נכתב במקור על ידי Maor591 יש ד' _ ו ד י- _ _ _ _ _ ד _ חחחחחחחחחחחחחחחחח אני כזה חלששש אני לא מאמין שאני לא מזהה מי זה אני אומר שהשם הראשון זה אודי, אז יש א'?
נכתב במקור על ידי OverPowered חחחחחחחחחחחחחחחחח אני כזה חלששש אני לא מאמין שאני לא מזהה מי זה אני אומר שהשם הראשון זה אודי, אז יש א'? לא
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 לא רודי פרננדז ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana רודי פרננדז ? תשובה נכונה , מילים מבולבלות : יפינ ושרנג
נכתב במקור על ידי Maor591 תשובה נכונה , מילים מבולבלות : יפינ ושרנג פיני גרשון
נכתב במקור על ידי YUVAL852 פיני גרשון נכון כלמדגלמלמבחלמכבידגלכחדדחךחיפהדגלכמדגךככ
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 12-12-2011 בשעה 20:17.
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון כלמדגלמלמבחלמכבידגלכחדדחךחיפהדגלכמדגךככ כלמדגלמלמבחלמכבידגלכחדדחךחיפהדגלכמדגךככ
נכתב במקור על ידי YUVAL852 כלמדגלמלמבחלמכבידגלכחדדחךחיפהדגלכמדגךככ נכון שאלה אחרונה להיום איש תלוי : _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון שאלה אחרונה להיום איש תלוי : _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ ו' ???
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון שאלה אחרונה להיום איש תלוי : _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ י ??
ר
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
נכתב במקור על ידי YUVAL852 ו' ??? יש ו' נכתב במקור על ידי BIaugrana י ?? יש י' נכתב במקור על ידי Michael6 ר יש ר' _ _ ו _ _ - י ר ו _ _ י _
נכתב במקור על ידי Maor591 יש ו' יש י' יש ר' _ _ ו _ _ - י ר ו _ _ י _ הפועל ירושלים
נכתב במקור על ידי YUVAL852 הפועל ירושלים נכון , מי בתמונה
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון , מי בתמונה קרלוס ארויו.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום