כמו שאתם יודעים ג'ון מוריסון פוטר מהWWE או עזב. אני חושב שזה בושה שהמתאבק עם היכולות הטכניות הכי טובות שהיה להם עזב אותם בגלל שלא נתנו לו הזדמניות. WWE דוחף מתאבקים כמו זאק ריידר שלא יודעים להתאבק ומתאבקים כמו ג'ון מוריסון מפוטרים זה פשוט עצוב...
כמו שאתם יודעים ג'ון מוריסון פוטר מהWWE או עזב. אני חושב שזה בושה שהמתאבק עם היכולות הטכניות הכי טובות שהיה להם עזב אותם בגלל שלא נתנו לו הזדמניות. WWE דוחף מתאבקים כמו זאק ריידר שלא יודעים להתאבק ומתאבקים כמו ג'ון מוריסון מפוטרים זה פשוט עצוב...
|
|
זאק ריידר דווקא די טוב אבל הWWE גם צפויים מידי צדקתי בכל התוצאות ידעתי את כולם של סמקדאון.
מאור צודק , וחוץ מזה הוא הלך בגלל מלינה (חברה שלו) ולא בגלל שלא היה לו טוב בWWE וגם הוא לא פעל לפי משוינס אמר לו אלה מה שמלינה אמרה לו וזה היה חלק מהשיכולים למה לא לתת לו להיות עם אליפות כי הם האמינו שהוא לא גבר מספיק והוא דיי נמושה .
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 10-12-2011 בשעה 17:25.
הוא לא רצה להאריך את החוזה.
וכן,וינס ידוע בשנים האחרונות כמקבל החלטות גרוע (ראה ערך סופרסינה,פוש ריידר,פיטור מאסטרס,PG ועוד...)
נערך לאחרונה על ידי y2jkastiel; 10-12-2011 בשעה 18:43.
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
אני דווקא לא מסכים איתך.
פוש לריידר עם גימיק ילדותי כזה זו ממש טעות!
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
זאק ריידר הוא דמות לילדים ומביא טכניים ילדותיים,אדיוטים וצפויים כמו סינה וובגלל זה הוא לא מעניין לי את השועה.
בקשר למוריסון זה ממש עצוב כי הוא קרע את התחת שלו כול התקופה בWWE! במיוחד בשנתיים האחרונות שראינו שיפור ענק אצלו ומה בסוף קרה? בעיטה לתחת ולא יצא כלום. אירוע כאלו מוכיחים לנו שהכול יכול להתקלקל בכול שלב בקרירה מהמון סיבות לא ידועות.
כול כך קיוותי לראות אותו בME עד 2012 עם אליפות הWWE ופרצוף אמיתי שמייצג את החברה.