החישובים היא לגיטימית. אתה יכול להדגיש את המילה עובדות כמה שבא לך זה לא אומר שאתה צודק יותר

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

תצפיות זה עובדות מדעיות.
    אולי בשבילך... לא בשביל מי שבאמת נותן את הטון.

אולי אתה תעשה "תצפית" על ציפור ותסיק שהיא עפה בגלל המקור שלה. (או שיספרו לך ואתה תאמין?)
    אנשי המדע לא מסתפקים ב "להסתכל", אלא בלחקור עם כלים שאין לך.

...

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אולי בשבילך... לא בשביל מי שבאמת נותן את הטון.

אולי אתה תעשה "תצפית" על ציפור ותסיק שהיא עפה בגלל המקור שלה. (או שיספרו לך ואתה תאמין?)
    אנשי המדע לא מסתפקים ב "להסתכל", אלא בלחקור עם כלים שאין לך.
    תצפית היא עובדה. אתה מתעד משהו, אני רואה ציפור עפה. זו תצפית. הפירוש שלך לתצפית היא התיאוריה. זו לא עובדה מדעית וזו הנקודה שלי.
    לחקור תצפיות. הדגשתי שהתיאוריה היא לגיטימית אם ההסבר שלך תואם תצפיות. אם תוריד את המקור היא תמשיך לעוף (אפשר לצפות בזה) ויש ציפורים עם מקור שלא עפות.
    אתה רואה עולם. זו תצפית. אתה יכול לראות שיש התפתחות של זנים חדשים ומוטציות, זו תצפית. אלה עובדות. להגיד שככה נוצר העולם זו תיאוריה.

הכלי היחיד שיש למדע הוא תצפיות. אתה מסיק מסקנות מהתצפיות שלך ואם זה מסתדר עם החישובים זה תיאוריה.
    בדיוק ככה נוצרה התורה החלקיקית של האור, אחר כך הגלית, אחר כך האלקטרו מגנטית. תאוריית היחסות של איינשטיין אפילו התגבשה בצורה הרבה יותר חלשה. הבנאדם עסק בפיתוח של התיאוריה מבלי שיהיה לו מושג קלוש אם זה נכון, האופן היחיד שהוא אימת את התוצאות שלו היה שנים לאחר מכן בליקוי ירח.

גם זו לא עובדה מדעית (תורת היחסות). איינשטיין הצליח לחזות תוצאות של ניסוי על פי תורת היחסות. זה הופך אותה ללגיטימית, לא לנכונה. עד כמה שידוע לנו היום אין דבר שסותר את תורת היחסות ( היה משהו קטן בז׳נבה לאחרונה שאומרים שכן, אבל אני בספק), אבל יכול להיות שעוד שבועיים יהיה משהו כזה.

תיאוריה מדעית היא לא אוסף של עובדות. אין שום קשר קלוש. התיאוריה היא תיאוריה במלוא מובן המילה שמנסה להסביר את התצפיות שלך על פי חוקים קבועים. תיאוריה לדעתי יכולה להיקרא מבוססת היטב אם ניתן לחזות בעזרתה את התצפיות הבאות. כח הכובד היא דוגמא מעולה. אנחנו יכולים לפי חוק הכבידה האוניברסלי לחשב בידוק כמה זמן יקח לחפץ ליפול לאדמה, לגרום ללווינים לשייט בחלל ועוד.

אני דואג לתת 2 דוגמאות לכל דבר שאני אומר. אם אתה כל כך בטוח בעצמך אולי כדאי שגם אתה תתן דוגמא או שתים שתחזק את העמדה שלך. כבר כמה וכמה הודעות אתה חוזר על עצמך ורק אומר ״אתה טועה״ בלי לתת לי שום בסיס לדברים שלך. אתה אומר שתיאוריה בנויה מעוד דברים? בבקשה תביא. אתה אומר שתיאוריה זה אוסף של עובדות? איך זה מסתדר עם התאוריות שנדחות ותיאוריות סותרות?

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

תיאוריה : "תורה, מערכת הנחות והשערות המשמשות להסברת עובדות או תופעות מסוימות".
    אתה מוזמן ללכת להגיד לאבן שושן שהוא טועה.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    אתה מוזמן ללכת להגיד לאבן שושן שהוא טועה.
    זה מה שאני אמרתי. נדב טוען שהתיאוריה מורכבת מעובדות

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

זה מה שאני אמרתי. נדב טוען שהתיאוריה מורכבת מעובדות
    אל דאגה חבר, בסופו של דבר נדב יבין שהוא טועה.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אתם חושבים שבעזרת ציניות, דמגוגיה זולה ומטרה משותפת,
    תוכלו לשכתב את המונח "תיאוריה מדעית"? אתם פשוט ביזבוז זמן.

* הציטוט שלי:
    "קח אוסף עצום של עובדות מוכחות, שאין שום עובדה מוכחת אחרת המפריכה אותן,
    "

* ההגדרה שהבאת:

כמו שאתם שמים לב, בדיוק אותה ההגדרה.
    תודה שהזכרתם לי למה הפסקתי להגיב כאן.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 30-11-2011 בשעה 15:48.

...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,186 | הודעות: 8,150,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect