יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
אני לא מחפש רעיונות (את ה"מה") - אני מחפש את ה"איך".
|
|
איזה חמודה!!
חחח ניראה לך? זאת הכלבה הכי מפונקת שתימצא! זה פשוט האופי שלה ככה היא כל פעם שמישהוא ניכנס. אתה צריך ליראות מה קורה שאני מביא את הכלב שלי לפה. אכין עוד סירטון פעם הבאה שאני אבוא איתו פשוט עיקרנו אותה השבוע![]()
יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
יש רק שתי סיבות לזה : חוסר חינוך מוחלט ודומיננטיות
HEY HEY! ningen SUCER! AA ningen, ningen FUCKER
אחלה כלבה.
הצחקת אותי " חוסר חינוך מוחלט" הכלבה הזאתי מקבלת פעמיים בשבוע שיעורים אצל מדריך כלבים היא עושה כל מה שתירצי - מה לעשות ככה מגיבה שהיא לא רואה אותי 10 יום. גם את היית מגיבה ככה אם היית יודעת מה את מפספסת![]()
מה לעשות בעיה שהיא גרה עם 3 בנות - וחוץ מזה אני מת על זה שהיא קופצת כמו משוגעת - חוץ מזה היא לא עושה כלום לא בסדר - תיקון היא לא עושה כלום לא בסדר. תאמיני לי קשה לימצוא קלבת פיטבול רד נאוז בת 5-6 חודש שכבר לא הורסת כלום יושבת מחכה לאוכל וכו... אם היית מבינה טיפה בכלבים מה שאת ניראית שמבינה טיפה - היית יודעת כמה הגזע הזה עקשן ועוד גור מיתחת לחצי שנה. והיית מבינה עד כמה זה יפה וכמה היא "מחונכת" בדיוק כמו שאנחנו רוצים אותה
חח בדיוק באתי לכתוב כמה שאני שונא ישראלים - למרות שנולדתי פה גדלתי פה ואני ישראלי לכל דבר - ביגלל שאנחנו תמיד חשובים שאנחנו יודעים הכי טוב . ואף פעם לא מסוגלים ללכת לפי הכלל
מדהימה !!!
אתגר חג הפורים בפורום הומור וצחוקים ייצא לדרך פרסים שווים לזוכים.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=835040