נכתב במקור על ידי liorlior69 כן אני בטוח, כולל קראק והכל זה בדיוק כמו של אלירן אני הורדתי . אם אני לא טועה, אתה קנית את התכונה ממני נכון ?!!?
נכתב במקור על ידי .Eliran אם אני לא טועה, אתה קנית את התכונה ממני נכון ?!!? לא קניתי ממך, אבל יש לי את התוכנה ואני רואה לפי הלוגואים שבתוכנה שזה כמו התוכנה שלך.
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי Display שלח לי את התוכנה,אני אבדוק אותה ואשלח נק' עם היא עובדת. אין לך מה לדאוג,אני אמין. אני אבדוק את שלו אחרי זה אם שלו לא עובד,את שלך. שלחתי, שלח .
נכתב במקור על ידי Display אני קונה את התוכנה הזאת שאלירן מוכר. אל תציעו לי כאן מחירים בשמיים כמו שהוא מציע. למי שלא הבין,משהו כמו זה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=809570 אתה לא רוצה ב 50 נק?
עדיין צריך.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display עדיין צריך. כמה אתה משלם על זה? אם קראק הכול.
נכתב במקור על ידי Display עדיין צריך. 15 נקודות במיידי
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- כמה אתה משלם על זה? אם קראק הכול. קוראים לתוכנה Xara Designer Pro 7 ? אם כן, אז לא . ותציע אתה, לא יודע כמה היא שווה.
נכתב במקור על ידי Display קוראים לתוכנה Xara Designer Pro 7 ? אם כן, אז לא . ותציע אתה, לא יודע כמה היא שווה. לא קוראים לתוכנה ככה. 100נק'?
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- לא קוראים לתוכנה ככה. 100נק'? 45.
חוקי הפורום