אני מוכר תוסף שחוסם פרסומות באינטרנט ותוסף שמדלג על הפרסומות ביוטיוב יש לי את שניהם ועובד מצוין 50 נקודות לשניהם.
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי liorlior69 אני מוכר תוסף שחוסם פרסומות באינטרנט ותוסף שמדלג על הפרסומות ביוטיוב יש לי את שניהם ועובד מצוין 50 נקודות לשניהם. מתחיל ב A?
נכתב במקור על ידי L0L מתחיל ב A? לא
נכתב במקור על ידי liorlior69 לא שלח לי את התוכנה ואני אשלח לך נקודות...
* "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." *
נכתב במקור על ידי MultiToucher שלח לי את התוכנה ואני אשלח לך נקודות... זה לא תוכנה זה תוסף שאתה מתקין בשתי דקות ודרך אגב שכחתי, יש לך גוגל כרום?
נכתב במקור על ידי liorlior69 זה לא תוכנה זה תוסף שאתה מתקין בשתי דקות ודרך אגב שכחתי, יש לך גוגל כרום? זה רק לגוגל כרום? אין לFF?
נכתב במקור על ידי MultiToucher זה רק לגוגל כרום? אין לFF? כן נראה לי שזה עובד רק על גוגל כרום.. אין לך גוגל כרום?
נכתב במקור על ידי liorlior69 כן נראה לי שזה עובד רק על גוגל כרום.. אין לך גוגל כרום? יש לי אבל אני לא אוהב כ"כ את הדפדפן הזה..
נכתב במקור על ידי MultiToucher יש לי אבל אני לא אוהב כ"כ את הדפדפן הזה.. כדאי לך אחי זה תוסף שאתה מתקין ממש בדקה אפילו פחות! ויש עוד אחד שהוא מדלג על פירסומות ביוטיוב ותוכל לראות ישר סרטונים בלי לחכות ולראות פרסומות מעצבנות, וכל זה אני מוכן לעשות לך הנחה 40 נקודות במקום 50, רוצה?
הקפצה
הקפצת מעל פעמיים. נעול
הובלות בחיפה
חוקי הפורום