קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שומר מסך]בחורה עושה תנועות על המסך*פרטים בפנים*
    על ידי Shai.H בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-12-2008, 20:32
  2. אם בחורה עושה לי עיניים זה אומר שאני מוצא חן בעינייה ?
    על ידי Aviran בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-04-2006, 17:41
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 17:21
  4. שימו לב מה אני עושה בשיעורי מטמתיקה
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 21:25
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

בחורה עושה לי רע

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בחורה עושה לי רע

יש מישהי מהבסיס שלי שאני אוהב אותה בתור ידידה והיא גם אותי הבעיה היא שהיא פשוט מוציאה אותי מדעתי...
    פעם אחת אחרי איזה ריב שאלתי ככה וואלה בכנות " אכפת לך ממני"? אז היא אמרה, מזאת אומרת?
    אמרתי לה יעני בתור ידידים וזה..היא עושה לי " לי אין ידידים, כמו שאני לא רוצה שלחבר שלי יהיה, ככה גם לי אין.אכפת לי ממך בתור בנאדם וחבר לעבודה..
    עכשיו זה סבבה, אמרתי כנראה היא התברכה בחבר קנאי. אבל פתאום אני קולט אותה מדברת על "ידידים שלי מהבסיס"
    או למשל אורמת כמה היא אוהבת (בתור ידיד) את ידיד X שלה.
    ובאמת שאני ממש נפגע מזה, אני לא מראה לה כי בוא נגיד שלהראות רגישות לבחורה הזאת לא ממש צריך, עם כמה שהיא טובה, יש לה אופי יותר צ'חצ'חי כזה בכדי לגעת לה בלב. אבל באמת שהדברים האלה מזה גורמים לי לקנא..ואני עושה בשבילה -ה-כ-ל בבסיס כמעט.(היא מעריכה).
    אני ובחורות לא הולך ביחד..
    היום היא עושה לי " X הידיד הכי טוב שלי , נשמה שלי הוא".(דיברה עם מישו אחר ושמעתי)
    והיא בכלל לא זוכרת שהיא אמרה לי שאין לה ידידים..

אגב זה לא בעל המשתמש(שכבר פרש מפה חח)..
    נערך לאחרונה על ידי משתמשש; 14-12-2011 בשעה 19:36.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

למה אתה מגיע למצב כזה שאתה נפגע כשהיא משווה בינך לבין ידיד אחר?
    אתה בטוח שאתה "אוהב אותה בתור ידידה"?או שיכול להיות שאתה חושב שהיא לא מעריכה אותך מספיק?
    בכל אופן יש לבחורה חבר,זה לא אמור לעניין אותך מה היא אומרת עליך הוא על "הידיד שהיא כל כך אוהבת"
    עצה שלי,חפש לך בת זוג ועזוב אותך מהידידות,הן לא יובילו אותך לשום מקום.
    ככה זה בנות,ישמרו אותך קרוב אבל בעיקר רחוק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חבר, היא פוגעת(לא בכוונה)בעוד כמה דברים, אבל התכוונתי בעניין הזה שהיא טענה שאין לה ידידים, ופתאום כולם ידידים שלה.
    כאילו רמזה לי אתה לא ידיד לי, אבל אחרי את שרופה עליי בתור בנאדם, לא?
    אני לא מבין אותה. וואלה זה מגעיל, וואלה כן לא מתבייש להודות..אני לא ילד קטן אבל זה פגע..שמע גם שאלתי מישהו אמר לי וואלה תשמע זה יכול לפגוע אם זה היה אני.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אז שאל אותה ותגיד לה,אם הם ידידים שלך ואני לא,אז מה אני?
    או שפשוט היא משתמשת בביטוי ידיד בכדי לתאר קרבה וסותרת את עצמה אתך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דוגרי אחי אני מפחד ממנה..כאילו לא בקטע של ילד כאפות או כוסית אלא בקטע של כל נסיון לדבר איתה שיחות נפש, תמיד היינו בריבים מלא. אין לי כח להיכנס לזה.
    כי אמרתי לך היא עמכה כזאת..היא בחורה טובה אבל צ'חצ'חית כזאת , זה מתבטא בצורת הדיבור בעיקרון..לא נעים להיות צומי לידה.
    אבל נראה לי שאני אלך על מה שאתה אומר ולשאול..
    בכל אופן זו בחורה שאני רוצה כחברה לנפש.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמשש צפיה בהודעה
    דוגרי אחי אני מפחד ממנה..כאילו לא בקטע של ילד כאפות או כוסית אלא בקטע של כל נסיון לדבר איתה שיחות נפש, תמיד היינו בריבים מלא. אין לי כח להיכנס לזה.
    כי אמרתי לך היא עמכה כזאת..היא בחורה טובה אבל צ'חצ'חית כזאת , זה מתבטא בצורת הדיבור בעיקרון..לא נעים להיות צומי לידה.
    אבל נראה לי שאני אלך על מה שאתה אומר ולשאול..
    בכל אופן זו בחורה שאני רוצה כחברה לנפש.
    ומה אכפת לך אם תריב איתה?אם לה לא אכפת למה שלך יהיה?לא יצא לך ממנה כלום,היא לא הבחורה האחרונה בעולם.
    שתהיה הכי ערסית בעולם אל תשכח שהיא עדיין בחורה,והמשותף לכל הבחורות זה שהם רוצות שיקרקרו סביבם ואם תראה לה אחרת רק אז היא תעריך אותך.
    תפסיק להיות פודל של בחורה שלא שמה עליך ושלא תהיה איתך בחיים.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

"אכפת לך ממני?"
    מה זה השאלה הזאת, אתה משדר נואשות וסמרטוטיות.
    ומה אכפת לך אם אכפת לה ממך, היא כולה בחורה, לא משהו מיוחד, יש עוד מיליארדים כמוה בעולם.
    תפסיק לעשות בשבילה ה-כ-ל, היא לא הרוויחה את זה וזה לא מגיע לה, די להיות סמרטוט.
    אתה רוצה חברה לנפש? לך לפסיכולוגית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כוס עמק אתה לא עוזר נשמה..אני גם ככה תקוע איתה כל הזמן אתה לא צריך להזכיר לי שאני נואש וסמרטוט
    וכן חבר דווקא בגלל שאני לא רוצה להיראות סמרטוט ונואש אני לא עושה איתה שיחת נפש על העניינים האלו. בקשר לאכפת לך ממני הזה שאלתי אותה כי קרה לי איתה משהו לפני כן ורציתי לדעת בפני מה אני עומד. אם הייתי נואש באמת אז תאמין לי שהייתי מדבר איתה ומתחנן אליה. אבל לא, אני שומר הכל בלב. עליה

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה לא רוצה להקשיב, לא צריך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחח אתה זה שלא מבין פה תעניינים חביבי
    אני רוצה להפסיק להיות מושפע ולהיפגע מכל דבר שהיא אומרת ועושה במיוחד לבנים אחרים בבסיס , כי אני לא מאוהב בה , אני אוהב אותה רק כידידה אז זה לא מצב כל כך נורמלי. אל תגיד לי לא רוצה להקשיב כי אני אומר לך את מה שאתה אמרת לי. רק איך לעשות את זה, אני לא יודע.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    "אכפת לך ממני?"
    מה זה השאלה הזאת, אתה משדר נואשות וסמרטוטיות.
    ומה אכפת לך אם אכפת לה ממך, היא כולה בחורה, לא משהו מיוחד, יש עוד מיליארדים כמוה בעולם.
    תפסיק לעשות בשבילה ה-כ-ל, היא לא הרוויחה את זה וזה לא מגיע לה, די להיות סמרטוט.
    אתה רוצה חברה לנפש? לך לפסיכולוגית.
    כמה פתטיות בתגובה אחת. כשתלמד מה זה אהבה וקשר אנושי תחזור לפה..

בכל מקרה, לפותח האשכול, תכלס אני מבינה אותך.. זה באמת מבאס לאהוב מישהו בתור ידיד ולצפות לקבל אותה רמה של הדדיות אבל לקבל זין במקום. אבל לפעמים התשובה היא פשוט להרפות. כן, נשמע מפגר אבל יש דברים שלא תלוים בנו, כמו אופי של בנאדם. זאת היא. אין מה לעשות. יש המון אנשים שאני מעריכה ואוהבת אבל אני מבינה שבאופי שלהם, הם פשוט לא מסוגלים להחזיר לי את כמות הנתינה וההחיבה שאני מביאה להם וזה בסדר. ככה הם. לכן צריך לדעת לזהות אנשים כאלה ולהרפות...
    לדעת לא לצפות מהם ליותר ופשוט לזרום עם המצב. אתה יכול לנסות לדבר איתה, לחנך אותה או אפילו להידבק אליה אבל בסופו של דבר אני חושבת שתבין שזה לא יוביל לשום מקום. קבל את הצב בהבנה ופשוט תנסה למצוא את האנשים שכן יתנו לך את מה שאתה צריך.
    בנוגע לקטע שהיא קוראת לאנשים ידידים וכאלה... וואלה כולם קוראים אחד לשני "חיימי" ו"נשמה" זה לאו דווקא אומר שהיא מתכוונת לזה. אני אומרת שאני עם ידידים גם כשזה בנאדם שרק עכשיו הכרתי סתם כי זה זורם בלשון חחח מה תתחיל עכשיו לתת פירוטים שאתה נמצא עם ככה וככה שהכרת ככה וככה זמן במקום בזה וכזה? אומרים ידיד וזהו חחחח
    טוב חפרתי בייוש ♥

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה

בבקשה, למדי אותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה

בכל מקרה, לפותח האשכול, תכלס אני מבינה אותך.. זה באמת מבאס לאהוב מישהו בתור ידיד ולצפות לקבל אותה רמה של הדדיות אבל לקבל זין במקום. אבל לפעמים התשובה היא פשוט להרפות. כן, נשמע מפגר אבל יש דברים שלא תלוים בנו, כמו אופי של בנאדם. זאת היא. אין מה לעשות. יש המון אנשים שאני מעריכה ואוהבת אבל אני מבינה שבאופי שלהם, הם פשוט לא מסוגלים להחזיר לי את כמות הנתינה וההחיבה שאני מביאה להם וזה בסדר. ככה הם. לכן צריך לדעת לזהות אנשים כאלה ולהרפות...
    לדעת לא לצפות מהם ליותר ופשוט לזרום עם המצב. אתה יכול לנסות לדבר איתה, לחנך אותה או אפילו להידבק אליה אבל בסופו של דבר אני חושבת שתבין שזה לא יוביל לשום מקום. קבל את הצב בהבנה ופשוט תנסה למצוא את האנשים שכן יתנו לך את מה שאתה צריך.
    בנוגע לקטע שהיא קוראת לאנשים ידידים וכאלה... וואלה כולם קוראים אחד לשני "חיימי" ו"נשמה" זה לאו דווקא אומר שהיא מתכוונת לזה. אני אומרת שאני עם ידידים גם כשזה בנאדם שרק עכשיו הכרתי סתם כי זה זורם בלשון חחח מה תתחיל עכשיו לתת פירוטים שאתה נמצא עם ככה וככה שהכרת ככה וככה זמן במקום בזה וכזה? אומרים ידיד וזהו חחחח
    טוב חפרתי בייוש ♥
    חחח תודה מאמי
    אבל אני רק אבהיר על הקטע של עם הידידים זה לא שאני "חנון" שכזה אומר " מה זה לעזאזל הדיבורים האלה?!"
    חחח שתגיד כמה שהיא רוצה. אבל כשהיא טוענת שהיא כן מחבבת אותי בתור בנאדם וחבר לעבודה ושאין לה ידידים כי יש לה חבר ובלה בלה בלה אבל אחרי כמה זמן מתחילה לחפור על ידידים שלה מהבסיס, דגש על המילה ידידים ,על זה נפגעתי.שלי היא אמרה שאין לה...כאילו מוח בריא יחשוב שהיא לא מחשיבה אותי כידיד...למרות שבקשר טוב. הבנת תקטע?
    אבל וואלה יכול להיות שאני סתם תופס על זה קטע ואם היא תדע שאני עושה בלב עניין מזה הייא תצחק עד כמה זה הזוי אבל עדיין נפגעתי וואלה מודה לא משקר מה לעשות
    נערך לאחרונה על ידי משתמשש; 22-12-2011 בשעה 21:47.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,364 | הודעות: 8,150,946 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect